La Roche-Posay – Micelarna

Zaista sam zavoljela micelarne i kada mi je upravo jedna od La Roche-Posaya bila ustupljena na recenziju razveselila sam se jer i inače volim LRP proizvode.
Pakiranje dolazi u nekako klasičnoj plastičnoj ambalaži sa čepom koji nije stvarao problem pri doziranju. Pakiranje sadrži 200ml sadržaja a cijena ove micelarne je 80,50kn dok cijena pakiranja od 400ml iznosi 106,31kn.
Koristila sam ju za skidanje šminke sa lica, usana i očiju i bila je odlična za svaki dio lica osim u kombinaciji sa maskarom ali kako ja ionako ne skidam maskaru micelarnom po mom mišljenju to nije zamjerka.
Nije mi isušivala kožu licu te je zapravo bila jako ugodna i nije stvarala iritacije. Kako se ja nakon korištenja micelarne umivam sa gelom za umivanje ne bih mogla znati koliko bi zapravo bila temeljita za osobe koje se ne umivaju nakon upotrebe micelarne.
Jedina zamjerka bi možda bila da mi se čini kao da se prebrzo potrošila, odnosno, kao da je treba više no što je bio slučaj sa prethodnim micelarnim otopinama :/, ukoliko ste isprobali ovu micelarnu jako me zanima vaše mišljenje?
Dovoljno nježna a opet dovoljno temeljita micelarna koja je svakako vrijedna pažnje i s obzirom na moju opasku o brzoj potrošnji, kada bi ju ja kupovala odlučila bi se za veće pakiranje koje mi se čini isplativije.
*pr uzorak
Ivana
lp
 • Daniela

  U potpunosti se slazem sa recenzijom! Nije mi dobro skidala maskaru i prebrzo se potrosila,u usporedbi sa mojoj omiljenom Bioderma Sebium. Iako mi se svidja sto je bas pogodna za osjetljivu kozu.

  • Jako je ugodna i opet kažem meni ne smeta dio s maskarom jer ionako za maskaru koristim drugi odstranjivač ali opet zaista mi je žao da se tako brzo troši.

   lp

 • imam, no još nisam isprobala. Ja volim maskaru skidati micelarnom, tako da će meni vjerojatno to biti zamjerka ako se ne skida dobro :/

  • Meni ne skida ali možda to ovisi i o maskari te nanesenim slojevima :/ ;). Čekamo tvoje dojome ;).

   lp

 • Odlicna u skidanju vodotpornog pudera ali naravno uz umivanje poslije 🙂 nisam ni pokusavala maskaru skinuti s njom jer mi ionako ispadaju trepavice pa ne volim trljat.. Jako je blaga i ugodna aliii stvarno se prebrzo trosi :/

  • Slažem se i potpisujem kompletni komentar ;).

   Šteta da se zaista tako brzo troši.

   lp

 • Stigla mi je nedavno, narucila sam je kada je bilo snizenje na Feelunique. Jedva cekam da potrosim Garnier micelarnu pa se bacam na ovu 🙂

  • Ja sam baš kupila Garnierovu 🙂 ali koristim trenutno Mixa micelarnu sa kojom sam zadovoljna.

   lp

 • Nisam je još stigla isprobati, ali nadam se da ću biti zadovoljna koliko i ti. 🙂 Po svemu opisanom izgleda da je dosta nježna.

  • Zaista je nježna ali dovoljno temeljita, barem što se tiče lica.

   lp

Shop now at FOREO for the IRIS