Best drugstore make up /2014/

best drugostore make up products in 2014

Tijekom prošloga tjedna pisala sam vam o svojim kozmetičkim favoritima u 2014-oj godini – njega tijela i kosenjega licamake up – ali kako sam i natuknula u jednom od navedenih postova, nisam bila zadovoljna činjenicom da sam izostavila dosta drogerijskih brandova koje sam obožavala tokom prošle godine pa sam se odlučila na ovaj post sa make up favoritima drogerijskog ranga.

Svi navedeni proizvodi su dostupni kod nas osim tri proizvoda za koje ću navesti gdje su dostupani a cjenovni raspon je između 10 do 100kn.

Zaista sam često koristila sve navedene proizvode te sa istima nastavljam i u ovoj godini. Svi proizvodi koje sam prethodno recenzirala biti će podcrtani te klikom na naziv proizvoda dolazite do recenzije a svi oni proizvodi koji još nisu recenzirani svakako će imati prednost za recenziranje početkom ove godine. Ukoliko vas neki proizvod posebno zanima upit možete ostaviti u komentarima.

best drugstore face products in 2014

*Lice*

Primer:

Garnier Perfect Blur baza za lice je odlična silikonska baza koja se može koristiti samostalno ili pak u kombinaciji sa tekućim podlogama ili pak sa podlogama u kamenu/prahu. Odličan omjer cijene i kvalitete.

Tekuća podloga:

Maybelline New York Super Stay Better Skin tekući puder koji me u prošloj godini osvojio i oduševio. Odlično prekrivanje baš kao i postojanost te ono najbolje u svemu je da smatram da bi ovaj puder odgovarao zaista svima uz naravno adekvatnu bazu ili barem dobar matirajući puder za fiksiranje u slučaju jako masne kože lica.

Korektor:

Maybelline New York Instant Age Rewind Eraser Dark Circles moj je apsolutni favorit kada su korektori općenito u pitanju. Koristim ga na okoloočnom dijelu jer odlično prekriva, ne uvlači se u linije, pruža svježinu te ne isušuje. Kako je odličan za okoloočno područje sasvim je dobar i za ostatak lica. Više na žalost nije dostupan kod nas ali je na feelunique.com .

Maybelline New York Fit Me! korektor je dostupan kod nas i također je dobar za okoloočno područje mada je moj favorit ipak za to područje prethodno spomenuti korektor. Ovaj korektor koristim za osatatak lica jer dobro prekriva, postojan je i ne isušuje.

Puder u kamenu:

Catrice Colour Correcting Mattifying Powder koristim za čitavo lice te ponekad za fiksiranje korektora na okoloočnom području. Odličan puder koji lijepo matira, postojan je i odličan za popravke tokom dana. Savršen omjer cijene i kvalitete.

Bronzer:

L’Oreal Paris Glam Bronze La Terra u nijansi 04 Taormina Intenso savršen je bronzer zbog svoje nijanse ali i postojanosti i prirodnog efekta koji pruža licu.

Highlighter:

L’Oreal Paris Color Rich L’Ombre Pure u nijansi 206 Little Beige Dress zapravo je sjenilo te ga i ja koristim kao sjenilo mada je sama nijansa po sebi odlična kao highlighter te ga ja ponekad u tu svrhu i koristim. Postojano, decentno a opet dovoljno vidljivo te jednostavno za nanošenje.

Rumenilo:

Golden Rose Terracotta Stardust u nijansi 102 rumenilo je koje naprosto obožavam zbog širokog spektra različitih nijansi koje pruža. Također, dopušta nijansiranje, postojano je i sa lakoćom se nanosi. S obzirom na količinu mislim da je nepotrošivo.

best drugstore eye products in 2014

*Oči*

Baza za kapke:

Maybelline New York Color Tattoo 24h sjenilo u nijansi 40 Permanent Taupe koristila sam kao bazu ali i samostalno kao sjenilo. Divna nijansa, odlična postojanost te lakoća nanošenja.

Mono sjenilo:

L’Oreal Paris Color Rich L’Ombre Pure sjenila sam zavoljela od prvog trenutka isprobavanja i mislim da su ovo definitivno najbolja sjenila drogerijskog ranga. Iako sam na slici navela samo jednu nijansu u principu obožavam svih 8 nijansi koliko ih imam. Uskoro više o njima ali u kratkim crtama – odlična pigmentacija, savršena postojanost i božanstvena tekstura.

Paleta sjenila:

NYX The Natural Shadow Palette savršena je paleta sa zaista svim potrebnim nijansama jer apsolutno svaka nijansa u paleti je upotrebljiva. Kombinacija sjenila sa shimmerom i mat sjenila, odličan odabir nijansi, lakoća nanošenja, pristupačna cijena čine ovu paletu izuzetno privlačnom. Jedina bi mana bila da sva sjenila nisu podjednako pigmentirana ali uz nadogradnju ili dobru bazu i tom problemu ima rješenja.

