Što bi voljela dobiti za Valentinovo …

Osoba sam koja obilježava sve datume po redu koji se trebaju adekvatno popratiti, pod tim mislim na poklone. Kako volim dobivati darove jednako ih volim i poklanjati. Jednostavno me taj element iznenađenja veseli i zaista tek ekstremno iznimne situacije ne budu popraćene a i te budu prava rijetkost.
Prvo sam vam željela sugerirati što pokloniti ali onda sam shvatila da moj blog baš toliko ne čita muška populacija a glupo je da vam sugeriram što da si same vi kupite :D, nadalje, drage dame, teško da vam mogu predložiti što da kupite svojim boljim polovicama izuzev neke dobre boce vina, tople veste ili parfema jer ih vi ipak poznajete najbolje …. tada sam jednostavno došla do zaključka da ću složiti popis sa par stvarčica koje bi mene razveselile da ih dobijem. Ne sve naravno ali i jedna od njih bi me svakako oborila s nogu.

Amor Amor in a flash 
(Ljubav na prvi pogled )
Amor Amor in a Flash otvara novo poglavlje sage Amor Amor de Cacharel pripovijedajući priču o ljubavi na prvi pogled, sa svim uzbuđenjima, magnetičnom privlačnošću i osjećajem euforije tipičnim za prve trenutke.
Posljednje zrake zalazećeg sunca zlatnim sjajem obasjavaju obalu. Uz lagani povjetarac, tijela se njišu uz ritam hipnotizirajuće glazbe. 
Bosa u još toplom pijesku, pleše i smije se, ističući se u masi. 
Iznenada, on postaje jedini…njegova je aura očaravajuća, a pogled magnetičan. Njihova se tijela neodoljivo privlače. Puna samopouzdanja, probija se kroz masu i više ne doživljava glasne zvuke oko sebe. Konačno se susreću i vrijeme se zaustavlja…osjeća se samo intenzitet strastvenog poljupca. 
Miris 
Poput ljubavne jabuke 

Kao istinski ljubavni napitak, ovaj raskošni orijentalni miris tvorca Pierrea Negrina, parfumera za kuću Firmenich, dočarava uzbuđenje koje donosi ljubav na prvi pogled. 
Amor Amor in a Flash otvara se erupcijom osvježavajućih nota mandarine i marelice. 
Kožu zatim poput poljupca miluje središnja nota crvene jabuke. Senzualna i putena, u kombinaciji s bijelom karamelom čini toplu i slasnu ljubavnu jabuku za dvoje, odražavajući snažnu kemiju koja osvaja i srce i um, dok bazne note cimeta i vanilije samo pojačavaju dojam. 
Amor Amor in a Flash. Slastan i raskošan miris bez kojeg koža jednostavno više ne može.
Dizajn 

Očaravajuće ženstvena bočica 
Neonsko-ružičasta bočica odiše odvažnošću, svjetlošću i sjajem. Njezin privlačan izgled hrabro odražava suvremenu ljubav na prvi pogled. Kao simbol Amor Amor, ruža koja obavija bočicu sada je još smionija. Otisnuta u metalik tonovima, strastveno drži delikatno ugravirano srebrno srce. 
Moderna verzija ljubavi na prvi pogled 
Nakon dvije kampanje koje su odisale nevinošću i slatkoćom, talentirani Jean-Baptiste Mondino uvodi nas u svijet slavlja i zabave ispunjen slobodom kako bi dočarao intenzitet ljubavi na prvi pogled. 
U opojnoj ljetnoj noći uz vodu, uz intenzivne boje sutona, plamen vatre koji budi maštu, te zvuke glazbe koju je napisala njegova kći Mahaut Mondino, masa se njiše uz ritam hipnotičkog elektro beata. 
Daleko od romantičnih klišeja i tradicije, novo lice kampanje Hanna Wahmer utjelovljuje slobodoumnu i samouvjerenu mladu ženu, odlučnu da svaki trenutak njezina života bude u potpunosti ispunjen, uz tajanstvenog i naočitog Francisca Lachowskog. Zajedno utjelovljuju trenutak čiste strasti. 

