Bedside Essentials

Kategorije: L'Occitane, Lifestyle

 

bedside

Ne znam u kojoj ste mjeri vi rob navikama ali ja znam za sebe da funkcioniram kao da sam programirana. Čini mi se da nikada ništa ne prepuštam slučaju pa tako ni u vrijeme kada mirujem. Imam par sitnica koje su uvijek na noćnom ormariću i zapravo sa istima funkcioniram već godinama pa sam iste željela podijeliti i sa vama.

Uvijek prije spavanja čitam jer me čitanje opušta nakon napornog dana te zbog toga uvijek imam kraj sebe dvije knjige, jednu koju upravo čitam te drugu koju sam planirala sljedeću čitati ili čisto da imam jednu u rezervi ako ostanem duže budna pa mi usfali štiva. Ponekad slušam opuštajuću meditacijsku glazbu a ponekada mi je nužna tišina ali za svaki slučaj tu je jedan par slušalica i Deezer na mobitelu.

Mobitel je tu i zbog alarma te posluži kao eventualna svjetiljka ako se ustajem tokom noći a i volim proći malo kroz poštu i društvene mreže, čisto da škicnem što se dešavalo tokom dana.

Uvijek imam jednu svijeću koja gori do kasno u noć, trenutno je to L’Occitane Neroli&Orchidee svijeća o kojoj sam pisala u ovom postu. Osim mirisa godi mi i svijetlost svijeće što opet pripisujem elementu opuštanja.

Beauty proizvoda pored kreveta nema puno, tu se držim osnova – krema za ruke i balzami za usne (uvijek kraj kreveta stoje dva, jedan za problematično stanje a drugi kao redovna njega). Ne znam da li se gumica za kosu može nazvati beauty proizvodom ali moram spomenuti da ja ne mogu zaspati ako mi kosa nije skupljena, jednostavno mi smeta tokom noći.

Za kraj, papirnate maramice su moj “must have” proizvod/predmet za svaku prostoriju u stanu pa tako jedan paket stoji uvijek pored kreveta.

Ukratko, to su bili meni nužni predmeti na koje se oslanjam svake večer a koji su vaši?

 • te.nikolina

  Obavezno labello,mobitel,maramice i naravno neka knjiga vezana za fax

 • makeupFANdra

  Labelo, krema za ruke, mobitel, daljinski :D, maramice i mačak 😀 😀

 • Kris

  Ja sam također najveći rob navika ;))) A na ormariću je slično kao i kod tebe: maramice, krema za ruke, balzam za usne, knjiga/časopis i ponekad boca vode.

 • Đurđica

  :-)) Imamo sličnosti. I ja volim navečer čitati pa uvijek, ali baš uvijek imam knjigu uz sebe. Naravno, tu je i mobitel koji služi za alarm (kojeg nikad ne čujem, ni na najglasnije) ali i za posvijetlit u mraku :-)) Ostale stvarčice su maramice, labelce, kremica za ruke. Ne palim nikad svijeću kad idem spavati, uvijek me strah da nebi nekaj… To imam prije spavanja, predvečer ,-))

 • e pa bas iste stvarcice kao i ti…balzam za usne, krema za ruke, gumica za kosu i maramice! tu je jos i knjiga i ponekad mobitel!
  pusa iz italije, Sonia Verardo
  http://www.trenchcollection.com/

 • Make-up girl

  Moj 100% prirodni balzam za usta kojeg sam sama napravila i paketić maramica

 • Makeup and OTHER

  slatki post 😀
  i kod mene se nađe često neka knjiga, krema za ruke, balzam,, i da maramice,, skužila sam da mi non stop za nešto trebaju 😀
  za mirisnim svijećama sam luda, ali ih češće preko dana upalim 😀

  • Meni gore i noću i danju, jedino iz nekog razloga tokom ljetnih mjeseci nemam naviku da ih palim :/.

Shop now at FOREO for the IRIS