L’Oreal Paris EverPure Shampoo

L'Oreal Paris EverPure

L’Oreal Paris zaista u svojoj ponudi nude odlično šampone s obzirom na cijenu. Linija EverPure me odmah zainteresirala s obzirom da je upravo ovaj šampon namijenjen da kosi pruža volumen i štiti obojenu kosu a ne sadrži sulfate. Moram nadodati malu opasku jer moja kosa nije bojana ali joj svakako uvijek nedostaje volumena.

Ovaj šampon u sebi sadrži ulje ružmarina i borovice od čega moram istaknuti da svaki šampon koji sam koristila a u sebi je sadržavao neki dodatak ružmarina bio je odličan, ne poznajem blagodati istoga osim u gurmanskom smislu ali zaista sam primijetila da nijedan šampon koji je sadržavao upravo neki dodatak ružmarina nikada nije podbacio. Ostatak sastava možete saznati klikom na ovaj link.

Miris je jako ugodan te po meni dominira ova prethodno spomenuta borovica. Na žalost, taj isti ugodan miris se ne zadržava pretjerano dugo na kosi. U dodiru sa vodom lijepo pjeni i kosa je besprijekorno čista već nakon drugog šamponiranja.

Ne mogu reći da je volumen kose bio pretjerano vidljiv ali kosa isto tako nije klonula te je dobila na čvrstoći. Isto tako, nije se pretjerano mastila kako inače zna pa je i to jedan plus. Kao rezultat se pokazalo da je kosa podatna, sjajna i zdrava te moram priznati da me šampon nije nimalo isušio te da se kosa malo manje petljala no inače.

Sve u svemu ja sam zadovoljna jer s obzirom na cijenu od 30ak kuna ovo je jedan sasvim solidan šampon kojega ću svakako ponovo kupiti.

Koji se šampon vama u posljednje vrijeme svidio?

Tagovi:
 • Zrinka

  Kolika mu je količina? Zvuči zanimljivo 😀

 • te.nikolina

  Nisam primjetila do sad ove sampone,al sastav dijeluje primamljivo a i cijena je sasvim prihvatljiva

 • laura

  daj mi reci draga, jel ti bolji onaj l’oreal volume zeleni ili tigi bed head rozi? razmisljam sto iduce kupiti a znam da imamo slicnu vrstu kose samo je tvoja duza 🙂

  • Tigi definitivno, to mi je najbolji šampon za volumen samo se opskrbi nekom bogatom maskom ili uljima jer ima tendenciju da isušuje ali kada vidiš šta pruži kosi, zaboraviš na taj dio ;).

   • laura

    ja ne volim da je kosa mekana i svilena, preskacem to. ulja mi se gade a masku jednom u par mj metnem al onda kosa bude premekana pa mi uvijek bude zao :DD postoji li neki moisture spray ili takvo sto? 🙂

    • Pa postoji samo ih ja ne volim koristiti jer mi od njih to malo volumena splasne 😛 – nikad na zelenu granu :(.

     • laura

      da, tocno to! 🙁

 • Sviđa mi se da miriše na borovnice..meni ne treba dodatni volumen, ali kad kažeš da ga ne daje puno mogla bi isprobati jer me baš privlači.

 • Đurđica

  Ni ja nisam primjetila ovaj šampon. Meni ne treba ništa za volumen, ja imam jako jakoo gustu kosu. Zato je uvijek i peglam. :-)) Ja pak moram jako paziti na šampone, imam prhut koja se stalno javlja pa moram uvijek neke bolje šampone kupovati, tipa ljekarničke ili tomu slično.

 • Giovanna7

  Imam isti problem s kosom kao i ti, nedostaje joj volumena pa uvijek posežem za takvim šamponima u nadi da će mi pomoći. Trenutno koristim već drugu bočicu Syoss šampona za volumen. Mogu reći da je dobar, nakon dva šamponiranja mi je kosa čista i takva ostaje dva dana, što mi je isto ok. Kosa mi nije bojana. Ipak, primjetila sam da mi malo isušuje vrhove, ali tome doskočim uljima i maskama. Za sada ću ga nastaviti koristiti, mada mislim da će mi uskoro trebati ipak neki šampon koji toliko ne isušuje kosu.

  • Da, to je odličan šampon i ja ga kupim svakih toliko, omjer cijene i kvalitete na nivou.

 • Make-up girl

  Nisam ga nikad vidjela prije ,ali mislim da cu probati jer inace sam jako zadovoljan s l’orelaovim šamponima 🙂

 • Beauty_Blogette

  Čini se dobar. Moram isprobati. 🙂

Shop now at FOREO for the IRIS