New In #40

makeup new in

Skupilo se nešto kozmetičkih noviteta u posljednje vrijeme. Nešto sam obnovila, nešto je priprema za zimu a nešto sam dobila, pa krenimo redom.

Maybelline New York

Maybelline New York Color Drama ruževi u obliku olovke napokon su došli na naše police. Kupila sam sve nijanse u Bipi a svaka pojedinačno dođe 19,90kn.

L'Oreal L'Oreal Paris

*L’Oreal Paris’Extraordinaire by Color Riche ruževi/sjajila za usne stigli su mi nedavno na recenziju u svim dostupnim nijansama pa neću sada duljiti o istima jer uskoro slijedi recenzija.

L'Oreal Paris noviteti L'Oreal Paris red lipstick L'Oreal Paris sjenilo

L’Oreal Paris Collection Exclusive “Pure Red” Color Rich ruževi u nijansama Laetitia’s, Blake’s i Julianne’s su također noviteti na našim policama i ukoliko ste zaljubljenik u crvenu nijansu svakako preporučam da se počastite sa jednom od navedenih. Latex Effect kolekcija lakova također je novost a osim ove nijanse 895 Power Potion dostupno ih je još pet i svaka je lijepa na svoj način.

L’Oreal Paris Color Rich L’Ombre Pure sjenila u nijansama 100 Noir C’Est Noir i 305 Kaki Repstyle su dodatak mojoj kolekciji jer ovo su fantastična sjenila, ako ne i najbolja sjenila drogerijskog ranga.

Nars

Nars Radiant Creamy Concealer u nijansi Custard je proizvod kojeg sam si dugo željela i sada kada me jako razočarao zaista sam još uvijek pod dojmom razočarenja pa ću mu dati još koju priliku prije no što ga recenziram.

Urban Decay

Urban Decay Naked 2 Basic paleta je definitivno po mom mišljenju znatno privlačnija od prvotne verzije i tko voli mat sjenila u ovim tonovima nema o čemu razmišljati – treba mu.

Emma Hardie cleansing balm Emma Hardie

Emma Hardie Cleansing balm i Cleansing Cloths su dio moje pripreme za hladnije dane a kako post na tu temu uskoro slijedu sada neću puno duljiti osim natuknuti kako sam jako zadovoljna ovim proizvodom koji je definitivno izgurao sve odstranjivače šminke sa trona.

Bobbi Brown

Bobbi Brown Extra Eye Repair Cream je definitivno najhidratantnija okoloočna krema ikada. Koristim ju ujutro i zaista sam zadovoljna, možda se po prvi puta ne boljim hladnoće koja je pred nama jer pouzdano znam da je moje okoloočno područje uz ovu kremu u potpunosti sigurno.

Clarisonic

Osigurala sam se sa novim četkama za Clarisonic i ovaj puta sam umjesto onih za osjetljivu kožu kupila varijantu za normalnu kožu, nadam se da ću biti zadovoljna.

Anny

Iako ne baš u klasičnim zimskim nijansama Anny lakovi su uvijek dobrodošli kao nadopuna mojoj kolekcije a neodoljive nijanse poput ovih još nemam pa rekoh zašto ne.

La Roche Posay

*La Roche Posay Lipikar Baume AP+ je definitivno dobrodošao za hladniji zimski period koji je pred nama jer moja suha koža tijela zaista ne trpi hladnoću koja uvijek ostavlja trag.

Roc

*Roc Pro-Correct koncentratu se jako veselim i naravno imam velikih očekivanja o kojima ćete svakako čitati na mom blogu.

Vichy

*Vichy Dercos Neogenic krasan šampon o kojem sam vam pisala u ovom postu i radujem se ponovnom korištenju.

Lancome

Obnovila sam zalihu jednog od omiljenih pudera, Lancome Teint Idole Ultra 24h, o kojem sam vam pisala u ovom postu.

Illamasqua

*Illamasqua je nedavno ugostila nekoliko blogerica a o tom eventu ste mogli čitati u ovom postu. Osim što su nas lijepo ugostili nisu nas pustili praznih ruku pa sam na recenziju dobila jedan kist, Vintage Metalix sjenilo u nijansi Bibelot te Glamore ruž u nijansi Rockabilly.

Lush Lush Božić

Lush proizvode sam kupila pod utjecajem shoppinga drugih stvari u obližnjem centru ali nije mi žao jer rijetko čija kupka me toliko oduševi. Uz kupke nisam mogla odoljeti ni novom LE pilingu za usne sa okusom/mirisom cole.

šljiva i med

4711 Acqua Colonia ima najbolje kolonjske na tržištu a LE sa mirisom šljive i meda je definitivno najbolja u čitavom asortimanu.

Zara

Za kraj, tu je i Zarina nova toaletna koju će zaista voljeti svi koji preferiraju slatkaste mirise jer ovaj je zaista oličenje istih.

To su bili moji kozmetički noviteti u posljednje vrijeme i mislim da sam se opskrbila sa svime što mi je potrebno da preživim hladne dane. Nadam se da ste našli možda nešto i za sebe ili mi možete nešto predložiti kao alternativu.

*pr uzorci