L’oreal L’Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche

Nakon godina istraživanja, L’Oreal Paris je spojio umjetnost šminkanja s posljednjim tehnološkim dostignućima, kreiran je nevjerojatan spoj ulja i intenzivnih pigmenata u potpuno novoj formuli. Tehnologija pigmenata i ulja stvara novu dimenziju boja za izvanredne usne, usne su sjajnije, naglašene i dramatične.

Iako nisam veliki poklonik sjajila L’Orealove proizvode za usne jako volim i kada mi je stigao paket od osam nijansa na testiranje bila sam itekako zainteresirana za njih. Pročitavši priopćenje za tisak imala sam velika očekivanja i L’Oreal ih je i ovoga puta ispunio.

L'oreal Paris L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche

Elegantno pakiranje kao i uvijek kada je u pitanju L’Oreal Paris te pristupačna cijena od 95,90kn bi me svakako zainteresiralo na polici. Spektar od osam nijansi je sasvim solidan jer za svakoga ima ponešto. Svako pakiranje sadrži 6ml proizvoda.

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche cijena

L’Orealovi proizvodi uvijek u sebi sadrže ugodan miris pa tako isti nije izostao ni kod ovog proizvoda no ako niste ljubitelj mirisa u dekorativnim proizvodima budite bez brige jer isti relativno brzo hlapi po nanošenju.

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche pakiranje

Aplikator je ugodan na usnama i jako precizan te je samim tim i apliciranje ovog ruža vrlo jednostavno.

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche ambalaža L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche aplikator

Osjećaj po nanošenju ovog ruža je izuzetan. Kako sam već u uvodu spomenula, formula ovih ruževa obogaćena je uljima (argan, lotus i kamelija) i prisutnost istih se itekako osjeti na jedan zanimljiv način jer usnice nemaju osjećaj težine već upravo suprotno – osjećaj lakoće. Moje usne su inače sklone isušivanju ali koristeći ovaj ruž taj problem je izostao a nisam imala niti potrebe da koristim balzam u podlozi. Iako je tekstura slična (čitaj identična) sjajilima po mom mišljenju nije pretjerano ljepljiva.

Pigmentacija ovih ruževa je na nivou jer iako su deklarirani kao ruževi za mene su po teksturi ovo sjajila ali upravo je pigmentacija ta koja čini razliku.

Po pitanju postojanosti ovi su ruževi poprimili karakteristike sjajila, dakle, do sat vremena mogu izdržati ali nakon toga trebalo bi ih osvježiti.

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche swatch 101, 102, 201, 301, 304, 401, 500, 600

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche shades

Moram priznati da ne mogu izdvojiti niti jednu nijansu jer svaka je posebna na svoj način. Svakodnevno koristim ovaj ruž/sjajilo kako samostalno tako i u kombinaciji sa nekim ruževima. Niti u jednom trenutku nisam imala problema sa isušivanjem usana a moram priznati da ovi ruževi ni ne klize sa usana. Uz odličnu pigmentaciju zbog bogate i hranjive formule moram priznati da usnice djeluju punije i zdravije. Zaista jedan zanimljiv proizvod koji je lansiran u pravo vrijeme, odnosno pred zimu jer sa ovim ružem dobivam i adekvatnu njegu i krasnu nijansu.

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche nijanse

Koja se nijansa vama svidjela?

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche nijansa

 *pr uzorci

 • tee.nikolina

  Kad sam ih vidila na internetu,odusevila sam se,medjutim kad sam ih probala u dm-u razocarala sam se,obicni sjajevi …samo 3 nijanse su 100% pigmentirane da se moze rec da je to ruz-sjaj…ovo ostalo su samo sjajevi

  • Eto, moram se složiti jer i u postu sam istaknula da su ovo za mene sjajila ali po meni su ova sjajila krasne pigmentacije.

 • LeClaire

  Malo sam razocarana, volela bih da su vise nalik tecnim ruzevima nego sjajevima.

 • Giovanna7

  Meni se sviđaju sve nijanse, pogotovo činjenica da njeguju. Slabija pigmentacija kod nekih nijansi ponekad nije ni negativna, jer uvijek se te nijanse mogu iskoristiti noseći ih preko ruža. Sigurno ću nabaviti neku nijansu:)

 • Jasmina

  Ocekivala sam jacu pigmentaciju ali tek kada ih probam na usnama videcu da li je to prednost ili mana

  • Vidiš ja sam se čak i iznenadila pigmentacijom u smislu da nisam očekivala da će biti u toj mjeri.

 • Aurora

  Mislim da 95 kn nije nikako pristupačna cijena za ruž koji nije HE. I ono što je tebi pristupačno, drugima možda i nije. Meni sigurno nije i sad se osjećam bezveze jer mi je 90 kn previše za izdvojit za ruž, a ti kažeš da je pristupačna cijena. Baš sam razočarana Ivana jer nisam mislila da si tako bezobzirna, ali da, proizvodi su ustupljeni pa moraš napisat sve što traže od tebe, čak i pod cijenu da ću sve rijeđe svraćat na ovaj blog.

