FB Giveaway

Hvala svima što čitate moj blog te me podržavate i na društvenim mrežama i to u najvećem broju na FB-u.

Nedavno sam zaokružila 5000 lajkova i kako sam ja zbog toga presretna odlučila sam da i se i vi sa mnom veselite te od danas kreće jedno darivanje sa proizvodima na sljedećoj slici.

Darivanje je internacionalno a pravila jednostavna.
1) LIKE na Anaviglam beauty blog FB profil
3) KOMENTAR “želim”
Darivanje traje do 9.5. do podneva tako da već uvečer možemo objaviti pobjednicu.
Sretno svima!!!!

Ivana
lp
Tagovi:
 • Anonymous

  Cao, moze mala pomoc?! CItala sam da ste koristili Fffeclar duo kremu i da ste imali negat. iskustva. Stavila sam je samo 2 x ove nedelje na ciljana mjesta, pa mi je napravila tamne fleke na ta mjesta (a i kisa je bila ove nedelje, a i nije ni temper. visoka ). Ne znam kako je to moguce Da li se to kome desilo i sta preporucujete da radim? Hvala na odg..

  • Anonymous

   Cestitam, i ja pratim
   :))

  • Ne mogu garantirati ali zaista mislim da od dvije primjene Effaclar nije mogao biti odgovoran :/ … kako ja osobno nemam značajnih problema za hiperpigmentacijama osim krajem ljeta ali i tada minimalno teško da mogu dati koristan savjet … meni su izbijale crvene mrlje koje su nastale iritacijom jer je proizvod bio preagresivan ali naknadno nisu ostala trajna “oštećenja”.

   Najbolje bi bilo napraviti pauzu dok se to ne sanira pa ponovo isprobati na manjoj površini, ako se ponovo dese iritacije očito je proizvod preagresivan i tebi.

   lp

 • Čestitam! Divno darivanje.

 • Super si poklone izabrala, ovo sjenilo je divne nijanse!

Shop now at FOREO for the IRIS