Essence Longlasting Lipliner

Essence Longlasting Lipliner

Essence je ponovno nadopunio svoj asortiman zanimljivim novitetima i ja nisam mogla odoljeti olovkama za usne jer one koje su imali do sada nikada nisu podbacile te ih smatram najdražim olovkama drogerijskog ranga.

Essence

Longlasting olovke za usne dostupne su u devet nijansi od kojih sam se ja počastila sa njih sedam jer preostale dvije su presvijetle za mene i jednostavno nije bilo smisla da ih kupujem pa da stoje sa strane.

Longlasting lipliner Essence

Longlasting olovke za usne dolaze u inovativnom pakiranju koje se ne šilji već funkcionira po principu okretanja vrha olovke. Količina koju sadrže iznosi 0.23g a cijena im je 12,90kn (Muller) a sastav olovki dostupan je klikom na ovaj link.

Essence lipliner Essence lipliner longlasting

Kremasta tekstura ovih olovka za usne podsjeća na neki ugodni mat ruž koji se nanosi sa lakoćom. Postojanost je kao i uvijek na nivou Essence olovki, dakle, ukoliko ništa ne konzumirate od hrane/pića ne trebate se niti brinuti o situaciji na usnama a ukoliko ste nešto od navedenog konzumirali dovoljno je popraviti tek unutrašnji dio na usnama koji ja obično popravim za nekim balzamom. Pigmentacija je zaista vrhunska i mogla bi posramiti i za 100% skuplje olovke za usne.

Kada pričamo o olovkama za usne naravno da postoji tendencija isušivanja usana ali niti ona nije pretjerana kada su u pitanju ove olovke, postoji ali ništa strašno, mada i to ovisi o načinu apliciranja i stanju vaših usana.

Navedeni opis vrijedi za sve isprobane nijanse.

Essence Longlasting lipliner shades and swatches kratki opis nijansi; 08 nude beige / 07 mauve / 06 zagasita crvena sa primjesom ružičaste / 04 breskva / 03 fuksija / 02 svijetlo ružičasta / 01 crvena

Essence longlasting lipliner swatches

Jako sam zadovoljna ovim olovkama za usne i svakako imaju moju preporuku s obzirom na omjer cijene i kvalitete. Koristim ih ponekad samostalno dok ponekad volim u podlozi staviti balzam. Produljuju postojanost ruževa a isto tako odlične su u kombinaciji sa sjajilima.

Kako su olovke za usne trenutno svjetski hit mislim da bi se svatko tko voli dugotrajne olovke visoke pigmentacije mogao naći u ovim olovkama.

Da li ste iprobali ove olovke za usne i kakvi su vaši dojmovi?

Essence Longlasting Lip pencil

 • Saša Knežević

  Toliko su mi krasne da sam kupila sve nijanse 😀

 • makeupFANdra

  Slažem se!! Odlične su, meni osobno puno bolje od onih koje se moraju šiljiti!! Za sada imam dvije nijanse, ali definitivno ću se počastiti još kojom¨!!

  • Meni su podjednako dobre mada mi ove mogu zamjeniti ruž dok one što se šilje baš i ne u potpunosti.

 • Probala sam one stare i one su mi odlične, a po recenzijama mi se čini da su ove još bolje tako da mi ne preostaje ništa drugo nego pravac Muller 😀

 • tee.nikolina

  04 mi je bas odlicna ,obozavam breskvaste nijanse 🙂

 • crvenkapica

  imam nijansu 06 i mislila sam ih kupiti još, no neću jer ne volim kada mi se izbriše pola prilikom jela/pića, gubi mi svrhu olovke i nevjerojatno ali one essence olovke sa sivim čepom koje se šilje su mi puno postojanije, iako vrlo suše. ovima je prednost mekoća i lakše nanošenje – biti će idealna za prije ruža. puno više mi se sviđa njihovo sjajlo stay with me jer to baš ostavlja trag koji jednoliko nestaje.

  • Meni se ove ne skidaju satima, pa čak ništa pretjerano ni nakon jela :/ mada su mi i te druge odlične ali ove mi mogu u potpunosti zamjeniti ruž.

 • Đurđica

  Super su ti fotke!! I olovke lijepo izgledaju. Kako ne koristim ruževe, tako ne ni olovke. 08 je po mom recimo kad bi baš koristila :-))

 • Peach beauty i plum cake su preeedivne! 😀

 • Ovo je bila ljubav na prvi pogled 🙂 Prosto ih zelim sve kupiti.

Shop now at FOREO for the IRIS