Makeup Collection & Storage

Kako sam vam i najavila post moje kolekcije je tu :D.
Uz post tu je i video pa sam iz posta zapravo izbacila tekst koji i nije toliko nužan ukoliko i ne pogledate video jer su fotke dovoljno jasne a i tu su komentari pa me možete pitati što god želite.
Video je mogao ispasti i bolji no sad šta je tu je jer znam da će zanimati nekoga tko živi kao i ja sa kozmetikom non/stop 😉 … a k tome, napokon ćete me i čuti :P.
Dakle … uživajte i znajte da sam vam na raspolaganju u komentarima 😉 !

*Napomena – rasvjeta je Ikea kao i dio akrilnih posudica … kao alternativu Ikeinoj rasvjeti imate Alter Ego rasvjetu – KLIK na recenziju MakeUp Arene … akrilne ladice su iz Jysk-a*

Za sva pitanja i komentare stojim na raspolaganju 😉 !!
Ivana
lp
  • wooooooooooooow ostale smo bez teksta! <3 p.s. Super video! 🙂

  • Joooj a sad moram par puta pogledati video nakon ovih krasnih slikica!!! 😀

  • WOW! Ja bih onoliko trepavica 😀 Odakle su prozirni ladičari?

    • Polako, kad krene osvisnost krene i skupljanje.

      Jysk ;).

      lp

  • Draga Ivana, ja sam oduševljena…. oduševljena….. tako mi je drago da sam čula tvoj glas 🙂 nemam šta puno komentirati, idem gledati video opet 🙂

  • Divota!!!

  • Bez riječi sam, svaka čast, Doslovno – gledat i divit se 😀

  • Odgledala sam i mislim da nisam ni trepnula 🙂 Mnogo mi se dopada organizacija i na toj gomili proizvoda i šminke su mi ostale oči,nikad nisam videla tako nešto .A za video moje pohvale.

  • Anonymous

    S razlogom sam stavila ovaj blog kao najbolji ( po meni ) u AVON anketi :* 🙂 mirela

    • Draga Mirela, najljepša ti hvala :D!

      Mada, opet moram naglasiti da je ovo bila krasna godina nama blogerima jer nas je sve više i ima i sama jako puno favorita, no lijepo je kada čuješ da te čitatelji toliko cijene.

      lp

  • Ti si tako divna, topla osoba <3 Da, ne poznajemo se, ali mi je ovaj video jako prijao 🙂
    Sobica je stvarno lepo uređena, upravo je lepeza boja čini posebnom.
    Kolekcija je fenomenalna i ne mogu pronaći dovoljno jaku reč da opišem oduševljenje!
    Svaka čast!
    Radujem se narednom videu.

    • Jao draga Misha, ovo mi je stvarno drago za pročitati :D.

      lp

  • Sjajno, predivan zenski kutak za uzivanje, bas sam sa gustom pogledala video.
    I ti mi u sklopu sa glasom djelujes nekako mladje i simpaticnije, snimaj jos videa, dobro ti ide. 🙂

    • Drago mi je da te se dojmio video i puno ti hvala na komplimentima ;).

      lp

  • Anonymous

    Ovo je divno. Ne komentiram puno, zapravo uopce (svega sam 1 komentirala i to mislim na slicnom postu), ali pratim svaki post od kojih su mi najdrazi na kavi s anaviglam…Odlican makeup, odlicna organizacija, a za razliku od ostalih ovakvih prostora za sminkanje, ovaj mi se najvise dopao jer ima “dusu”. LP, citam te i dalje. Marta

    • Draga Marta, puno ti hvala što pratiš moj blog jer to je sreća svakog blogera ;).

      Divno je pročitati tvoju zadnju rečenicu ;)!

      lp

  • San svake zene. Prekrasno je. 😀

  • Ajme, ajme <3 kutak ti je divan, a kolekcija savršena! I sve si odlično rasporedila. Big like 😀

  • Mislim da imat svoj kutak ne može niko platit. 🙂
    Divno si ga uredila i organizirala, stvarno je lipo za vidit, baš mi se sviđa. 🙂

    • Zaista ne može, to je baš poseban prostor u kojem se zaista posebno osječaš.

      lp

  • ajmeeee *.*
    krasno sve skupa izgleda, svaka čast na kolekciji 😀

  • Anonymous

    sve je ovo divno, al bojim se da ce vecini ovih proizvoda isteci rok trajanja prije nego li ih uopce otvoris :/

    • Hvala … a za istek roka, budi zaista bezbrižna jer sve je pod kontrolom ;).

      lp

  • Anonymous

    organizacija makeup-a ti je za svaku pohvalu, stvarno odavno nisam vidjela nesto ovako kod blogerica sa nasih prostora, i mene isto zanima odakle potreba za ovolikim nagomilavanjem kozmetike, mslm fakat svima nam je jasno da je objektivno nemoguce potrosit sve ovo do isteka roka valjanosti jer dopustit cu si da kazem da ovoliko makeup-a moze koristit 20-tak djevojaka, a cini mi se ti ne mljackas bas pretjerano mnogo, nekako mi djeluje da volis prirodan look, sad sam malo zbunjena 🙂 LP

    • Uh zaista si pogriješila, ja sam osoba koja će se bez problema šminkati iznova dva puta dnevno jer nit je meni to teško a i uvijek imam različitih obaveza u koje si takav način mogu i uklopiti..

      Tebi je nagomilavanje meni nije 😉 … ljudi su različiti ;).

      lp

  • Anonymous

    Stvarno vauuuu. Sviđa mi se da si napokon “pustila glas” :). Nekako si mi još pristupačnija i samo nastavi sa video uradcima. I jesi najbolja blogerica!! sve ti je na svom mistu, i na blogu a i u kozmetičkom kutku.Stvarno sve super!!
    P.S. jesi li nabavila psa,hehhehe?

    • Hvala ti najljepša … lijepo je pročitati ovakav komentar ;).

      Još nisam ali sam našla šta želim i kontaktirala par uzgajivača pa sam na nešto ozbiljnijem putu ka cilju ;).

      lp

  • Autor je uklonio komentar.

    • Draga Ana, zaista smatram da nije u redu nekome predbacivati naročito na način da potežeš kontatacije poput “klinički problem” … zaista bespotrebno osuđuješ i prozivaš da li je poklonjeno ili kupljeno :/.
      Svjesna sam bila dok sam radila ovaj post da ću naići na ovakve osude i nadam se da ih neće biti previše.
      Ukoliko sam ja dopustila “ulazak” u moj privatni prostor zaista je nepotrebno da mi se nameće neki osjećaj krivnje ;).

      Hvala na onoj prvoj rečenici a ostatak je zaista bio suvišan.

      lp

    • Autor je uklonio komentar.

    • Nema potrebe ni za “kliničkim” dijagnozama pa ih se iznosi ;).
      Tvoj komentar a ni moj post nemaju veze ni sa studijem marketinga ni sa ikakvim problemima, činjenica je nešto sasvim drugo 😉 … polako samo 😉 !

      lp

    • Anonymous

      Hvala Bogu pa nisi upisala medicinu, mogu misliti koje bi dijagnoze tada davala.
      Izvini Ivana, ali ovo je bezobrazan komentar i nisam mogla da samo prodjem.
      Ivana

    • Bez ispričavanja 😉 i drago mi je da ima i ljudi koje me razumiju. ;D

      lp

  • Anonymous

    slažem se s gornjim komentarom, sve je lijepo i super organizirano, ali ovo je previše za jednu osobu, mislim da imaš problem, ja bi si radije npr uplatila neko putovanje nego imala sobu punu gomile i gomile kozmetike za koju bi mi trebalo 5 života da potrošim, ali eto, tvoj izbor 🙂

    • Mislim da su samo pojedini komentari problem ;).

      lp

    • Anonymous

      moj komentar nije bio zlonamjeran, ako se ne znaš nositi s tuđim mišljenjima i komentarima onda isključi opciju komentiranja. ili ih sama odobravaj pa ostavljaj samo one dupelizajuće koji ti očito najbolje odgovaraju. što se mene tiče, ne moras se brinuti, jer ovakve blogerice ne mislim niti čitati niti komentirati.
      e, da… i…

      lp 😉

    • Dobro si … lp 😉 !

  • ajme ovo je prekrasno, značiiii prekrasno i predivno i jednim dijelom ti toliko zavidiiim i mislim si hoću li ja jednog dana kad se preselim imati približno ovakav kutak za sebe! od svih makeup kolekcija tvoja mi daleko najljepša i stvarno sam ostala wow i ajme mogu samo zamisliti koji gušt gledati u sve to pred sobom! divno,divno,divno!

    • Hvala ti lijepa na ovako lijepom komentaru, pravo je osvježenje nakon zadnja dva ;).

      lp

  • Auuuu koji je posao bio slikati sve ovo. SLike su divne. Voda mi psola na usta. Imam neke od tih plasticnih sortera, mnogo ih volim 😀

    • Da da … zaista dobro dođu ;). Hvala ti .

      lp

  • Anonymous

    Draga Ivana…kakvo lijepo iznenadenje! Moram priznati da si room tour jako dobro napravila,jedina zamjerka ti je sto nisi malo detaljnije pokazala ona sjenila,ladicu s paletama,rumenila…zene to vole vidjeti.Pogledala sam puno slicnih snimaka na you tube i stvarno nemas previse kozmetike.Nemoze se to gledati kao “previse za jedno lice”,ovo je sasvim druga sfera kozmetickog svijeta…hobi,ljubav,umjetnost,ulaganje…I moram ti pohvaliti “nastup” pred kamerom.Vrlo si smirena i imas neku sigurnost ( kao da to snimas svaki dan)…pripazi na ponavljanje rijeci ” u principu”.I jos za kraj…hvala sto si nam to snimila…sad imam osjecaj da si nam postala jos bliskija prijateljica! Lp Helena

    • Draga Helena, puno ti hvala na lijepim i toplim riječima a nadasve na razumjevanju ;).

      Da sam imala bolji objektiv bilo bi detaljnije vjeruj mi ali nije bilo dovoljno svijetla a i zoom zeza li ga zeza … kad se još malo proširim nadoknadit ću ;).

      Vjeruj da sam ja umirala od treme ali kako i u poslu imam neke javne “nastupe” ili prezentacije pa onda možda samo izgleda kao da je nije bilo.

      Svakako ću obratiti pažnju n atvoje sugestije ;).

      lp

  • loredana

    Otkrila si svoju intimu, da. Ne znači da ti se ljudi moraju klanjati ili te prozivati zbog sobe ispunjene onim što voliš i u čemu uživaš.Ja imam malo manje kozmetike od tebe,ne tako lijepo organizirano.Imam i svoje tzv,groblje kozmetike: uglavnom high end dekorativa koju nemam srca baciti iako znam da je više neću koristiti.Povremeno uzmem te divne proizvode u ruke i divim se pakiranju i bojama i prizivam sjećanja na vrijeme kada sam ih intenzivno koristila.
    Kako ti rješavaš problem tebi dragih proizvoda kojima je rok istekao ili istječe? Imaš li neki sistem potrošnje da ne dođe do takvih situacija? 🙂

    • Upravo to, nit mi se mora tko klanjati a najmanje zaista ću dozvoliti osuđivanje 😉 jer zaista mene osobno uznemiruje, smtaram da blog nije mjesto za ružne komentare ;).

      Vezano uz rokove trajanja u principu tu su mi samo kremaste stvari sporne no baze uvijek dovršim a pudere bacam jer lice je lice, kao i maskare te tuševe jer su i oči ipak oči. Korektore također potrošim a kremasta rumenila ne korstim. Ruževe obično podijelim 😀 mada i njih ja jako brzo trošim ;).

