New In #46 – beauty haul part I

new in beauty haul

Kozmetičkih noviteta se nakupilo tokom studenog, prosinca i evo sada siječnja pa sam odlučila post sa kozmetičkim novitetima podijeliti na dva dijela. U današnjem prvom dijelu pisat ću vam o proizvodima koje sam nedavno kupila ili dobila tokom blagdana od bližnjih ili pak od suradnika bloga.

U drugom dijelu noviteta koje ću objaviti u subotu donosim vam proizvode koje sam nedavno kupila u Austriji i većina ih zapravo kod nas nije na žalost dostupna, ali sa druge strane neki brandovi koje ću spomenuti u tom postu su upravo u dolasku na naše tržište pa će biti zgodno imati pri ruci WL za eventualne nadopune. Isto tako, naći će se tu i pokoja sitnica iz “usputne” kupovine u zadnjih par dana jer site još nisam stigla poslikati za današnji post.

Sally Hansen

Sally Hansen lakovi napokon su dostupni i kod nas, da budem preciznija u Bipi po cijeni od 80kn (cca oko 2kn više/manje). Volim ove lakove zbog njihove kvalitete i draži su mi i od OPI-ja i od Essie lakova te sam odmah ugrabila jednu divnu nude nijansu pod brojem 220 kojom sam i više no zadovoljna.

Nivea Batiste Garnier L'Oreal haul

Tog dana u Bipi pri kupovini prethodno spomenutog laka kupila sam još par sitnica.

Nivea Batiste

Moju ljubav prema Nivea Long Repair 1minutnom tretmanu ste otkrili čitajući recenziju u ovom postu pa sam odlučila dati priliku i klasičnom regeneratoru te onom u spreju iz iste linije i moram priznati da sam jako zadovoljna sa oboje.

Batiste XXL Plumping Powder sam naručila sa ASOS-a i ukoliko netko zna kako je najbolje koristiti ove pudere za kosu neka mi molim vas ostavi upute u komentarima. Naime, već sam isprobala te pudere za kosu od dva proizvođača i nisam se našla sa tim proizvodima a sada se ne nalazim ni sa ovim pa si mislim da je stvar do pogrešnog nanošenja?!

L'Oreal Paris Primer

L’Oreal Paris Infallible Mattifying Base sam kupila također u Bipi čim sam ugledala da se radi o silikonskoj bazi kakve ja i preferiram. Nisam ju još isprobala ali držim fige da će zadovoljiti.

Look by Bipa Essence

Look by Bipa olovke obožavam i mislim da sam sa ove dvije nijanse (1 & 3) skupila sve njihove olovke koje podjednako koristim.

Ponovila sam kupovinu po ne znam koji puta Essence olovke za za korekciju pri lakiranju te najdražeg Labella sa dodatkom masline i limuna.

Garnier

Garnier micelarna je bila na akciji a kako je moja pri kraju samo sam također obnovila zalihu.

Bvlgari

Nedoljiva akcija u Bipi sa Bvlgari parfemima također me nije zaobišla, naime, za kupovinu jednog parfema drugi je bio gratis a kako ovakva pakiranja obožavam jer su vrlo praktična za svakodnevnu torbicu nisam im ni mogla odoljeti.

Lush

U Lush-u je u tijeku sniženje na LE proizvode iz blagadanse kolekcije pa sam se počastila sa par mirišljavih sitnica.

Lush kupka Lush gel za tuširanje Lush 50 posto sniženje

Našao se tu jedan paket sa 12 divnih Lush-ovih proizvoda, dvije pjenušave kupke, omiljeni Lush gel za tuširanje te jedan tonik i krema za brijanje. Uskoro više detalja o ovim krasnim proizvodima.

Glam Glow

Tokom blagdanskih sniženja naručila sam si par stvarčica koje ili volim ili sam silno željela isprobati pa je pospust svakako vrijedilo iskoristiti. GlamGlow maske mi stoje već jako dugo na WL pa sam odabrala ove dvije jako hvaljene maske i malo je reći koliko sam oduševljena istima te si želim i preostale dvije.

Kerastase

Uz dva kupljena Kerastase proizvoda na poklon mi je stigla ova zgodna putna torbica/neseser. Šampon sam već potrošila i uskoro slijedi recenzija a kremu za zaštitu kose od topline tek trebam isprobati.

Eylure

U Eylure trepavice sam se naprosto zaljubila i dugo obožavane Ardell su pale nekako u drugi plan. Osobno su mi najdraže u varijanti 143.

Coastal Scents

Coastal Scents kistovi su zaista dugo putovali do mene ali kako su stigli neću puno kukati već ih samo još jednom toplo preporučiti – BR 250. Uz kistove je stigao uzorak jedne CS palete.

Dr Nola

Dr Nola paket proizvoda dobila sam na poklon od klijenta i baš se radujem isprobavanju kompletne linije koja me oduševila svojim jednostavnim ali svakako zanimljivim pakiranjem.

MAC

Od kolegice sam dobila MAC-ovu torbicu za kistove i zaista sam se jako razveselila njome i već je u upotrebi jer je izuzetno praktična.

L'Oreal Luxe Lancome Yves Saint Laurent

*Luxe je poslao prekrasnu čestitiku povodom blagdana uz jednu izuzetno mirisnu Lancome svijeću i YSL sjajilo.

Nivea

*Nivea je također povodom blagadana poslala paket sa svojim zanimljivim proizvodima.

Vichy

*Vichy je tokom blagadana u ponudi imao opciju da vam uz kupovinu određenih proizvoda za njegu lica iznad 250 kn poklanja privjesak sa Swarovski elementom.

L'Oreal Paris

*L’Oreal Paris poslao je novu kolekciju ruževa i lakova koju ste već kod mene imali prilku vidjeti u prethodnim new in postovima.

Douglas

*Douglas je također povodom blagadana poslao mirisni paket Toni Gard Mint koji obožavam jer je na moje veliko iznenađenje jako ugodan i idealan za svaki dan.

Lavanda sol za kupanje lavanda set lavanda sapun lavanda hidrolat

Lavandin paket sam dobila od prijateljice i jako me razveselio svojim mirisnim čarima a i kvalitetom, naročito uživam u mirisnoj soli jer zaista opušta u ovim zimskim danima.

To je bio jedan dio kozmetičkih noviteta a drugi dio slijedi u subotu a do tada me zanima što je novo kod vas?

*pr uzorci