Balea – Teint Perfektion

Balea Teint Perfektion

Balea Teint Perfektion proizvodi za lice sadrže djetalnu tvar MYRAZAME koja se dobiva iz jerihonske ruže i zaslužna je za intenzivnu hidratizirajuću moć proizvoda. Jerihonska ruža raste u pustinjskim područjima a poznata je kao cvijet uskrsnuća jer ima nevjerojatnu sposobnost da se prilagodi životu u pustinjskim uvjetima. U sušnim periodima jerihonska ruža ulazi u latentni stadij života i djeluje posput sušenog cvijeta a njena moć regenracije omogućuje joj da se uz nekoliko kapi kiše vrati u život.

Balea

Balea Teint Perfektion dnevna krema, 50ml 

Dnevna krema guste teksture na dodir ali po nanošenju je znatno laganija. Miris ruže dominira ovom kremom ali po nanošenju brzo hlapi, u svakom slučaju je jako ugodan.

Ovu kremu najviše volim koristiti ujutro i to u onim nekim sumornim dana kada licu nedostaje svježine jer ova krema vidno osvježi izgled lica. Tekstura lica je također ugodna na dodir gotovo svilenkasta. Kako je moja koža mješovita ja sam sa hidratacijom zadovoljna, masnoj koži bi možda bila previše ali normalnoj bi također odgovarala dok bi suha tražila bogatiji serum u podlozi. Nije mi stvorila nikakave neželjene iritacije te je odlična podloga makeup-u.

Iz nekog razloga ja ovu kremu nisam pronašla na dm-ovim policama pa točno cijenu ne znam.

Balea Teint Perfektion matirajuća krema, 30ml / 39,90kn

Iako je ovaj proizvod deklariran kao krema on to nije. Ovo je po mom mišljenju baza i to ona silikonska varijanta kakvu ja i preferiram.

Dakle, radi se o klasičnoj silikonskoj teksturi koja zaista najbolje vizualno korigira nepravilnosti na površini kože. Zapravo je Balea natuknula na deklaraciji da ovaj proizvod u sebi sadrži mineralne pigmente koji reflektiraju svjetlost i u samo nekoliko trenutaka “brišu” prištiće, bore, pore te uklanjaju višak neželjenog sjaja dok keramički mineralni pigmenti reflektiraju svjetlost te daju ujednačeniji ten.

Ono što sam ja primijetila korištenjem ovog proizvoda jest da je isti zaista fantastična nadopuna prethodno spomenutoj kremi te da po nanošenju vizualno malo suzi pore te je koža na dodir znatno glađa, gotovo baršunasta no kako postoji i neki masnjikavi film odmah po nanošenju dobivate onaj prirodan izgled kože a ne strogi mat efekt.

Volim ovaj proizvod koristiti samostalno ili pak kao bazu nekoj tekućoj podlozi. Nisam sigurna da li je najsigurniji izbor za masnu kožu ali mješovitoj, normalnoj i suhoj kože će ovaj proizvod odgovarati.

Teint Perfektion Balea dm

Na gornjem prikazu se s lijeve strane vidi tekstura kreme a sa desne strane je baza a sastav oba proizvoda možete saznati klikom na ovaj link.

Da rezimiram, sviđa mi se omjer cijene i kvalitete jer oba proizvoda su mojoj koži godila te ispunila očekivanja.

Da li ste isprobali proizvode iz Teint Perfektion linije i kakvo je vaše mišljenje o njima?

*pr uzorci

Tagovi:
 • makeupFANdra

  Ovu bazu si mi upravo prodala 😀

 • Make-up girl

  Svakako cu probati ovu matirajuću kremu 🙂

 • Mirjana

  Imam masnu kožu, koristim bazu već neko vreme i mogu reći da mi odgovara. Bolja mi je od Garnier perfect blur:)
  A kremicu sam zgrabila sa police čim sam je ugledala, privukla me ambalaža, ali još uvek nisam testirala:)

  • Drago mi je da si tako zadovoljna jer omjer cijene i kvalitete je zaista korektan.

 • Coka Radojicic

  Imam ovu matirajujcu kremicu,i nanosim je na lice pre pudera,i bas sam zadovoljna! 🙂 Lepo zagladi kozu,popuni borice,a sminka mi jako dugo traje!

 • Đurđica

  Nisam primjetila ovu kremicu u dm-u. Zanimljiva mi je. Imam mješovitu kožu lica i mislim da bi mi pasala. I baš mi treba nešto da mi osježi lice.

 • Mama Jane

  Izvanredne su! Ne stizem da napisem svoju recenziju, a ovo mi je verovatno najucinkovitija baleina linija. Steta sto nisi probala i nocnu kremu, ona je tek pravo savrsenstvo!

 • Beauty_Blogette

  Nisam ih još stigla isprobati, ali vjerujem da će mojoj koži odgovarati.

Shop now at FOREO for the IRIS