      Bio je jedan komentar iznad da se ja činim kao osoba koja se više nude šminka i ne kortsim toliko široku paletu … hm, ja se znam učestalo po dva puta dnevno šminkati, dakle od podloge nadalje i koliko se god činilo da se nešto ne stiže potrošiti ipak se stiže k tome uvijek imam nekome za pokloniti ako znam da neću stići sve iskoristiti.

      Proizvode u kamenu svakih toliko dezinficiram alkoholom a pudere u prahu također stignem sve potrošiti 😉 jer bez njih ne funkcioniram ;).

      Tu i tamo mi dođu prijateljice i familija na šminkanje i ode polako ;).

      lp

  • Anonymous

    Jako lijepo, baš je gušt gledati:)
    Htjela sam te pitati za jedan savjet, htjela bih kupiti preko interneta ysl touche eclat iluminator, a nemam ga gdje probati, dvoumim se između 2 ili 3. Po njihovoj stranici sam 3, ali se bojim da mi to nije pretamno. Šta misliš ako koristim chanelov PL 030 i Kanebov 204 almond beibe, smeđokosa sam, 2 ili 3?
    Puno ti hvala na pomoći

    • Hvala ti najljepša :D.

      Ja sam 2ka :/ ako ti to išta znači i mislim da ti trojka ne bi trebala jer ja rijetko koga da znam da ide na trojku … u krajnjoj liniji – iluminator je 😉 pa neka odradi posao kako treba ;).

      lp

  • Anonymous

    Klinički slučajevi su ovi koji gledaju i proučavaju nešto što ih nervira…Pa kome se ne sviđa neka ne gleda i uštedi si vrijeme i živce…Kolekcija je predivna,i ja imam ogromnu količinu kozmetike i jedva čekam skorašnje useljenje u novi stan da si ovako organiziram neki svoj kutak :))) Tvoj kutak je daleko najljepši od svih koji sam vidjela od strane blogerica ovih prostora! Jedino mi reci kako rješavaš problem brisanja prašine,meni to ide dosta nespretno sa kozmetikom na policama, ili mi se ruši dok brišem ili moram sve skidat sa polica i ponovo vraćat 🙁

    • Slažem se, ako te smeta imaš “x” u desnom uglu. Namjerno nisam u uvodu napisala da se ne komentira ružno jer znam da bi ih opet bilo :/ … ja ih neću brisati baš namjerno da se vidi profil različitih osoba i tko je zapravo u većini a tko u manjini.

      Puno ti hvala na podršci i sretno sa uređivanjem kutka.

      Vezano uz prašinu … ja to odradim više manje sa praško … znaš ono “dlakavo” čudo što mi mijenjaš prema potrebi taj mekani/čupavi dio … savršeno pokupi prašinu a da ne moraš micati, mada ja jednom mjesečno baš sve dižem i ribam/čistim ;).

      lp

  • Anonymous

    Pohvale na postu, užitak mi je čitati tvoj blog 🙂

    Ne razumijem zašto neki ljudi smatraju da se sva šminka koja se ima mora potrošiti do kraja. Ne vidim što je loše u tome da kupiš npr. više različitih pudera kako bi ustanovio koji ti bolje odgovara pa onda koristiš samo neke od njih, ili npr. da kupiš lak za nokte kojega ćeš nalakirati samo za doček Nove godine. Za mene je šminkanje oblik izražavanja kreativnosti i bezveze mi je da se utvrđuje da osoba ima psihičkih problema samo zato što ima više kozmetike nego što objektivno može potrošiti.
    Moj tata recimo ima podrum pun alata iako realno ne koristi niti četvrtinu toga samo zato što mu je to gušt. Moja mama ima dosta kristalnih figurica – niti jedna nema neku praktičnu svrhu nego služe kao ukras koji njoj donosi zadovoljstvo. Vjerujem da većina nas u ormaru imamo više od nekoliko majica i hlača i 2 para cipela koliko nam objektivno treba.
    Staviti sve te hobije i gušte skupljanja stvari u rang s alkoholizmom (koji ozbiljno uništava zdravlje osobe koja konzumira alkohol i psihički opterećuje osobe koje žive u blizini alkoholičara) mi je pokazatelj koliko ljudima nedostaje kritičkog promišljanja i žalosno je koliko ljudi nisu u stanju shvatiti da ne vole svi ono što oni vole i da njihov sustav vrijednosti nije jedini ispravan.

