Lush – Dark Angels piling

Kategorije: Lush, Njega lica, Preparativa

Lush ima zanimljive proizvode u svojoj ponudi no ja imam svoja tri favorita kojima se iznova vračam, kako su dva vezana uz lice te se nadopunjavaju danas idem sa recenzijom pilinga a sutra maske ;).

Piling pod nazivom Dark Angels možete kupiti na gramažu a cijena za 100g iznosi 74kn.
Namijenjen je mješovitoj do masnoj koži s proširenim porama i ja ga upotrebljavam jednom tjedno što smatram da je čisto dovoljno za potrebe moje kože.
Način na koji se piling koristi je malo kompliciran te je ovaj piling najbolje koristiti pri tuširanju jer budite spremne da ćete sve oko sebe zaprljati.
Naime, otprilike pola čajne žlice pilinga u kombinaciji sa vodom prelazi u smjesu koja nalikuje blatu, jednostavno nema drugog načina da vam približim kako to izgleda.
Pilingirate lice 2-3 minute te tada osjetite da je piling niti grub niti nježan, baš negdje u sredini no po umivanju vidite itekako vidljivu razliku tj primijetite odmah koliko je lice glatko na dodir a pore čišće.
Sastav je sljedeći:
rhassoul glina (Rhassoul Mud), organsko hladno prešano ulje avokada (Persea gratissima), glicerin (Glycerine), ugljen u prahu (Powdered Charcoal), crni šećer (Black Sugar), natrijev lauroil sarkozinat (Sodium Lauroyl Sarcosinate), miris (Perfume), *linalol (*Linalool), ulje novokaledonijske sandalovine (Santalum austro-caledonicum vieill), ulje ružinog drveta (Aniba rosaeodora), *prirodno se pojavljuje u esencijalnim uljima .

Volim ovaj piling jer je temeljit i efikasan pri čišćenju mješovite do masne kože s proširenim porama a kako su razlike itekako vidljive to je za mene dovoljan razlog da ga iznova kupujem.
Piling za mješovitu do masnu kožu s proširenim porama … vaši prijedlozi???
Ivana
lp
 • Dark Angels je jedan od mojih najdražih Lush proizvoda! Nedavno sam počela pisati blog, pa sam ga i sama recenzirala. Odličan je.

  • Ovaj proizvod svakako zaslužuje biti među prvim recenzijama 😉 a poslje čekiram i blog ;).

   lp

 • Nisam ovaj probala, ali svakako ću bacit pogled na njega. Sinoć sam isprobala prvi put GlamGlow i ok mi je, još je rano za reći nešto više, a drugi koji trenutno koristim je od Noviderma i on mi je dobar, neobičan je jer nije puno grub, al je dosta efikasan, kad ga isprobam još nekoliko puta pisat ću o njemu detaljnije.

  • GlamGlow 😀 😀 😀 joj draga jedva čekam recenziju 😉 :

   lp

 • Ambalaža mi je premoćna!

  • Jednostavna je ali zato je sadržaj fenomenalan ;).

   lp

 • Anonymous

  Ja sam prešla na kemijske pilinge tj. kiseline i moram reći kako su mi puno draži od mehaničkiH. Ako imam neki prištić na licu mehanički piling ga samo izritira dok kemijski pomogne da se taj upalni proces smanji

  • Ja ću pilinge ja mislim s vremenom izbaciti zbog upotrebe Clarisonica ali zbog zaliha se moram natjerati na trošenje :P.

   lp

 • Nevjerojatno, ali nisam probala 😉

 • Anonymous

  Živcira me što nakon korištenja moram ribat umivaonik pola sata 🙁 A kad sam ga koristila 2 puta tjedno malo me isušio i nos mi se počeo perutati.

  • Kod mene nije bilo nikada isušivanja (sva sreća) a još sam ga ja nanosila u navratima svaki dan kada sam bila u ludoj fazi prištića od antibiotika.

   lp

 • Interesantno izgleda. Drago mi je da ti pomaže. 🙂

Shop now at FOREO for the IRIS