BeautyUK – Nail Wraps

Kategorije: BeautyUK, Kozmetika, Nokti

beautyUK

Sušenje kose i lakiranje noktiju je nešto što ja zapravo i ne volim. Stilizirati kosu je ok ali pola sata sušenja je zaista naporno a isto tako je i sa lakiranjem noktiju. Jednostavno ta nužna preciznost nanošenja laka pa nanošenje nadlaka pa sušenje itd …. eto, jednostavno mi se ne trudi s noktima i zaista mi je puno draža opcija kada se netko drugi pobrine za taj dio.

Kako imam uvijek kratke nokte oni ne traže pretjerano puno pažnje ali nekako jednostavno govoreći “it’s not my thing” i zato sam napokon odlučila isprobati naljepnice za nokte koje su mi djelovale jako jednostavno a efektno.

beautyUK nail wraps

Nisam pogriješila, to je nešto najjednostavnije i najidealnije za moje nokte ikada. Možda nije jedino najpostojanija varijanta ali ne smeta mi čisto da izbjegnem gnjavažu nanošenja laka za nokte.

nail wraps
beautyUK nails

Postupak je vrlo jednostavan, odlijepite naljepnicu sa pakiranja u veličini koja najbolje odgovara vašem noktu s napomenom da nokat prije toga mora biti čist te sam primijetila da naljepnica bolje sjeda ako je netom prije nanošenja nokat izrašpan. Nalijepite naljepnicu na nokat i dobro pritisnite te pritom istisnite eventualne balone. Vrh naljepnice spojite i zavrtite kao da želite napraviti čvor na plastičnoj vrećici te na pregibu sa noktom izrašpajte. Kada skinete ostatak naljepnice eventualno možete vrh nokta još dodatno izrašpati da završetak bude glađi.

Ovisno o naljepnicama nekada pređem sa nadlakom preko njih ali isti ih zna pomalo zgužvati što se ne vidi kada je print jako šaren (kao ovaj sa slike). Sa nadlakom naljepnice potraje tri dana a bez njega ih mijenjam svaki drugi dan i iako se čini puno posla za 5min ste gotovi.

Naljepnice se skidaju ili da se odlijepe ili uz pomoć acetona, ovisno o materijalu. Nisam primijetila da su naškodile noktima a moji su još jako osjetljivi.

Naljepnice koje sam koristila u prikazu na slikama su od branda BeautyUK te su dostupne u Kozmu po cca 15kn.

Da li ste isprobali naljepnice za nokte i imate li koji brand za preporučiti?

 • Baš mi se sviđaju.. 🙂 Ja sam isprobala samo Misslyn naljepnice i bila sam zadovoljna.

  • AnaviglamBlog

   Znači Misslyn trebam probati, mislim da su baš na akciji u Mulleru, hvala ti ;).

 • Merima Mahmutović

  Print je preeesladak. 🙂

  • AnaviglamBlog

   Daaaaaa 🙂

 • Mell’s corner

  Prvo moram pohvaliti redizajn bloga, odličan je 😉

  Ove naljepnice su mi predivne i baš odlično izgledaju na noktima. Bojim se samo da bih bila skroz nespretna s njima 😀

  • AnaviglamBlog

   Hvala ti draga, nisam željela puno toga mijenjati već ostati dosljedna tako da sam se držala jednostavnog koncepta koji je ispao sasvim ok.

   Vjeruj mi da ništa nije lakše od ovoga.

 • Beauty_Blogette

  Simpatičan dizajn. 🙂

Shop now at FOREO for the IRIS