Eyeliner:

Gel eyeliner – Maybelline New York Eyestudio Lasting Drama moj je najdraži tuš u gel teksturi ikad. Imam ovaj tuš u 5 nijansi i sve ih podjednako volim i koristim. Odlična pigmentacija, sjajan izbor nijansi, lakoća nanošenja, izvrsna postojanost i za kraj izuzetno pristupačna cijena. Moj HG!

Flomaster – L’Oreal Paris Super Liner Blackbuster moj je definitivni favorit za prošlu godinu te je sa trona izgurao i obožavani L’Oreal Paris Super Liner Perfect Slim. Vrlo precizan i jednostavan za korištenje, postojan i izuzetno pigmentiran.

Olovka za oči – Look by Bipa valjda nikada neće imati konkurenciju po pitanju olovki za oči jer svojom cijenom i kvalitetom jednostavno teško da će moći naići na konkurenciju.

Nude olovka za oči – Rimmel London Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal u nijansi 005 Nude najpostojanija je olovka drogerijskog ranga za unutrašnju liniju kapka i to ju i čini toliko posebnom da sam smatrala da ju moram izdvojiti kao favorita. Lijepa suptilna nijansa koja se s lakoćom nanosi pravi je must have proizvod. Iako ova olovka nije dostupna kod nas možete ju naručiti po pristupačnoj cijeni na feelunique.com .

Maskara:

Essence Lash Princess maskara moje je apsolutno otkriće za prošlu godinu. Naime, ja sam jako slaba na maskare, gotovo jednako kao na ruževe mada me ruževi ne mogu razočarati dok maskara itekako može. Ova maskara je meni jako posebna jer zaista savršeno uvije trepavice, daje im volumena, ne lijepi ih te se ne trusi a sve to pruža za kojih 20ak kuna, mislim, trebam li što dodati?!

Obrve:

Maybelline New York Brow Drama je zapravo masara za obrve jer korištenjem nje čak nije potrebno iscrtavati obrve sa olovkom, ukoliko vam ipak treba olovka ovaj će proizvod biti odličan fiksator. Nijansa koju ostavlja za sobom je postojana, sigurno fiksira obrve i zapravo je odličan proizvod za imati pri ruci u torbici. Također proizvod koji kod nas nije dostupan ali je na feelunique.com .

best drugstore lip products in 2014

*Usne*

Balzam:

Maybelline New York Baby Lips balzami u svih 7 nijansi koje imam obožavam. S obzirom na cijenu smatram da su odlični a pigmentirane varijante zaista pružaju posebno lijep efekt na usnama.

Sjajilo:

Catrice Beautyfying Lip Smoother krasno sjajilo drogerisjkog ranga bez imalo ljepljivog osjećaja moj je najčešći odabir u posljednje vrijeme. Krasan izbor nijansi, lakoća nanošenja i ne isušuje a dolazi po pristupačnoj cijeni.

Sjajilo/ruž:

L’oreal Paris L’Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche zapravo je deklariran kao ruž ali po mom mišljenju to je izuzetno pigmentirano sjajilo. Odličan izbor nijansi, sjajna postojanost, nema ljepljivosti i vrlo ugodan prema usnama.

Olovka za usne:

Essence u nijansi 06 Satin Mauve moja je najdraža olovka za usne drogerijskog ranga i upravo sam za ovom nijansom najčešće posezala. Odlična pigmentacija, sjajna postojanost i zanimljiv spektar nijansi s obzirom na cijenu čine ovu olovku mojim must have proizvodom.

Ruž:

Nude ružBourjois Rouge Edition u nijansi 07 Nude-ist sam obožavala i zaista često nosila tokom 2014-te godine. Divna pigmentirana nijansa koja je ujedno izuzetno postojana. Jedini minus bi bio miris i činjenica da pomalo isušuju ali zasta s obzirom na pigmentaciju i postojanost voljna sam zažmiriti.

Crveni ruž – Maybelline New York Color Sensational u nijansi 547 Pleasure Me Red nijansa je koju obožavam i mislim da bi više manje svima dobro stajala. Ugodna kremasta tekstura, lakoća nanošenja, izuzetna pigmentacija i postojanost u ružu za 60kn je zaista za svaku pohvalu. Isto tako moram napomenuti da uz ovaj ruž postoji i olovka u istoj nijsnsi o kojoj sam pisala u make up favoritima.

To su bili moji favoriti za 2014-u po pitanju proizvoda iz drogerijskog ranga. Nadam se da ste našli nešto za sebe ili da za neke već dijelimo mišljenje a ako imate štogod dodati svakako je dobrodošlo!

Tagovi: