New In #24

Ovaj post sa današnjim novitetima donosi proizvode unazad dva pa čak i tri mjeseca :/. Ne znam kako mi se to točno dogodi ali uvijek nekako kasnim sa objavom noviteta pa proizvodi koje nekada već i potrošim osvanu u ovakvim postovima.
Uglavnom, ne moram vam ni govoriti kako je novi “new in” post već u izradi dok ja objavljujem ovaj 😉 no ima jedna prednost a ta je da sam neke od ovih proizvoda već spomenula kroz druge postove ili recenzirala pa ćete dobiti još koju informaciju više a ukoliko vam se ne sviđa ideja ponavljanja među prvim slikama su najnoviji proizvodi a prema kraju posta nalaze se ono “stariji”.

Shiseido Sun Protection Liquid Fonudation SP60
Kada bi se dijelila nagrada za najbolji ljetni tekući puder onda bi to definitivno bio ovaj. Izuzev te činjenice, poticaj je bio i akcijska cijena u Douglas parfumerijama a uz kupovinu sam još dobila i tester te veliki ručnik za plažu.
Anny
Lakove već dugo nisam kupovala jer imam kratke nokte koje često ne lakiram a k tome gotovo uvijek sam vjerna istim nijansama. Anny lakovi sa efektom pijeska te dvije različite a podjednako lijepe nijanse u zlatnim tonovima bile su “must have” za ljeto. Sva četiri laka sam jako zadovoljna i žao mi je da varijantu sa efektom pijeska nisam kupila u svim nijansama.
Dior Golden Shimmer Powder LE
Mislim da samo Dior može ljeto još više uljepšati jer ovo je najljepši highlighter ikada a osim toga poseban je jer je poklon posebno drage kolegice Maruše sa bloga Beauty Blogette.
*Biotherm Skin Best /Serum In Cream/
Kada je riječ o preparativi, dva branda uvijek imaju prednost ispred svih ostalih brandova a jedan od ta dva je upravo i Biotherm. Obožavam ovaj serum kojega moja koža toliko voli a ono što je najbolje u svemu je da Biotherm proizvodi na meni zaista reagiraju poziivno i u kratkom roku rezultati budu vidljivi kao što je slučaj i sa ovim serumom u kremi.
*Novexper Booster Repulp
Nedavno mi je ustupljen ovaj famozan proizvod koji planiram testirati tek krajem ljeta jer jednostavno trenutno nemam prostora za njega a mislim da će pravi test i biti hladniji dani ili kraj ljeta kada je kod mene moguća dehidracija.
*Dr Stribor kozmetika
Novost na našem tržištu na koju bi zaista trebalo obratiti pažnju jer proizvodi su jako zanimljivi. Trenutno koristim balzam koji mi uvelike pomaže pri iritacijama na koži.
Clarisonic Sensitive Brush
Kako se bliže tri mjeseca od kupovine Clarisonica treba promijeniti i četkicu te sam se odlučila ponovo na varijantu za osjetljivu kožu jer čemu mijenjati nešto što ti odgovara.
*Vichy capital Soleil Mousse SPF 50 
Zaštitni faktor u formuli pjene kojega svakako pakiram za godišnji odmor jer me izuzetno mami.
Clean Warm Cotton
Kako volim toaletnu iz iste linije na jednoj promociji kupila sam i dva pakiranja gela za tuširanje jer mi se čini sjajnim izborom za ljetni period.
Biobaza Aftersun
U šetnji Bipom dok su na akciji bili proizvodi za sunčanje i ova se krema našla u mojoj košarici. Namijenjena je njezi kože nakon sunčanja. Gusta tekstura koja dosta sporo upija i miris između jogurta i naranče i nisu najprivlačnije činjenice za ovaj proizvod ali jako kvalitetno njeguje kožu pa ću zažmiriti na mane.
