Aldo Vandini – African nature Body Peeling

Kako sam vam jučer pisala o grubljoj varijanti Aldo Vandini pilinga danas vam shodno obećanju donosim i recenziju nešto nježnijeg pilinga sa istim potpisom.

Piling u sebi sadrži veća zrnca no kako ih nema puno te zapravo prevladava više kremasta tekstura ja sam ga i deklarirala kao nježniji kremasti piling za tijelo.
Miris je neodređen ali svakako ugodan i nešto decentniji od jučerašnjeg pilinga.
Također sam i ovaj piling koristila nakon tuširanja upravo zbog finiša koji ostavlja na koži, mada finiš ovog pilinga nije uljni već nekako baš kao da ste nanijeli neki jako ugodan laganiji losion.
Kako preferiram grublje pilinge ovaj sam koristila trljajući ga na koži uz pomoć rukavice za piling, čisto zbog temeljitijeg čišćenja.
Čini mi se da se radi o LE jer ovaj piling nisam vidjela na polici u Mulleru i zapravo mi je jako žao jer meni je ovaj piling sasvim u redu za korištenje i na dnevnoj bazi te se jako dobro sljubio sa proizvodima za samotamnjenje, kao da je pripremio kožu baš onako kakva ona treba biti.

Iako se radi o nježnijem pilingu ja sam jako zadovoljna rezultatima jer svakako je ostavio dojam na mene.
Kakve pilinge vi preferirate, grublje ili nježnije?
Ivana
lp
  • Baš sam nedavno tražila grublji peeling i jako se začudila kako je mali izbor u svim parfumerijama. Možda odlučim napraviti sama svoj, sa solju (krupnom) ili šećerom. Na ovaj koji opisuješ nisam naišla. Osim toga, malo mi je bez veze u maloj tubici imati peeling za tijelo! 🙂

    • Svakako si vrijedi dati malo truda jer ja također volim homemade pilinge.

  • Čini se baš dobar. 🙂 Šteta ako je LE.

    • Jako je ugodan na koži ali što kažeš šteta jer sigurna sam da je LE.

  • Ja sam za nježnije pilinge

Shop now at  FOREO for the IRIS