New In #42

Iako u zadnje vrijeme ne stižem baš previše pažnje posvetiti blogu i dalje stignem jednaku pažnju posvetiti novitetima. Nije da mi treba puno toga ali eto, ponekad krenem po jednu stvar pa kupim još pet drugih pa se tako nakupi i tako nastane ovaj new in post u kojem ćete možda pronaći i nešto za sebe.

GHD

GHD peglu za kosu si želim posljednje dvije godine ali kako je moja bila sasvim solidna nisam se mogla uvjeriti kako mi treba ovako skupa pegla no nazovimo to srećom u nesreći, moja pegla je dala svoje a kako se bliži vrijeme darivanja ovo je bio poklon od mame. Odabrala sam si GHD Eclipse peglu u prigodnom pakiranju sa torbom i moram priznati da je zaista ovo nešto posebno.

Kerastase

Kerastase Resistance Ciment Thermique štiti kosu od štetnih utjecaja topline i jako sam zadovoljna te sam naručila i onu klasičnu varijantu u narančastom pakiranju koju svi hvale.

L'Oreal Paris

Ako nečemu ne mogu odoljeti to su onda L’Oreal Paris Elseve proizvodi za kosu. Ova linija namijenjena je tankoj kosi koja se brzo masti i ne mogu dovoljno ishvaliti ova dva proizvoda jer zajedno čine idealnu kombinaciju.

Gliss Kur

Gliss Kur sprej za kosu koji bi kosi trebao nadoknaditi vlažnost nisam još stigla isprobati ali sam ga kupila jer sam čula dosta pohvala na njegov račun.

Batiste

Ovaj zeleni Batiste moj je najdraži suhi šampon i obnovila sam zalihu po treći puta, više o proizvodu u ovom postu.

Aussie

*Aussie 3 Minute Miracle tretman za dugu kosu sa par slatkiša i ručnikom dobila sam na poklon kao pr uzorak i veselim se isprobavanju svega podjednako.

Macadamia

Macadamia četka kupljena po treći puta, jednostavno je ovo najbolji prijatelj moje kose. Uz četku stigao je tester maske te putno pakiranje već od prije obožavanog ulja za kosu.

Rituals

Skupljanjem bodova na Petrol benzinskim pumpama po promotivnim cijenama možete kupiti neki Rituals set ili proizvod, ja sam odabrala ovaj set i shavatila koliko mi jako nedostaje Rituals – pa zar svaki dobar brand mora “pobjeći” iz Zagreba?

Bobbi Brown Clinique MAC

Maruša sa bloga Beauty Blogette nedavno je posjetila Škotsku ali me prije pitala da li možda štogod treba a naravno da mi je trebalo – Clinique balm za skidanje šminke koji kod nas više nije dostupan, Bobbi Brown Extra Eye Repair krema koja je tamo u redovnoj prodaji za 200kn jeftinija nego kod nas te MAC dvije olovke za oči – Teddy i Prunella.

Notes i TBS balm za usne bili su poklon od Maruše, hvala još jednom. Balm je divnog mirisa da bi se namjerno ugrizao za usne a notes/rokovnik sa leptirima je za mene pun pogodak.

Eylure

Nedavno je na Asos-u Eylure bio snižen pa sam se počastila sa trepavicama koje mi postaju puno draže od voljenih Ardell trepavica te vrlo hvaljenom olovkom za obrve.

Emma Hardie

Emma Hardie balm za skidanje šminke je čudesan i ovo je drugo pakiranje kao rezerva, topi šminku s lica dok si rekao keks a nakon upotrebe lice je jako ugodno kako na dodir tako i osjećajem koje pruža.

Maybelline New York

Maybelline New York Popstick u nijansi 080 Cherry Pop snižen je u dm-u sa 60ak kuna na 15ak kuna pa je bila prava prilika za probu.

Bipa Catrice Essence Charlotte Tilbury Anastasia ELF

Elf Lip Exfoliator mi se zaista jako sviđa te bi vam ga preporučila s obzirom na cijenu, kad smo kod usana, napokon sam kupila Essence transparentni lip liner koji mi je u više navrata preporučila jedna čitateljica, zatim se tu našla i jedna klasična Essence olovka za usne u nijansi 05 Soft Berry te dvije Essence olovke za oči u nijansama 02 Naughty Or Nice i 18 Berry Merry. Pored Essence stalka nalazio se Catrice stalak pa sam kupila zaista prelijepo sjenilo u niajnsi C02 Shade of Gray. Osim toga, kupila sam i Look by Bipa bockalicu koju obožavam kada koristim jako pigmentirana rumenila.

Nedavno je na Net A Porter bio free shipping pa sam si naručila Anastasia Berverly Hills Brow Gel u nijansi Granite te Charlotte Tilbury Lip Cheat olovku za usne u nijansi Pillow Talk.

Eucerin

*Eucerin Volume Filler dnevna te putno pakiranje noćne kreme stigli su mi baš jučer na testiranje i jako me zanimaju jer sam koristila okoloočnu iz ove linije sa kojom sam bila jako zadovoljna.

Oriflame

*Oriflame dnevna i noćna krema iz linije True Perfection također je došla nekidan na testiranje.

Maybelline

Za kraj sam ostavila još jedan pr paketić sa Maybelline New York novom maskarom Go Extreme Leather Black, tušem Master graphic (koji je btw fantastičan) te lakom 418 koji će zbog efekta dobro doći tokom ovih blagdanskih dana.

To bi bilo to, ima li kod vas noviteta ili vam je možda noćas Sv Nikola nešto ostavio što vas je razveselilo?

LRP-Giveaway-Enter

La Roche Posay Giveaway!!!

*pr uzorci