Lasni Podaljški 123 – Clip On Ekstenzije

Kategorije: Kosa
Nedavno su mi ustupljene ekstenzije na klipse/češljiće koje sam sada već isprobala u svim varijantama te vam danas donosim recenziju.


Kako sam prethodno navela, ekstenzije su mi ustupljene od strane slovenske firme koja svoju podružnicu ima i u Hrvatskoj. Njihova je ponuda dostupna na dvije web stranice:

http://www.lasnipodaljski123.si/ (slovenska)
http://www.ekstenzije.net/ (hrvatska)
a ovdje je i link za ekstenzije koje su meni ustupljene na recenziju.

Dakle, radi se o ekstenzijama od 220g i dužine 60cm a naziv nijanse je kestenjasto smeđa.
Ovo mi je treći susret sa ovakvim ekstenzijama na klipsu i zapravo sam sa svima bila jako zadovoljna. 
Osobno smatram da na moju dugu a tanku kosu odgovaraju ekstenzije sa većom gramažom jer tako dobivam željeni volumen kojemu i težim. Dulljina od 60cm je za otprilike 5cm duža od moje kose što je zapravo idealno jer te vrhove nekako uvijek volim skratiti jer budu zaista tanki.

U paketu dobivate devet dijelova i nikada vam zapravo svi odjednom neće trebati a ja ih tada prepolovim pa tri komada koristim za kovrčanje a tri koristim kada mi je kosa ravna. Varijante sa jednom klipsom ostavim za neke pletenice, punđe ili rep.
Učestalo pranje ekstenzija nije baš preporučljivo već zaista tek prema potrebi tako da sam ih ja zasada oprala samo jednom po dolasku i moram reći da su jednostavne za održavanje jer se daju lijepo isfenirati ali i kovrčati. Dakle, upotreba fena, pegle, figara i sličnih aparata je sasvim u redu, baš kao bojanje ekstenzija ukoliko nijansa ne odgovara u potpunosti vašoj boji kose.
Kako sam još u uvodu navela, po mom iskustvu svake sam ekstenzije morala skratiti na vrhovima jer su bile izuzetno tanke a takav je slučaj bio i sa ovima. Na gornjem prikazu se jasno vidi koliko su ti vrhovi tanki. S lijeve strane je moja prirodna kosa a sa desne ekstenzije gdje sam koristila dva komada sa četiri klipse i jedan sa dvije klipse te sam tako dobila željeni volumen koji je jasno i vidljiv.
Osobno šišam ekstenzije sama tako da prate vrhove moje prirodne kose.
Klipse su čvrste no ako mehanizam zakaže uvijek ih možete naknadno naručiti i zamijeniti tako da ih prišijete uz rub ekstenzije.
Primjerkom koji sam ja dobila na testiranje sam jako zadovoljno prvenstveno jer mi nijansa savršeno odgovara, dovoljno su duge i guste te su jednostavne pri korištenju i stiliziranju.
Imate li vi iskustva sa ekstenzijama na klipsu?

*pr uzorak

Ivana
lp
 • Imam ekstenzije i pržila sam ih i sa peglom i figarom, a bome i bojala 4 puta i još uvijek dobro izgledaju. No rijetko ih nosim jer imam fobiju da će taj ćešljić izviriti van. 😀

  • Ma neće izviriti a ako se to i desi zaista se moraš jako dobro zagledati da bi ga vidio ;).

   lp

 • Imam isto na češljiće, davno kupljene ali u crnoj boji. Sada više nisam crna, pa ih ne mogu nositi, ali zaista su mi bile super!
  Ove mi se sviđaju, i izgledaju jako prirodno na tebi!
  <3

 • Baš dobro izgledaju a tvoja prirodna kosa je predivna! 😉

 • U potpunosti su se stopile s tvojom kosom i kosa ti s njima jako lijepo izgleda i dobije na volumenu 🙂

  • Zaista dobije na volumenu i jako sam zadovoljna ;).

   lp

 • Anonymous

  Imala sam ih nedavno za svoje vjenčanje i frizura je izgledala odlično. Jedino što sam ih jedva skinula ujutro kad sam došla doma jer su se dosta zapetljale i “stopile” s mojom kosom pošto sam uvijala kosu. Ali zato su izgledale jako prirodno.

  • Odlično 🙂 baš mi je drago da su poslužile ;).

   lp

 • ko stvorene su za tebe, ko da si se rodila sa njima 😀

  • Hvala ti draga, zaista je nijansa pun pogodak ;).

   lp

 • Boja ti zaista savršeno odgovara. Volumen je itekako vidljiv. 🙂

  • Prezadovoljna sam nijansom a i volumenom :).

   lp

 • Jao predobre su… ja sam si jednom naručila neke od 100 g jer sam u biti htjela samo malo dužine, ali kako mi je kosa gusta to je izgledalo očajno… ja bih morala staviti svih 220 g…. super izgledaju, zaista….

  • Prevarila bi se … zaista ne idu svi i idealno je prepoloviti pa jedne ostaviti za jednu frizuru a druge za neku drugu.

Shop now at FOREO for the IRIS