Lancome
Tresor In Love
Zrači suptilnost i svjetlo, novi Lancome miris delikatno izražava osjećaje današnje mlade žene u ljubavi. SPREMAN je oduzeti ljubav koja ne može čekati. Odlučan da živi za trenutak. Prepušten ljubavi bez kompromisa.
Tresor In Love je ogromna himna ljubavi. Cvjetni miris je kao veo svježine, evocirajući savršen trenutak kada se ljubav može slobodno izraziti. Dodir nektarina, drveta i cedrovine, miris ruže i jasmina čine pravi mirisni orkestar.
Tresor In Love počinje s voćnim, blistavim i intenzivnim ženstvenim dodirom: note nektarina, bergamota i kruške, te papra. Suptilne naznake breskve postižu sklad i puderastu mekoću. Cvjetno srce ispunjavaju latice ruža i jasmina, a pulsirajuće i jarke bazne note osigurava cedar i mošus.
Lancome
Tresor Midnight Rose
Nakon parfema Trésor In Love, Lancôme priča novu ljubavnu priču ispunjenu svjetlom, čarolijom i senzualnošću.
Strastvena priča koja ponovno ispisuje stranice posvećene romantičnoj, a ipak SUVREMENOJ LJUBAVI.
Miris slastan poput „ušećerene ruže ljubavi” …
Čaroban nektar intenzivnog mirisa meda u cvjetnom srcu u kojem je ruža, najupečatljivija nota parfema Trésor, slađa no ikad.
„Trésor Midnight Rose je živopisan i vedar miris…” 
Utjelovljuje vragolastu ženstvenost: ruža postaje zaigrana uz sočne tonove maline, dašak drvenih nota i raskošnenote vanilije. Svi bez iznimke bivaju očarani spontanom i neodoljivom ružom. „ostavlja snažan pečat”, kaže Anne Flipo,tvorac ovog voćno-cvjetnog mirisa.
Trésor Midnight Rose bi, poput ušećerene jabuke, mogao biti prhka i slatka „ušećerena ruža ljubavi”, plod slučajnog susreta. Rađa se ljubav na prvi pogled između dubokog, intenzivnog apsoluta ruže i blistave, odvažne note maline. Nježan dodir jasmina i božura stapa se sa svježim pupoljcima crnog ribizla i prodornog ružičastog papra.
Posljednji korak u zavođenju – virdžinijski cedar,vanilija i mošus daju toplinu cvjetnim notama – suvremeno i apsolutno neodoljivo.
Ljubičasti odsjaj rubno dekorirane bočice.
Ovaj sjajni dragulj koji blista pod zrakama svjetlosti uronjen je u bočicu nježnih i raskošnih boja koje se prelijevaju iz svijetlo ružičaste do ljubičaste… Na vratu bočice, ispod čepa u obliku dijamatna, upravo su se otvorile latice ruže koja cvate noću, grimizne poput satena. Plemenita ruža simbolizira strastvenu ljubav. 
Clarisonic

Brand poznat po svojoj patentiranoj tehnologiji u okviru sonične metode, lansirao je Clarisonic u vodeći aparat za čišćenje kože koji je u potpunosti promijenio beauty rutinu i način njege.

Clarisonicova sonična metoda istovremeno je nježna i moćna: uklanjanja nečistoće i omogućuje učinkovitije prodiranje proizvoda za njegu kože.
Klinički su rezultati pokazali da se korištenjem aparata postiže poboljšano upijanje, a uklanjanje make-upa, nečistoća i masnoća šest je puta učinkovitije od čišćenja lica rukom.
Rezultati su fantastični: preobražava teksturu i smanjuje pore, a ten postaje ujednačeniji, blistaviji i mekši i to za samo 60 sekundi korištenja dnevno!
U Hrvatskoj glavni asortiman čine:
– uređaj Clarisonic Mia 2 – idealan izbor za postizanje čiste, prekrasne kože u svakoj prilici. Mia 2 također se temelji na metodi soničnih valova; ima dvije brzine, ugrađeni vremenski indikator (T-Timer) s jednominutnim ciklusom čišćenja, a u komplet je uključena i praktična zaštitna kutija – putna futrola.
– Clarisonic Plus ima izuzetno širok spektar primjene, s tri raspoložive brzine za čišćenje lica i postavkama za čišćenje tijela u trajanju od tri minute, s dva načina rada (stalan i periodički pritisak) nježno uklanja mrtve stanice, ostavljajući kožu lica i tijela mekom i glatkom.
Clarisonic također nudi četke jedinstvenog dizajna koje pristaju na sve modele, kao i posebno formulirane proizvode za čišćenje kože, što kupcima pruža jedinstveno iskustvo prilagođeno njihovim potrebama.