    Ivana, tebi još jedanput pohvale za post. Pratim dosta blogova s ovom tematikom, a tvoj mi je jedan od najdražih

    • Ovaj mi je komentar vratio osmijeh na lice i puno ti hvala.

      Zaista mrzim što kod sebe što kod drugih blogerica kada objave svoju kozmetičku kolekciju da nailaze na razne osude, ako nemaš što lijepo i pametno za reći radije nemoj ništa.

      Imamo 4 različita doba i naravno da je normalno da želim rotirati npr tekuće podloge a i što ti kažeš, zašto bi se sve moralo potrošiti do kraja :/.

      Netko skuplja skupe torbice jer uživa u njima, ja volim kozmetiku i tu je kraj priče a povezivati nešto što voliš sa bolestima je jednostavno predegutantno.

      Puno ti hvala još jednom 😀 na komentaru i na tome što pratiš moj blog.

      lp

  • Jedino mi je žao što ne mogu sada pogledati još i video jer imam malo interneta na telefonu i bas bi ti rado čula glas kad ga svi tako hvale!!!! Prvo sta se tiče negativnih komentara u ovakvoj mjeri, uopće mi nije jasno?!? Puno je lakše negativan komentar zadržati za sebe, zašto bi neko uopće gubio vrijeme pisati loše komentare?! Bolje da si nadu nekog drugog za istrest se… A sta se tiče tvog intimnog kutka, ukusno uređenog , sa svim tim predivnim stvarima, složenim bolje nego u parfumeriji, e to je stvarno i za pohvaliti i za poželjeti. Imam samo rijeci hvale i ne obaziri se na kritike super si…..

    • Puno ti hvala draga Snježana jer kraj ovako krasnih čitateljica par njih mi zaista sa negativnim stvaom ne mogu pokvariti sav ovaj dojam.

      Video će uvijek biti tu ;), bez brige.

      lp

  • Anonymous

    Vidim da si bila u Chanel kutku u Martimexu…Javi dojmove ukratko?? Meni se nekad čini da u parfumerijama imamo “slobodan” pristup kozmetici kao u dm-u npr. da bih imala još puno vise high end stvari. Prije par dana sam bila u Mulleru, gledala high end i prodavačica me doslovno izludila, hoda za mnom, daje neke neadekvatne savjete, ništa ne možeš pogledat u miru, čini mi se da tako “čuvaju” te high end testere da je to prešlo sve granice :(((

    • Prema svima prodavačice imaju takav pristup, prema nekom više dok prema nekom manje ali ukoliko sigurno daš do znanja da znaš što tražiš i da ti ne treba pomoći pametniji će popustiti.

      Moram reći da su dvije prodavačice koje su bile u Martimexu kada i ja bile predivne i uslužne i pravo osvježenje, ne kažem to bez razloga i napamet ali zaista sam ugodno iznenađena i meni je to dovoljno da se ponovo vratim.

      Kutak je predivan … malo kasnim sa tim postom ali sam malo odsutna danas i sutra no za vikend ide svakako ;).

      lp

  • Mogu doć u tu sobu i ostat tamo zauvijek?! Brisat ću prašinu! Hehehe…sad sam skužila da imamo isti stol, samo je moj bijeli 😀

    Jako je teško objasniti nekom ovu količinu kozmetike tko ju ne voli toliko, ali je zato meni sveeeee jasno! 😉 Da ja mogu, vjerojatno bi imala istu situaciju hehehe 🙂

    • Vidjet ćeš kako se to brzo skupi, dok si rekao keks 😉 … pitat ću te za recimo godinu dana jesmo li na istoj količini :D.

