Na kavi sa Anaviglam #20

na kavi sa anaviglam

Dragi čitatelji,

još bi vam jednom željela poželjeti sve najbolje u 2015-oj godine, uz moje želje za puno zdravlja, sreće i uspjeha, od srca vam želim da vam se ostvari sve ono što si i vi sami poželite.

Nadam se da ste se lijepo proveli kroz blagdane, da ste dobili ono što ste željeli te nadasve da ste se odmorili i maksimalno uživali.

Kako i sami znate, jedan duži period sam izbivala jer sam imala previše svojih privatnih obaveza koje nisu mogle ispaštati pa je na kraju ispaštao blog, mada tu je čitava godina ispred mene da se iskupim i nadoknadim propušteno.

Odlučila sam uveseti neke promjene koje se tiču i same organizacije bloga, poput stavke da ću ubuduće postove objavljivati tri puta tjedna (utorak-četvrtak-subota) a ukoliko poneki uleti sa strane jer je bitno da bude objavljen u tom nekom zadanom periodu mislim da neće škoditi. Kroz te tri tjedne objave nastojat ću pokriti dekorativu, preparativu i lifestyle tako da sve što želim obraditi na svom blogu bude podjednako zastupljeno. Isto tako, neke kategorije ću maknuti jednako kao što ću neke pokrenuti, no o tome kroz godinu.

Ukratko, naše druženje će se nastavii i u ovoj godini na moju veliku radost a nadam se i vašu. Sve sugestije i komentare bi rado čula i od vas jer stalo mi je da i vi budete zadovoljni kao i ja onom što stoji na blogu.

U nastavku tjedna slijede favoriti 2014-te pa će uslijediti nešto noviteta jer ih se prikupilo poprilično i tek kada riješim te meni bitne zaostatke krećem sa svojim novim postovima jer u ovoj pauzi zaista se nakupilo puno zanimljivih ideja.

Do sljedećeg tipkanja šaljem vam svima srdačan pozdrav!

Tagovi:
 • makeupFANdra

  Sve najbolje u 2015.godini ti želim, i veselim se novim postovima!!!

 • Ana

  Odluka o pisanju 3x tjedno je super stvar, ne samo zbog tvoje bolje organizacije, nego i nama koji čitamo postove, jer znamo kada svratiti na blog. Jedva čekam post o favoritima. Pozdrav! 🙂

 • scarfs

  Nisam ti nikad rekla a sada moram ovaj tvoj kauč mi je savršen 🙂 Volim ga svako toliko vidjeti na fotkama 🙂
  Želim ti sve naj u 2015!!!

 • Makeup and OTHER

  neka si se opustila za vrijeme blagdana, jer je to ipak vrijeme kad trebamo posvetiti bližnjima 😀 ti si cijele godine vrijedno pisala, i treba odmoriti 😀
  super za organizaciju postova, veselim se novima 😀

 • Giovanna7

  Odlično, neka si napunila baterije. Svima treba predah;) Veselim se budućim postovima:)

 • Veselim se favoritima 2014. – i sama planiram taj post pa znam koliko vremena uzima njegovo pisanje 🙂 super si se organizirala oko pisanja na blogu tri puta tjedno je bas dobra kvota 🙂 sve najbolje u Novoj godini <3

  • Hvala ti!

   Da, mislim da je tri puta tjedno pun pogodak i nadam se da će i čitatelji biti zadovoljni kao i ja, bolje je razmišljati u vidu kvalitete nego u vidu količine ;).

   Veselim se tvojim favoritima ;).

 • LeClaire

  Jedva cekam favorite! 😀 Srecna Nova godina!

 • beautyandbrains007HR

  Draga, Ana! Drago mi je što si se vratila i često bih svratila da vidim ima li što novo. Sada sam uočila tri nove objave i bacam se na čitanje. Doduše, ostali su mi samo favoriti, ali se nadam cijeloj sili slika koje su mi uvijek mrak. Želim ti puno zdravlja, ljubavi, sreće, osobnih i poslovnih ostvarenja, a sebi da me i dalje razveseljavaš svojim kavama. Nadam se da ne izbacuješ njih jer su mi to jedni od dražih postova, kao i new in… Zapravo, kada bih počela nabrajati, trajalo bi… 🙂 Još jednom, sve najbolje!

  • Draga hvala ti na lijepim željama te podjednako ih uzvračam. Kavice će i dalje ostati tu ;).

 • Đurđica

  Hvala ti na lijepim željama. Tebi također još jednom želim sve najbolje u Novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha kako na blogu i tipkanju tako i u privatnom životu. I dobro nam došla, falili su mi postovi. Ova ideja o tri puta tjedno mi se jako sviđa :-))

Shop now at FOREO for the IRIS