New In #34 – Time for shoes …

New Shoes Fall Winter

Jedna sam od onih osoba koje vole sniženja i koja maksimalno iskoristi ta sniženja. Isto tako, svake dvije godine jednostavno moram mijenjati kompletno obuću, koliko god to čudno zvučalo ali ja sam stalno u nekom pokretu, naročito u periodu jeseni i zime i nekako imam osjećaj da obuću tek kvalitetno raznosim baš kada završi sezona i onda je ista idealna za drugu sezonu. Nakon te druge sezone proslijedim obuću dalje, sva sreća pa imam komu. Sva obuća iz današnjeg posta je zapravo za svakodnevno nošenje i na žalost više manje više nije dostupna no ono za što sam našla link isti sam i navela. Isto tako, imajte na umu da ja nisam osoba koja slijepo prati trendove, što mi se sviđa i što je nosivo meni je dovoljno, naime, samim time što vodim beauty blog a ne fashion vam dovoljno govori.

Vans

Ljetos je Intersport imao sjajno sniženje sportske obuće gdje sam kupila sasvim neplanirano svoje prve Vansice i zaista mislim da više ne bi trebala uopće gledati druge tenisice jer koliko su ove udobne već na prvo nošenje je neopisivo. Mislim da su koštale oko svega 260kn jer osim što su bile na redovnom sniženju bile su i zadnji broj pa mi se čini da su ih na blagajni još malo spustili.

Zara Zara shoes Zara Ankle Boots

Zara je također ljetos imala primamljivu ponudu sniženja i po prvi puta ja sam se ispred Zare našla taj prvi dan kada je sniženje počelo. Ova tri para su bila odmah moja bez razmišljanja i mislim da sam sva tri platila zajedno oko 800kn. Sva tri para udobna od prvog nošenja no iz nekog razloga ove druge po redu na slici su mi najdraže i nosim ih svakodnevno zadnja dva/tri tjedna.

Paul&Bear

U potpunosti neplaniran ulov u Paul&Bear i zapravo nekako sam bila mišljenja da ja nisam nikako za ovaj tip pete ali kada sam ih probala nije bilo potrebe razmišljati dva puta. Cijena im je bila oko 169kn a nisam sigurna da li j isti ovakav model samo u crnoj kombinaciji izašao u sklopu jesenske kolekcije, trebalo bi provjeriti ako vas zanimaju.

Asos heal Aldo Asos leather

Nadalje, sve cipele su sa Asosa sa kojega zaista često naručujem i odjeću i obuću. Svaki par ću linkati jer ako vam se svidi možete ga spremiti iz razloga jer Asos zaista često obnavlja zalihe.

Truffle Heeled Ankle Boots su me se više dojmile na slici nego u realnosti ali kako su udobne neću zamjeriti mada nisam sigurno koliko ćemo se družiti. Sviđa mi se dio sa zlatnim detaljima koji me možda i kupio ali sada šta je tu je.

ALDO Salazie Leather Heeled Ankle Boots smatram odličnim ulovom jer volim Aldo obuću mada ju češće kupujem kod nas jer volim isprobati mada ovom paru nisam mogla odoljeti. Udobne i lijepe a na petu, ne može biti bolje.

ASOS EARLY MORNING Leather Chelsea Ankle Boots divne, ne divne, meni predivne, jako udobne i definitivno će dobro podnositi zimu i svu onu ružnu bljuzgu.

Asos Asos shoes Asos nude shoes

ASOS ALL I WANT Leather Cut Out Ankle Boots volim za one prohladne a opet sunčane dane i koliko mi lijepo izgledaju toliko su i udobne. Nisu nikako za kišu tako da mi se čini da ću njih imati priliku najkraće nositi.

New Look Komedian Patent Black Brogue Flat Shoes su mi krasne jer volim ovaj model cipela. Naime, ovakva model imam u crnoj mat varijanti, crvenoj/bordo lakiranoj varijanti, smeđoj mat varijanti, zlatnoj (ljetnoj) varijanti i nude (također ljetnoj) varijanti. Ovakav model je jednostavno jako iskoristiv i iako ove lakirane nisu pretjerano bile udobne na početku sada su već sasvim ok i drago mi je da sam ih kupila.

ASOS AFTERNOON Leather Chelsea Ankle Boots morala sam kupiti i jedne u svjetlijoj nijansi i toliko su mi se svidjele da možete u nastavku vidjeti da sam si i iste takve samo u crnoj boji kupila.

Asos black shoes

ASOS AFTERNOON Leather Chelsea Ankle Boots, jednostavne i udobne, mogu se kombinirati na razne outfite i zaista mislim da ću ih pošteno iznosati čitave dvije sezone.

Asos boots

ASOS RITA Biker Ankle Boots su uz jedan par gumenih čizmica te naizbježnih Timberland gležnjača najružniji par obuće u mom oramaru ali kako je ružna zima valjda i čizmice moraju biti jednako ružno ali dok god su funkcionalne i nema padova ni mokrih čarapa ja sam itetako zadovoljna. Dakle, prijateljica koja ih također ima se kune u njih a kako ja radim posao koji je usko vezan uz hodanje ili stajanje na snijegu ja sam joj odlučila vjerovati i zato kupila ovaj par čizmica. Kada su došle, shvatila sam zašto se ona kune u njih, to je kao da obujete tenk na noge i mislim da će me itekako poslužiti ove zime.

To su bili moji ulovi na sniženjima. Vrlo vjerojatno će do početka zime osvanuti još koji par u new in postu jer na čizmice sam izuzetno slaba mada mislim da se tada neću moći pohvaliti cijenama pa je ovo bila odlična prilika za post. Ista stvar je i sa torbama, mada kada mi se svidi neka ne razmišljam dugo bila na popustu ili ne.

Gdje najčešće kupujete obuću i da li koristite blagodati sniženja?