      Puno ti hvala, lijepo je imati podršku kolegica ;).

      lp

  • Anonymous

    Wow bez rijecii sam.mali kutak al sve na svome mjestu i ja bi se rado tu odmarala..primjetila sam sapune od kozijeg mlijeka ja bi volila nesto o tome cutii lp i samo tako nastavii idem opet da gledam 🙂

    • Hvala ti najljepša ;). Puno hvala.

      O sapunima nikako da krenem jer super su i meni su spas ;). Uskoro!!!

      lp

    • Anonymous

      E super jedva cekam da procitam nesto o njima cula sam i ja da su dobri vidim imas razni vrsta ja sam sebi uzela sapun od kozijeg mlijeka sa pantenolom imam malo problematicnu kozuu 😉

    • 😉 !

      lp

  • Napokon da i tebi cujem glas!Bas mi je drago da si to snimila ,puno mi je bolje nego samo slike,iako sam i njih nekoliko puta vracala,hihihi…
    Predivan ti je taj tvoj kutak,tako je sve uredno i lijepo,melem za oci!
    Nadam se da cu i ja jednom imati neku sobicu koja ce biti samo moje carstvo:-)

    • Držim ti fige za jednu sličnu, hvala ti ;).

      lp

  • Anonymous

    Evo već neko vrijeme rado čitam tvoje postove, i sve dok nisam vidjela ovaj post, bila sam uvjerena da imam previše make up-a, a vjeruj mi, sigurno nemam ni 1% od svega ovoga 🙂 Ovo je odlično organizirano, al čisto onako, zanima me uspiješ li kad ijednu od ovih stvari potrošit do kraja? Ne mislim samo na maskaru ili balzam za usne, nego eto tako općenito… I dođe li ti muka kad trebaš prašinu u toj sobi brisat? 😛 i gdje si nabavila onaj divovski ruž na polici s lakovima? Lijep pozdrav, i samo tako nastavi 🙂 Zrinka

    • Draga Zrinka,

      ja sam osoba koja smatra da zaista nije pravilo da moram nešto potrošiti ali i to stignem jer sam bloger i ljubitelj šminke i stvarno mi nije problem. Možda eto rumenila i sjenila teže potrošim ali tu se ni ne ograničavam rokom.

      Vezano za prašinu nije mi ni to muka 😀 … imam svoj sistem i vremena pa mi nije tlaka.

      Veliki ruž je zapravo kasica i kupljen je u Kiku.

      lp

  • baš sam uživala, užasno me u zadnje vrijeme opterećuje količina kozmetike i odmah mi je lakše kad vidim koliko ti toga imaš 😀

    • Vjeruj da je i meni lakše kada vidim koliko ovaj post ima šarolikih ali najviše pozitivnih komentara, sreća moja na krasnim čitateljima.

      lp

  • Raj za oči *.* Prelep kutak! Kad ti otvorila fioku sa ruževima srce mi je poskočilo 😀 I samo nastavi sa snimcima, zaista je uživanje gledati.

  • Ako ću sutra biti premorena na poslu, ti si kriva… Nekoliko puta sam pregledala slike, pročitala, pogledala sam video, iiii…baš me oduševio tvoj kutak…. Vidjela sam Macadamia ulje. Jel’ se i tebi sviđa?

    • Nadam se da nisi bila umorna 😉 … hvala ti ;).