Nikel Aloe Vera gel
Aloe Vera je must have za ljeto a Nikelova je na akciji u dm-u pa rekoh zašto da ne.
St Tropez Tan Booster
Kako volim St Tropez proizvode mislim da ću voljeti i ovaj. Isti je bio na akciji pa je opet bilo “zašto da ne”.
Impulse Spray
Sjećate li se ovih dezića??? Mislim da sam ja tek kretala u osnovnu školu ili sam barem bila drugi/treći razred osnovne kada su oni bili popularni tako da im nisam mogla odoljeti. Miris guši jer je preintezivan i nikako nije ljetni ali za kišne dane će biti sasvim u redu.
Aldo Vandini
Dva pilinga, jedan nešto gušći od drugoga no oba ugodna i temeljita. Bili su poklon no svakako mislim da ću si sama kupiti još koji jer mislim da su dostupni u Mulleru.
Garnier Oil Beauty
Piling i losion – WoW, noviteti na policama no bez ustručavanja ova dva proizvoda vam trebaju za ljeto. Piling je sasvim korektan a losion famozan.
Biobaza Man
Volim miris mente u prepartaivnim proizvodima pa je tako i ovaj gel završio u mojoj košarici i za istoga imam samo pohvale. Idealan za jutarnja tuširanja.
Rimmel /022 Brixton Brown/
Iako sam bila oduševljena nijansama ove palete pigmentacija je podbacila a k tome nisu toliko jednostavna pri nanošenju pa na ljestvici od 1 do 5 ova paleta zauzima zlatnu sredinu. Ukoliko padate na ovakve nijanse treba vam a ako ne zobiđite ju.
Kevyn Aucoin /The Schulpting Powder Medium/
Obožavam. Idealan proizvod za konturiranje bez kojega više ne mogu.
Maybelline Baby Skin Primer
Nisam ga još isprobala ali planiram uskoro jer svi ga hvale pa me baš jako zanima.
L’Occitane korektor
Već dugo vremena me jedan korektor nije oduševio kao ovaj, prekriva i njeguje. Uskoro recenzija.
Estee Lauder Ideal Light /01/
Moja must have po pitanju iluminatora jer jako lijepo prekrivaju a ne uvlaće se po linije. Također, uskoro slijedi recenzija.
Anastasia
Brow Wiz je definitivno najbolja olovka za obrve a moja idealna nijansa je Medium Ash. Dipbrow sam zaista željela probati i kada je stigao nijansa koju sam kupila je pretamna za mene pa sam toliko razočarana da si nisam svjetliju niti poželjela.
Chanel /136 Melodieuse/
Nijansa je predivna mada ju na ovoj slici nisam dobro ulovila. Ista ta prelijepa nijansa na žalost nije pretjerano postojana i ruž isušuje usne ali opet zato jer je nijansa neodoljiva zanemarit ću mane.
Anny
Ulovila sam još jedan Anny s efektom pjeska koji mi je pritom i najdraži u posljednje vrijeme.
Nutra Dry Top Coat
Jedan od najboljih nadlakova ikada koji ujedno zaista brzo posuši lak.
Hawaiian Tropic Lip Gloss
Nekako me zaobišao prošlo ljeto ovaj lip gloss mada sam ga imala namjeru kupiti pa da ne zaboravim ove godine sam ga kupila još početkom svibnja.
Oriflime /The One/
Nova kolekcija koja mi je ustupljena na testiranje i kojom sam ugodno iznenađena s obzirom na cijene proizvoda.
Moja najdraža maskara u omiljenoj nijansi o kojoj sam vam već pisala u ovom postu.
Još jedan meni jako drag proizvod o kojem sam vam također pisala u ovom postu.
Iako sam već pisala u ovom postu o ovom sjajilu sada bi samo potvrdila da su moji dojmovi još uvijek isti.
Stila Foundation Stick 
Stick koji meni služi za konturiranje i taj posao odrađuje sasvim solidno.