  • Smatram da sam u svom životu isprobala dovoljno ruževa i sjajila da mogu jako dobro procijeniti da je proizvod zadovoljio omjer cijene i kvalitete a ovoj proizvod je svakako moje uvjete ili potrebe zadovoljio. Bezobzirno je ulaziti u raspravu koja ne bi imala kraja jer eto, ja sam jedna od sretnih osoba u našoj državi sa korektnim primanjima i zaista smatram da se ne bi trebala zbog toga osjećati loše niti bi me itko zbog toga trebao kritizirati. Žao mi je zbog tvojih osjećaja i što te upravo moj blog doveo do njih ali kako si i sama zaključila, možda bi bilo bolje ne svraćati u budućnosti jer samo jedan blog u nizu nije mjesto za širenje negativne energije.

  • Andrea

   Loreal nije HE u doslovnom smislu riječi, ali recimo da je HE u drogerijskom rangu. Valjda smo svi svjesni da niti Essence niti Loreal nisu HE, ali smo isto tako valjda svjesni da nikako ne spadaju u isti rang pa onda definitivno ne mogu imati ni istu cijenu. A to što je Ivani to pristupačno, a nekom drugom možda nije – pa nije li ovo njen blog, njena recenzija i njeno mišljenje? Ja ih recimo nikad ne bih kupila jer me previše podsjećaju na sjajila, a sjajila mi se jednostavno ne sviđaju i sve što mi se sjaji na usnama zaobilazim naširoko, ali hoću li ja sad njen blog zaobilaziti jer se njoj to sviđa, a meni ne? Tako isto je i s pitanjem što je nekome pristupačno, a što ne, a ti si mogla onda produžiti jednostavno dalje, a ne pokrenuti lavinu uvreda. Uh, što me živcira kad ljudi ovu blogersku zajednicu koja bi trebala služiti dijeljenju ljubavi prema kozmetici s ljudima koji nas razumiju pojedinci pretvaraju u mjesto vrijeđanja.

   • Nikolina i Andrea, puno vam hvala na razumijevanju ;).

    L’Oreal nije za zanemariti jer dolazi pod okriljem kuće koja lansira danas jako popularne HE brandove i ja ga osobno jako volim jer L’Oreal je bio brand koji sam koristila i dan danas zapravo koristim ali ta ljubav traje zadnjih 15 godina i ja ću uvijek biti naklonjena prema njemu.

    Blog zaista nije mjesto za širenje i negativnosti i drago mi je da ima još dragih osoba poput vas pa to razumijete ali naravno da će uvijek biti osoba koje neće kliknuti sa mojim dojmovima i razmišljanjima i mogu to napisati i širiti tu negativnost samo postoje za sve normalne granice dokle bi si netko trebao uzeti za pravo što napisati.

    U svakom slučaju vidim da se razumijemo i još jednom hvala na razumijevanju.

  • tee.nikolina

   Danas prosjecan ruz,maskara,puder,sjaj,sjenilo kosta 100 kn pa na dalje…ne racunajuci catrice i essence djeciju kozmetiku,da se razumijemo ne omalovazavam taj brend i sama koristim neke stvari od njih….

  • Smatram da sam u svom životu isprobala dovoljno ruževa i sjajila da mogu jako dobro procijeniti da je proizvod zadovoljio omjer cijene i kvalitete a ovoj proizvod je svakako moje uvjete ili potrebe zadovoljio. Bezobzirno je ulaziti u raspravu koja ne bi imala kraja jer eto, ja sam jedna od sretnih osoba u našoj državi sa korektnim primanjima i zaista smatram da se ne bi trebala zbog toga osjećati loše niti bi me itko zbog toga trebao kritizirati. Žao mi je zbog tvojih osjećaja i što te upravo moj blog doveo do njih ali kako si i sama zaključila, možda bi bilo bolje ne svraćati u budućnosti jer samo jedan blog u nizu nije mjesto za širenje negativne energije.

 • Đurđica

  Iako nisam ljubiteljica ruževa ali ni sjajila općenito, meni je lijepo vidjeti na nekome ruž ili sjajilo i kad to nekome jako lijepo stoji i kad taj netko to lijepo nosi. Bez obzira na moju nezainteresiranost prema ruževima, uvijek pročitam postove i na tu temu. Neki su mi ruževi lijepi i sviđaju mi se, ali ja to ne koristim. Zanimljivo mi je to pročitati, naučiti nešto novo, vidjeti novi proizvod, bez obzira na moje voljenje ili ne voljenje ruževa.

 • Beauty_Blogette

  Redovito ih koristim. 🙂 Više nijansi mi odgovara, no totalno moja nijansa je 201, a vrlo mi je draga i 500.

Shop now at FOREO for the IRIS