New In #25

Današnje novitete započinjem prvo sa poklonima drage Jasmine sa bloga MakeUp Arena
Girlz Only suhi šampon je već u fazi testiranja i moram priznati da mi se jako sviđa a uskoro u opticaj ide i maska za kosu koja mi (sudeći po deklaraciji) izgleda kao izuzetno bogata i hranjiva maska koju će moji suhi vrhovi itekako voljeti.
Nadalje, tu je krema za ruke prefinog mirisa te jedan jako ugodan i postojan miris.
Mislim da sam opskrbljena lakovima za naredne dvije sezone 🙂 jer kao što vidite ima tu zaista raznolikih nijansi a tu su se našle i dvije rašpice.
Već je dobro poznato koliko volim Golden Rose ruževe koji me sa svakom novom linijom iznova oduševe. Flormar i NYX su također odlični ruževi a ove dvije nijanse su svakako interesantne.
NYX mono sjenila još nisam isprobala pa me baš zanimaju kao i Aura maskara.
Još malo Golden Rose noviteta, dvije olovke od kojih je jedna za oči a druga za usne su također proizvodi koji su ispunili moja očekivanja svojom pigmentacijom i postojanošću.
Za kraj sam ostavila ovu predivnu Guerlain paletu sjenila koja je baš u tonovima koje volim te tri najdraža MAC proizvoda – Stay Pretty rumenilo (recenzija), transparentni puder (recenzija) i olovke iz PRO linije.
Draga Jasmina, hvala ti još jednom na ovim divotama ;).
Našao se tu i *Nivea paket sa zaista odličnom kremom za suhe ruke, njihovom kultnom kremom, gelom za tuširanje (recenzija) te mojim omiljenim InShower-om (recenzija) čije zalihe i vi možete osvojiti prijavom na ovo darivanje.
Još početkom lipnja također sam dobila i *Nivea Protect&Refresh SPF30 sprej koji je stalno sa mnom jer kako je odličan za plažu jednako je dobar i za svakodnevnu upotrebu.
Nedavno sam dobila i *Biotherm Aquasource gel kremu te *Biotherm Pure-Fect gel za umivanje i jedva čekam da krenem sa testiranjem jer Biotherm proizvode zaista volim.
*Aussie nas je opet iznenadio sa svojim novitetima te su nam sada dostupni i različiti sprejevi za njegu kose te četka koja je fantastična.
Ljeto traži pouzdane deodorante a *Borotalco je upravo takav.
Iako sam bila skeptična prema proizvodima za zaštitu od sunčevih zraka u obliku sprejeva pod tlakom *Vichy Capital Soleil me razuvjerio mojih strahova te mi se sve više čini da su ovakva pakiranja zapravo idealna.
Nedavno se nas par cura skupilo i naručilo Zoeva kistove da nam poštarina bude manja i zaista sam oduševljena kvalitetom ovih kistova kao i pakiranjima u kojima su ovi kistovi stigli.
Još jedna kolektivna narudžba oko koje sam se ja zapravo nećkala no sada mi je drago da sam naručila jer našao se tu Hourglass puder u nijansi koja mi je uvijek na svakoj stranici bila nedostupna i sa kojim sam beskrajno oduševljena. Rumenilo sam ubacila jer ih svi toliko hvale i zaista su jako dobra.
Charlotte Tilbury nudi zaista interesantne proizvode i zapravo na WL imam još nekoliko njihovih proizvoda no za početak sam isprobala olovku koja se kupuje prema boji vaših očiju te bude dostupna za večernji i dnevni look. Odabrala sam varijantu za smeđe oči (naravno) te za večernji look i malo je reći koliko sam zapravo jako zadovoljna.
Nedavno sam bila na jednom kratkom putu i kupila si par MAC proizvoda od kojih je paint pot u nijansi Camel Coat bio nadopuna, više o njemu pročitajte i recenziji.
Također, kako kod nas više nije dostupna Nivea maska za kosu (recenzija) opskrbila sam se zalihama te čim sam ugledala gel/losion za tijelo s dodatkom mente nije bilo mjesta razmišljanju jer meni je prodano sve upravo sa tim mirisom.
Na putu sam skinula još koji proizvod sa WL poput Garnier Miracle kreme (koja je btw dostupna sada i kod nas u Mulleru) koja je odlična za one casual dane, Origins masku koja je fantastična te Clarins Golden Glow koji se pomiješa sa kremom koju koristite i koji u toj kombinaciji pruža licu osunčani izgled, zapravo se radi o kapljicama za samotamnjenje.
Također, još jedan divan proizvod za samotamnjenje koji je nama nedostupan je Dove Sunshine losion koji sam odmah ugrabila te Biotherm Oil&Tonic koji je također skinut sa WL te koji je idealan za ljetni period.
Našao se tu i H&M piling i The Body Shop maslac za tijelo s mirisom ruže a sve ostalo su toaletne koje meni osobno uljepšavaju ove ljetne tople dane.
Kiko sam dobila na poklon (hvala draga G) a kako volim lakove s efektom pijeska Gosh se nekako odmah našao u košarici. Isto se desilo i sa Maybelline fiksatorom za obrve te FITme korektorom u najtamnijoj nijansi koja je divna pri konturiranju. Astor ruževi u krasnim ljetnim nijansama i Max Factor olovka u nude nijansi koju sam ja otkrila tek kada su je kod nas povukli pa nisam dugo razmišljala treba li mi.
St Tropez bronzer je divan i zaista pruža licu osunčani efekt a L’Oreal ruž u nijansi 375 idealno se sljubi sa tim osunčanim tenom :).
Nikada dosta Golden Rose proizvoda koje sada možete pronaći u novootvorenom dućanu u Importanne centru uz pregršt novih proizvoda i nijansi.
Ovaj bronzer obožavam i imam ga u nijansama 102 i 103 (recenzija) a 101 mi zapravo služi više kao rumenilo. Nove olovke za usne su fantastične zbog svoje kremaste teksture, viske pigmentacije i odlične postojanosti kao i lak za nokte te tuš za oči.
Nedavno sam isprobala tester L’Oreal Professionnel Mythic Oil šampona koji me oduševio te sam ga naručila u najvećem pakiranju a usput dodala i Macadamia četku i Bed Head Tigi Epic Volume šampon (recenzija).
Također sam morala obnoviti St Tropez Gradual Tan proizvode i na poklon sam dobila Stila sjajilo/ruž samo ne znam točno niti od koga niti uz koju kupovinu :/.

Xen-Tan Ultra Dark Lotion sam imala na WL valjda više od godinu dana no uvijek me nekako bunila previsoka cijena ovog losiona pa bi uvijek pao u drugi plan. Ove godine sam primijetila da su malo korigirali cijenu i poradili na raznim akcijama te sam ga napokon kupila i sada sam šokirana koliko je jednostavan pri upotrebi i koliko malo pažnje traži a pruža definitivno najljepši i najprirodniji efekt.

Lee Stafford Sea Salt Spray sam nedavno kupila jer sve mi se više i više sviđa ovaj brand i moram reći da sam sa ovim proizvodom najviše oduševljena jer napokon mogu predahnuti da ne trošim toliko ionako preskupe Bumble and bumble proizvode jer sa ovim sprejom dobivam i na volumenu i na teksturi a da me isti ne isušuje.
Iako sam imala plan nakon ovog new in posta najaviti da ne očekujete novi do jeseni moram reći da kroz koji dan ide još jedan jer se u međuvremenu skupilo još par proizvoda, ništa puno ali svakako su vrijedni objave 🙂 … a sada vi, što ste vi kupovali u posljednje vrijeme?
Ivana
lp