Beauty Favourites #4

Travanj je meni bio iznimno naporan iz više razloga – alergije, previše obaveza i proljetni umor … jednostavno imam osjećaj da sam svaki dan provela u nekom polu snu koji bi me svakim alergijskim napadom trgnuo iz sna 🙁 … uglavnom, jedva čekam ljeto.
Nisam se pretjerano puno šminkala iz prethodno spomenutih razloga no opet je travanj bio mjesec prepun obaveza koje su uključivale činjenicu da bez šminke na licu ne bi iste trebala obavljati :P.
U dijelu preparative imam par zanimljiv proizvoda koje testiram već neko vrijeme i zaista moram reći da sam ugodno iznenađena.

Kao što sam napomenula u uvodu, nisam se puno šminkala ali sam morala biti našminkana i zapravo proizvodima sa slike nedostaje još jedan proizvod no nisam bila sigurna da sam ga dovoljno pomno testirala u svim uvjetima pa sam ga preskočila.
Uglavnom, ovo su proizvodi koje sam zapravo koristila za svakodnevni look koji mi se jako sviđa jer iziskuje 15 minuta vremena a ostavlja dojam da ste se zaista potrudili.

Rimmel Moisture Renew – 660 In Love With Ginger
Obožavam ove ruževe, za sada imam samo dvije nijanse ali mislim da neću ostati kod te količine još dugo :).
Naime, ove ruževe volim prvenstveno zbog neodoljive svilenkaste teksture koja me podsjeća na YSL ruževa, izvanredne pigmentacije i fantastične postojanosti. Uz sve navedene bitne kvalitete ovo su ruževi koji ne isušuju a meni je to za moje osjetljive usne jako bitno.
Kod nas na žalost nisu dostupni ali većina UK web shop-ova ih ima u svojoj ponudi.

Rimmel Scandaleyes – Shadow Stick (003 Bad Girl Bronze) & Kajal (012 Bronze)
Ove dvije olovke imam već dosta dugo vremena i zapravo čim sam ih kupila nosila sam ih stalno ali nekako s vremenom su se zatrpale u ladici sa olovka i zaboravila sam na njih sve do nedavno kada su mi se opet našle u rukama. Tokom proteklog mjeseca nisam se odvajala od njih.
Kajal olovku nanosim na unutrašnju liniju kapka gdje je sasvim solidno postojana a sa Shadow Stick-om obrubim kapke te izblendam tanjim kistom – WOW efekt zbog brončane nijanse a gotovi ste sa oba kapka za 3 minute.
Obje su ponavljam sasvim solidne postojanosti od kojih olovku na unutrašnjoj liniji kapka morate obnoviti svaka 2-3 sata a ova sa kojom ste obrubili kapke je postojana do skidanja šminke s lica.
Također, UK web shop-ovi mjesto za kupovinu istih.

Golden Rose – Plum Volume Mascara
Ova maskara je nijansom identična mojoj obožavanoj Chanel-ki o kojoj više možete pročitati klikom na ovaj post.
Dakle, nijansa je identična a sama tekstura maskare je krasna jer se ne trusi, postojana je do skidanja šminke i ne izaziva iritacije. Četkica mi nije sjela jer zapravo ja obožavam gumene četkice pa sam možda toliko kritična ali u konačnici ne dobijem sa njom onaj volumen koji mi pruži Chanel-ova maskara, no opet, za svaki dan i ovo je sasvim solidno.
U konačnici činjenica je da Chanel-ova maskara košta 259kn a ova vjerujem oko 30ak kuna … mislim da ne moram niti dovršiti rečenicu.

Rimmel – Stay Matte Pressed Powder (001 Transparent)
Nedavno sam pisala o svojim favoritima drogerijskog ranga te sam tada spomenula da je ovaj puder jedno vrijeme bio na mojoj listi lošijih proizvoda ili barem onih koji su me razočarali.
Uglavnom, da skratim priču, moje lice je tada bilo dosta masnije i problematično i vjerojatno se tada zbog toga nismo našli jer sada kada je moja koža daleko zdravija i manje masna ovo je sasvim solidan matirajući puder za moje potrebe kojega učestalo i koristim u posljednje vrijeme.

Drago mi je kada isprobam nešto novo da me to i oduševi odmah kao što je i slučaj sa svim favoritima iz segmenta preparative ovoga puta. 
Šaroliki izbor proizvoda i mislim da će svatko naći nešto zanimljivo za sebe.

Nivea – Firming Cellulite Gel/Cream
Moj celulit je još na istom mjestu gdje je bio i prije upotrebe ovog proizvoda iz jednog jednostavnog razloga – ne vježbam, ne pijem dovoljno vode, koliko god se trudim jesti zdravo zaista je to u konstanti nemoguće i tako redom …. da napravim nekoliko promjena u svom životu ne znam da li bi i ovaj proizvod bio još jedan plus u nizu koji bi mi zasigurno pomogao u borbi protiv celulita ali svakako bi polagala velike nade u njega.
Ova gel krema je meni prvenstveno fantastičnog mirisa koji podsjeća na more a ja na to odmah padam. Nadalje, koža ga brzo upije i po nanošenju zadovoljna sam i njegom koju pruža. Za kraj, svakako vidim da mi je tonus kože bolji a meni je to sasvim dovoljno da se dobro osjećam.

John Masters Organics – Scalp Stimulating Shampoo
Kada bi postojao jutarnji šampon za pranje kose onda bi taj isti bio upravo ovaj.
Naime, ovaj šampon u sebi sadrži mentu koja probudi sva vaša osjetila prilikom pranja kose a ne samo da kosa bude ta koja živne.
Zadovoljna sam i temeljitim pranjem kose te svježinom koju ostavlja a moram priznati da mi se kosa manje masti sa ovim šamponom te da je konstantno lepršava.
Kako volim mentu u preparativnim proizvodima malo je reći koliko mi se sviđa ovaj šampon.

Ulola – Facelift okoloočna krema
U samom početku kada sam kupila ovu kremu djelovala mi je kao isključivo okoloočna krema za noćnu njegu, no s vremenom, posljedicom umora, neispavanosti i dehidracije krenula sam ovu kremu koristiti i kao jutarnju njegu.
U globalu, ovo je jedna krasna okoloočna krema koja je izuzetno bogata ali i djelotvorna po pitanju podočnjaka, natećenosti i bora.
Koliko sam zadovoljna njom, potvrđuje činjenica da u posljednje vrijeme nerijtko preskočim i korektor na okoloočnom području.

Manomai – Around The Clock Facial Serum
Serum koji odabirete prema krvnoj grupi pri kupovini … zanimljivo, zar ne?
U svakom slučaju jedan je od boljih seruma ikada a sama činjenica da mi lice nije nikada bilo zdravije i svježije samo potvrđuje da je ovaj serum možda favorit godine a ne samo mjeseca.
Zaista posebna tekstura, izuzetan sastav i ponavljam efekt na koži koji ostavlja bez daha – kada biste željeli pokloniti svojoj koži nešto posebno, odabrali biste ovako nešto.
Uskoro slijedi i recenzija.
***
Ovo su bili moji kozmetički favoriti … a vaši su … ???
Ivana
lp