ESTÉE LAUDER DEREK LAM COLLECTION 

Ovog proljeća Estée Lauder predstavlja ekskluzivnu Estée Lauder Derek Lam kolekciju  nastalu u suradnji s poznatim američkim dizajnerom Derek Lamom. Spoj Derekove vizije pod sloganom “Luxury without formality” i kreativnog vodstva svjetski poznatog make up artista Tom Pecheuxa rezultirali su mini make up kolekcijom koja se sastoji od plave satenske clutch torbice i 5 neizostavnih make up proizvoda:

Estée Lauder Derek Lam Collection:
Derek Lam Clutch
Kajal Crayon  u boji  Near Night
Maskara u boji  Black Black
Sjenilo u boji  Smoked Gold
Ruž u boji Smoked Blush
Sjajilo za usta u boji Barely Gold
Proizvodi iz ove kolekcije omogućuju postizanje modernog i svježeg izgleda koji je  Tom Pecheux  predstavio u sklopu New York Fashion Weeka na Derek Lam reviji Spring 2014.


U Douglas parfumeriji u ponudi je limitirano izdanje Estee Lauder proizvoda pod nazivom Revitalize your eyes koji sadrži Revitalize Supreme Eye Balm kremu za područje ispod očiju (5ml) i najprodavaniju Estee Lauder maskaru Sumptuous Extreme (2.8 ml) po cijeni od 130 kn što smatram odličnom ponudom.
Revitalize Supreme Eye Balm
1 Revitalizira – području oko očiju vraća čvrstoću i blistavost.
2 Njeguje–  hidratizira, zaglađuje i osvježava.
3 Pomlađuje – vraća mladnački izgled kože.
Inovativna Intui Gen Tehnologija™ – prirodni ekstrakt crnog bambusa pomaže koži da pojača djelovanje NRF2 gena koji djeluje kao “glavni prekidač” i aktivira mnogobrojne anti-aging funkcije u koži. Plus, jedinstvena mješavina optičkih čestica za blistaviji pogled. Trostruki hranjivi kompleks -kombinacija antioksidansa, anti-iritanta i lipida hidratiziraju i dubinski hrane kožu. Sirtuin tehnologija – napredna tehnologija produžuje životni vijek stanica i daje koži dodatno vrijeme da se oporavi.
Način upotrebe:
Nježno utapkajte malu količinu kreme na područje ispod očiju za trenutnu hidrataciju.
Dodatni savjet – pomiješajte Revitalizing Supreme kremu za područje oko očiju s Estee Lauder Double Wear korektorom u odgovarajućoj nijansi – za savršeno prekrivanje podočnjaka i blisatav i svjež izgled očiju.
Sumptuous Extreme Mascara
Maskara izrađena prema Bold Volume formuli pomiješana s hranjivim Lash-Advancing Complexom.
Vidno uvećava trepavice do ekstremna dok ih istodobno štiti. Troje različitih vlakana stvaraju raskošne trepavice lažnog efekta. Ogromne čekinje donose maksimalan volumen te razdvajanje bez grudica.
Intenzivna boja čini oči većima i svjetlijima te daje zavodljiv i svježi izgled očiju
***
Znam da nisam baš skromna ali jednako sam darežljiva ;).
Želim vama i vašim boljim polovicama dobar provod od srca!
ps – pišite da li Valentinovu pridajete važnosti ili ne … vaše želje i prijedloge za odabir poklona … u konačnici ako pročitate ovaj post nakon Valentinova otkrijte nam što ste dobili 😉 !!
Ivana
lp