      Imam i light i ono klasično i ok su mi no ništa bez čega ne bi mogla.

      lp

  • Anonymous

    Vidim daju se dijagnoze, brine se kad ce ti isteci rok kozmetike, sto je sljedece?
    Soba ti je prekrasno uredena, kutak prekrasan, video odlican.
    Tvoj je blog po meni, jedan od top pet blogova u Hrvatskoj a i na prostoru ex Yu.
    Lijep pozdrav od imenjakinje

    • Draga puno ti hvala, kada pročitam ovako lijep komentar ova dva-tri su mi stvarno nebitni … neću ih brisati namjerno da se vide koliko su u manjini ;).

      lp

  • Znala sam da imaš predivnu kolekciju i da si strašno organizirana , ali ovo me naprosto oborilo s nogu. Bez teksta 😀

  • Anonymous

    Jednostavno predivna i impresivna kolekcija koju je bilo gušt gledati.Što se tiće pojedinih dušebrižnika,a što li reći nego zavist i ljubomora.samo naprijed!!!!!

    • Hvala 😀 !!!! Par ružnih komentara me neće sputavati jer je čitav niz ovako lijepih i razumnih ;).

      lp

  • Divno,predivnoo,uzivala sam gledajuci,sad cu opet i opet.Sve je lepo organizovano,tvoja i Jasminina kolekcija su jedine koje cu uvek iznova gledati i uzivati.

  • Odusevljena sam… opet! Prelepo, pravi zenski, kolekcionarski kutak. Slike prelepe kao i uvek. Osecala sam se kao u raju <3

    • Draga Jelena puno ti hvala ;).

      lp

  • Anonymous

    Mislim da se pravo na slobodu izražavanja misli malo krivo interpretira i koristi… I na drugim blogovima često nailazim na slične komentare i zaista mi je žao svih vas blogerica kojima je to direktno upućeno…
    I iako jako rijetko komentiram, sada imam potrebu dati koju riječ podrške i potpore. 🙂
    Radi i dalje ono što te veseli i uživaj u tome! :*
    Danijela

    • Draga Danijal,

      puno ti hvala na potpori jer meni to puno znači kao i mojim kolegicama.

      Inače većina kolegica odmah u uvodu navede da se ne proziva ili preispituje što, kako i zašto no ja sam to namjerno preskočila … moje je i gotovo, ako ti se sviđa super a ako ne opet dobro, imaš x u kutu i ne gledaj ;).

      Još jednom hvala što pratiš i hvala za komentar koji je puno značio !

      lp

  • Ajme pogled ti je fenomenalan! ma nije ti neki kozmetički kutak i opće nisam zavidna …ma neeeeeeeeeeee….;D prekrasan je!!!! 😀 baš sam se nedavno preselila s dečkom u stan i isto tako imam divan pogled i ne mogu bez njega, jedva čekam sad proljeće da po prvi puta vidim sve u cvatu… kutak ti je zaista lijep i organiziran i to isto tako volim i nije prenatrpan kao što kažeš u videu… već tjednima nagovaram dečka da kupimo neke police i sebi ponajviše barem neki stolić da je moj kutak samo mooooj… tako da drži mi fige pa da mogu barem imati 1/100 naprama tvojeg svega ;D super i post i video! divim ti se i nastavi samo snimat, ja npr.svaki puta imam tremu, ali nekako s vremenom prođe pogotovo kad te motiviraju svi koji te gledaju 🙂 puse :*

    • Hvala ti draga na ovako srdačnom komentaru i držim sve palčeve prekrižene da uskoro osvane i tvoj kutak :D.

      lp

  • Hajde ti mene tu fino zaključaj na jedno 2 dana, samo mi ostavi flašicu vode 😀

    • Nema problema … skuham ti i ručak ;).

      lp

  • Mene je osim kozmetike i cjelokupne kolekcije, oduševio i pogled sa prozora. Točno mogu zamislit kako je lijepo sjedit pokraj i tipkati a onda se malo odmoriti pogledom kroz prozor 😀
    Najviše mi se sviđaju stvari organizirane u prozirnim kutijicama, jel se može znati odakle su? 🙂

    • Da, 10ti kat ima svojih prednosti u svako doba dana i u bilo koje godišnje doba :D.

