… na kavi sa Anaviglam … #14

Prošlog vikenda preskočili smo kavicu ali već sam vam u jednoj od prethodnih najavila tu mogućnost jer ja se volim voditi za ono – ako nemaš što pametno za ispričati radije nemoj ništa ;). 
Možda ni današnja neće biti preinteresantna ali znam da je nekima (koji su se javili na mail – mah mah) nedostajala pa vjerujem da će naići na svoju publiku ;).

Definitivno sam se oprostila sa dugim rukavima i naprosto ne želim do iduće zime obući niti jednu vestu. Zaista je vrijeme za sunce i kratke rukave … mada sam ja u fazi proljetnog čišćenja sve zimske stvari i pospremila u vreće koje su pod vakumom zatvorene pa zaista doslovno nemam ni priliku više za nošenje vesti :P.

Polako se pripremam za ljeto i čim sam isprobala novu Zarinu toaletnu ista je vrištala “ljetoooooo” pa sam ju naravno morala kupiti a jedva sam čekala i da isprobam Million Dollar Tan Spray koji mi je stigao krajem prošlog ljeta pa nije bilo smisla da ga tada koristim.
Uglavnom, testirala sam ga prošlog tjedna i boja je trajala 5 dana kada se počela povlačiti i sada ću pustiti prvo da u cijelosti nestane pa da napravim adekvatnu recenziju sa prije i poslije.

Kako je ljeto pred nama trebalo bi obratiti pažnju na liniju odnosno ono što jedemo.
U zadnje vrijeme moja opsesija je sirovo povrće sa raznim namazima ali najdraži je definitivno hummus.

Ovog mjeseca moja je mama slavila rođendan pa je torti bilo na pretek a jedna koja je mene osvojila jest torta od šparoga – mmmmmmmmmmmmmmmmmm :D!

Lancome je organizirao za nekoliko beauty blogerica brunch te se i tu našlo prefinih delicija – više o događaju pisala sam vam u ovom postu.

Ovu ljepotu sam morala pokazati izbliza jer je neodoljiva u toj mjeri da iako sam ovo rumenilo pofotkala još nemam srca narušiti ljepotu potezom kista.

U zadnje vrijeme sam najčešće vjerna casual stilu i drago mi je da mi moj posao isti dozvoljava. Dakle, udobna slojevita odjeća i udobne tenisice 😀 – raj.
Isto tako mi se i make up svodi na minimum i to u toj mjeri da sam i tekuće pudere počela zanemarivati :/ … možda zbog proljetnog umora i sivog jutra u posljednje vrijeme.
Muči li i vas proljetni umor jer ja sam doslovno “slomljena” od istog? Kako se nosite s njim???

Za kraj, opet vas molim za malu pomoć jer kada sam vas zamolila za sugestije za cvijeće zaista ste mi pomogli i ja sada uživam u pravim ljepotama po stanu.
Naime, kako opseg mojih obaveza biva sve veći treba mi bolji tablet mada sam nedavno kupila jedan no kako nije dovoljan mojim potrebama prosljedila sam ga dalje a sebi kupujem novi … dakle, svi vi koji se bolje razumijete u tajne informatike – upomoć????!!! Prijedlozi?
Za kraj vam želim ugodan ostatak nedjelje te pregled postova od zadnje kavice …
Nova kategorija na blogu DRUGSTORE BEAUTY FAVORITES #1 koja vam se jako svidjela te sam vezano uz nju odlučila malo razbiti monotoniju silnih recenzija te ubaciti pokoji post o kozmetici ali malo na drugačiji način poput onoga o dva make up proizvoda koje obožavam a kupujem ih konstantno jer bez istih ne mogu … UVIJEK IH IZNOVA KUPUJEM … .
Našla se tu i jedna lijepa priča o CACHAREL-u i novitetima te prethodno spomenutom LANCÔME BRUNCH-u.
Pisala sam vam o novitetima u NEW IN #21 postu te recenzirala nekoliko proizvoda :



Ivana
lp
Tagovi: