Na kavi sa Anaviglam … #16

Dragi moji čitatelji,
nemojte misliti da sam zaboravili na kavice kroz postove, jednostavno im se nisam mogla dovoljno kvalitetno posvetiti.
Nadam se da u ljetu uživate prema svojim planovima i da vam iste nije pokvarilo vrijeme.
Moj godišnji je također startao mada ove godine nemam planova a opet ih imam, ako to ima smisla. Možda i nije loše nekada krenuti pa kamo god da vas put nanese.
Iako imam i više no dovoljno spremnih postova za objavljivanje jednostavno nisam osoba koja može mirno pustiti da vaši komentari stoje neodgovoreni pa sam odustala od ideje “samostalnog” objavljivanje. Kako sada već možete i pretpostaviti, do kraja mjeseca na blogu neće biti novih postova. Eventualno ću vam se “javiti” tek povremeno kroz društvene mreže.
U tom periodu u kojem neću pisati ja zamolila bi da to učinite vi.
Naime, ukoliko imate neke želje i prijedloge što izmijeniti na blogu, o čemu pisati a o čemu ne pisati, recenzije nekih proizvoda koji vas silno zanimaju, koje kategorije su vam interesantne a koje vas uopće ne zanimaju, što blogu nedostaje itd …. pišite što želite :).
Nekoliko zamisli imam i ja sama jer neki planovi koje sam imala u početku godine počinju se ostvarivati pa ja moram reći da sam jako zadovoljna razvojem, a vi?
U svakom slučaju, hvala vam unaprijed na pažnji i tipkamo se krajem kolovoza!
Iskoristite još ovo malo ljeta koje nam je preostalo :).
Ivana
lp
 
Tagovi:
 • Tamara Deura

  Po meni treba biti sto vise ovog lifestyle dijela na blogu, bas mi je zanimljivo. Takodje bi bilo zanimljivo da objavis neke svoje proizvode koji su apsolutni must have za tebe 🙂 I necu da budem zabadalo ali me zanima da li si nabavila psica? 😀

  • Draga Tamara, hvala na sugestijama a o tim HG proizvodima i takvom tipu posta razmišljam već danima i drago mi je da sam naišla na poticaj.

   Psa nisam nabavila jer prvo sam odustala od onoga kojega sam željela, jednostavno kada sam si priznala da nemam dovoljno prostora i vremena za njega nisam željela biti sebična. Kada sam išla na alternative u obližnjem skloništu za pse predložili su mi da uzmem jednoga na nazovimo “posudbu” na par dana i tada sam se zaista tek susrela za ozbiljnošću situacije jer koliko god ja nešto željela treba priznati da nemam zaista potrebno vrijeme a mislim da ne bi bilo fer nabaviti se jedno takvo divno stvarenje i onda ga zanemariti. Sada u tom istom obližnjem prihvatilištu za pse odem kad stignem ali kada dođe trenutak doći će i moj dlakavi prijatelj. 😉

   • Tamara Deura

    Ivana, to si zaista u pravu. Ogromna su obaveza a najgore je da uzmes psa, vezes se za njega i onda shvatis da nemas vremena da mu posvetis. Ali sigurna sam da ce jednom doci i vrijeme za ljubimca 😉 Puno pozdrava!

 • Teky Frost

  meni je ovaj tip posta skroz super 😀 a majica ti je odlična 😀

  • AnaviglamBlog

   Hvala ;):

 • Анна-Алина Гевелюк

  Hey, honey! What do you think about follow each other via bloglovin? If you want, just follow me there and I’ll follow you back! http://www.bloglovin.com/blog/3947784

Shop now at FOREO for the IRIS