Madre Labs Toner
Ovaj losion je bio na akciji i nije mi žao da sam ga kupila ali znatno bolji mi je Thayers-ov rađen po istom principu (recenzija).
Eucerin roll on
Nisam sigurna da li ja nisam primijetila nikada da Eucerin ima i deodorante u svojoj ponudi ili je ovo novost. Čekajući u redu u ljekarni zamjetila sam ih i kupila jedan za probu i moram priznati da mi se sviđa učinak.
Maui Babe Browing Lotion
Svoj prvi primjerak ovog fantastičnog proizvoda sam kupila prošle godine a ove sam godine ponovila kupovinu. Recenzija uskoro jer ovaj proizvod vrišti ljeto.
Derma Boost
Ovaj sprej me zaista osvojio te sada imam jedan kod kuće, jedan u autu i jedan u torbi, bez njega bi vrućine i njega bili znatno teži za podnijeti.
*Vichy Aqualia Thermal
kako linija Aqualia nudi zaista bogate hidratacijom proizvode vjerujem da će mi se svidjeti i ova krema koju namjeravam koristiti tek u nešto hladnijem periodu godine.
Biotherm Deo Pure
Zaista obožavam ovaj deodorant i ovo mi je drugo pakiranje unazad dva mjeseca, definitivno slijedi recenzija.
Ovo mi je definitivno omiljena varijanta regeneratora za tijelo o kojoj sam pisala u ovom postu.
Queen of…
Gel krema za brijanje se našla na ovom popisu jer sam ja osjetljiva po tom segmentu a ovaj proizvoda je jako ugodan na koži što je poželjno za ljetni period.
Afrodita Aftershave gel
Po prvi puta sam isprobala ovaj gel nakon brijanja i imam samo riječi hvale za isti, zaista lijepo njeguje.
*Hello Beauty Sponge
Iako mi je jedna spužva ustupljena na recenziju, jednu sam sama kupila prije no što mi je ta stigla i još sam jednu dobila na poklon. Fan sam apliciranja podloga i korektora sa spužvicama a moje dojmove o ovoj donosim uskoro.
*Cabana Sun
Iako se radi o faktoru 15 i ulje i losion sadrže bronzer u sebi pa su idealni za ljetne šetnje po gradu iako ja preferiram zaštitni faktor 30 ali šta je tu je, testirati se mora.
*Le Petit Marseiliais
Gel za tuširanje sam već potrošila i obožavala a u balzam za tijelo se zaljubljujem polako.
Proizvodi za kosu će malo pričekati na testiranje jer je rutina popunjena trenutno.
Le Petit Marseiliais
Jednostavno sam se zaljubila u LPM gelove za tuširanje, korektna cijena i izuzetna kvaliteta.
*Pearl Drops
Trenutno testiram “Instant White” varijantu i zasada sam zadovoljna no nadam se još boljem efektu.
Obožavam ove tekuće ruževe a više o njima možete pročitati u ovom postu.
*Olival
20 godina branda ukazuje na kvalitetu a ja vam garantiram da će vas proizvodi za sunčanje oduševiti, naročito ulje koje ja obožavam.
*Afrodita Clean Phase
Linija o kojoj vam pišem kroz koji dan mada ću natuknuti da sam jako zadovoljna.
*Vichy Capital Soleil BB krema spf50
Jedva čekam da isprobam jer čujem samo pohvale na njen račun.
*La Roche Posay Fluid spf50
Obožavam ovaj fluid koji je definitivno najbolji proizvod sa visokom zaštitom a da je pogodan za mješovitu do masnu kožu.
*LRP Toleriane Ultra Fluid
Testiranje ovog proizvoda planiram za kraj ljeta.
*L’Occitane
Šećer na kraju 🙂 … oduševljena sam BB kremom a Maglicom za tijelo još više, recenzije slijede.
Mojih se noviteta nakupila, a što je novo kod vas?
Ivana
lp