What’s New In My Closet / #39

zara H&M hunter

Pripreme za zimu još su u tijeku i kako sam si trebala obnoviti par krpica odlučila sam svoj izbor podijeliti sa vama. Naime, dolaskom zime više vremena provodim kod kuće pa sam zapravo trebala obnoviti dio sa udobnom odjećom upravo za period kada sam kod kuće ili za neke kraće šetnje ili čisto za one dane kada ne želim izaći iz trenirke odnosno iz odjeće koja mi je jednostavno jako udobna i ugodna.

Iako je cilj bio jedna skupina odjeće ja sam se ipak počastila sa nekim komadima van popisa ali kada ih vidite razumjet ćete zašto.

Na samom početku tu su komadi iz moje obožavane Zare. Naime, kako sam nedavno imala jednu iznenadnu svadbu trebalo mi je nešto elegantno ali opet ništa pretjerano jer se radilo samo o nekoj formalnoj večeri, dakle manjem vjenčanju. Moj odabir je pao na kombinezon u koji sam se zaljubila odmah na prvi pogled. Ugodan materijal koji se ne gužva, udobnost na nivou i jednostavno smatram da ću ga imati prilke nositi u raznim prigodama.

Zara kombinezon Long Jumpsuit 499,90kn

Nadalje, počastila sam se još jednim parom traperica i ove su možda prve što ne trebaju niti sužavanje niti skraćivanje i jako sam sretna zbog toga. Traperice su dosta elastične i prate nogu te su jako udobne.

Zara traperice Zara jeans Skinny Jeans 299,90kn

Pala sam također na dvije majice, jednu klasičnu sivu lijepog materijala koji je svojom debljinom idealan za ovaj prijelazni period te na majicu s prugicama jer jednostavno volim pruge ali ako ih vi ne volite ista je dostupna i u sivoj varijanti.

Zara gray t-shirt Zara siva majica Zara t-shirt Zara Organic Cotton T-Shirt 79,90kn & T-Shirt  With Faux Leather Appliqué 169,90kn

Iako ne nosim često suknje zima je upravo period kada ih najčešće nosim i to baš u modelu koju sam i kupila, nekako mojoj konstrukciji odgovara ovaj oblik pa nisam puno razmišljala da li mi treba jer nemam niti jednu kožnu suknju a ova je idealna i za svečanije prigode ali i one neke casual dane.

Zara suknja Faux Leather Flared Skirt 399,90kn

Za kraj, u Zari sam se počastila jednom torbom ali ja sam ju platila manje no što je navedeno jer sam ju ulovila na sniženju po cijeni od 249kn. Torba je skroz moj đir – crna, ne prevelika i ide preko ramena, ne može biti bolja. Isto tako, imate i veću varijantu ove torbe koja je potpunos identična ali dakle većih dimenzija te joj je cijena oko 500-600kn.

Zara torba Shopper Bag With Knots 399,90kn = 249,90kn

Kako se nasuprot Zare nalazi Mango svratila sam da snimim novitete i izašla sa novom vestom koja je zaista ugodna oku te je jako udobna.

mango vesta Mango Cable Knit Wool Blend Sweater 179kn

U nastavku shoppinga također sam navratila po kraće Hunter gumene čizmice jer sa visokima nikada nisam kliknula ali ove iako i dalje jednako neprivlačne barem toliko ne bodu u oči, barem mene.

original_short_w23758blk_749kn_large

Hunter Hunter Original Short 749kn

Svratila sam i do novootvorenog dućana Reserved u kojem sam kupila samo donji dio trenirke jer u principu mi se sviđa dizajn ali nisam kliknula sa većinom materijala. Trenirku ne mogu naći na stranici ali znam da je koštala 129kn.

Reserved

Nedavno mi je bio rođendan pa sam dobila novi Guess novčanik koji mi u potpunosti odgovara i veličinom i bojom.

Guess

U nastavku shoppinga priču sam zaključila u H&M-u gdje sam se nekako bazirala na odjeću koju nosim kod kuće. Neke stvari sam vam linkala a neke na stranicama više nisu dostupne ali ću svejedno navesti cijenu.

Pidžame u H&M-u sam vam već spominjala kao zaista korektne pa sam i ovaj puta kupila pokoju jer opet ponavljam, u zimskom periodu sam više kod kuće i jednostavno si tada mogu u miru dopustiti da i čitav dan provedem u jednoj. Volim taj udoban i mekan materijal a s obzirom na različite motive po njima ponekad i ne izgledaju te pidžame kao pidžama.

H&M donji dio pidžama H&M pidžama H&M donji dio pidžame 2 Pidžama H&M H&M MickyPrva pidžama je izostala sa linkom ali ista je kao ona iz OVOG posta po cijeni od 99kn /  Fleece Pyjama Bottoms 69,90knJersey Pyjamas 149kn

Potom su na red došle majice koje su pamučne i udobne te dolaze po jako pristupačnim cijenama. Ponekad u njima trčim, ponekad mi služe kao potkošulje a ponekad u njima spavam, uglavnom, jako su praktične i iskoristim ih maksimalno. Crno bijeli set majica imam u svim veličinama u jedno 30ak primjeraka i nikada ih dosta – tople preporuke.

black and white h&m H&M majica Majica H&M majice h&m 2-pack Tops 69,90knShort-sleeved Top 39,90kn / Top 69,90kn

Nadalje, pokušala sam si upariti neku trenirku i drago mi je da sam uspjela jer mi se jako sviđa materijal H&M trenirki a i sviđa mi se mogućnost kombinacija boja i veličina.

H&M gornji dio trenirke H&M trenirka Trenirka h&m Gornji dio 199kn / Donji dio (Sports trousers) 179kn

Tu su se našla i tri para tajica, jedne jako mekane čarape i ove neodoljive papuče koje ne skidam s nogu.

H&M tajice tajice H&M sive tajice s printom h&m Crne tajice h&m h&m čarape h&m papuće Jacquard-knit leggings 79,90knJersey leggings 69,90knJersey leggings black 69,90kn / Čarape (2-pack) 69,90kn / Knitted slippers 99,90kn

Naravno da to ne bi bilo to kada ne bi kupila neki novi komad nakita ali uz nakit našao se tu i jedan krasan šal te jako tople rukavice. Nisam pronašla linkove na stranici ali znam da je cijena prstena i lančića bila 39,90kn svaki i cijena šala 99,90kn te za rukavice nisam sigurna ali rekla bih cca 39,90kn.

H&M lančić H&M prsten H&M šal h&m rukavice

Ukratko, to bi bilo to. Možda mi još nedostaje koja kapa i još jedan par rukavica ali okvirno nekako mi se ne čini da bi trebala uskoro ponovno u shopping, barem ne do kraja godine kada krećem u napad na rasprodaje.

Nadam se da ste našli štogod zanimljivo za sebe i sada me samo zanima što ste vi u posljednje vrijeme kupovali od odjevnih komada, možda mi ipak nešto nedostaje?!