      Prozirne kutijice su iz Ikee.

      lp

  • Anonymous

    Zamisli janice iz prijatelja,takva je moja reakcija : oh my god !!! Prekrasno i zavidim ti,samo uzivaj !! Ivana

  • Ivana ovo je divno! oči su mi ovakve *.* sve je savršeno organizirano, svaka ti čast, nadam se da će i moj kutak jednog dana ovako izgledati <3

    retardiranih komentara uvijek ima, ignore i bok 🙂

    • Draga Andreja puno ti hvala jer znam da me ti razumiješ i ja jedva čekam zaviriti u tvoj kofer :D.

      lp

  • oduševljena sam ivana. ovo je čista ljubav prema kozmetici i organizaciji :))
    jako mi je drago zbog video snimka :)) sve mi see dopalo, uređenje kutka, izbor kozmetike,
    odnos koji ti imaš prema njoj, sve sve <3

  • Jedna je rijec dovoljna: ODUSEVLJENA SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAVRSENO je! 🙂

  • Ajmeeeee pa ovo je nestooo savrseno… mislim da je ovo svaka cura / zena htjela.. i mislim da je ovaj video svakom dobrodosaoo kao i meni.. dala si mi neek idejicee… Iskreno prvi put sam na tvomblogicu.. inace sam pratila samo blog od AiryFairyMakeup i eto objavila je u zadnjem posto ostale blogerice koje ona prati pa sada gledam redom 🙂 ti si mi bila prva na popisu 😀 ovo je jednostavno savršeno. neznam sta da drugo kazem. :)))) Sve pohvaleee i naravno pratit cu te i dalje 😀 .. Samo jedno pitanjcee ona ladica velika sa ruzevima i te posudice gdje ti stoje ruzevi.. odakleee ti je to?? :))))

    • Draga Doris,

      drago mi je da ti se blog sviđa, baš moram čekirati taj popis i zahvalit se ;).

      Kupila sam ih na ebayu, ukucala sam lipstick organizer i naručila najjeftinije oko 3,5 $ ;).

      lp

    • Okii hvala ti punooo :)))

  • Malo je reci da sam i ja odusevljena, video je presavrsen, napokon ti se cuo glas, divnooooo 🙂
    Kolekcija je vise nego savrsena, sve je tako lepo organizovano 🙂

    • Hvala draga Marija, drago mi je da ti se sviđa ;).

      lp

  • prekrasno je sve zaista, nemam riječi, mislim da je ovo najljepši kutak koji sam vidjela 😀

    • Hvala draga Anela 😀 puno ti hvala!

      lp

  • kod tebe sve lijepoi uredno. kod mene dio u kupaoni dio u sobi ali većinom testeri, losioni, rt kistovi i nyx paleta koja ne stane nigdje 🙂

    • Polako, s vremenom se to nekako sve usklađuje ;).

      lp

  • sve je predivno organizirano i usklađeno, svaka čast! što se tiče ”gomilanja”, svi mi nešto skupljamo, imamo hobije i onaj tko te razumije u tome, jer i sam zna kako je imati hobi, možda ček i posao, koji te ispunjuje, će uživati u ovom postu 😉

  • Okej ovo mi je uljepšalo dan i skoro su mi suze krenule od ljepote svega ovoga… tako predivno *.*

    • Aaaaaaa, predraga si, puno hvala ;).

      lp

  • Jaiiiiiiiiiiii!!! Dođe mi da dođem kod tebe i onda se malo igram s kozmetikom! Prekrasno organizirano, baš prepre!

  • Što reći…savršenstvo!

    • Drago mi je da ti se sviđa ;).

      lp

    • Evo opet gledala! Ovaj put sam i muža natjerala da gleda hahaha

    • ;D

      Hvala!

      lp

  • prekrasna make up kolekcija i divan video,uživala sam! jako si simpa,jedva čekam još videa 🙂

  • Ovoliko kozmetike nema ni u našoj maloj drogeriji!
    Joj što bi ja voljela malo izbližeg pročačkati po tim svim ladicama,kutijicama,lončićima….pa malo šminke (iako osobno nisam nešto luda za šminkom) pa sjenila i one sve palete (e za tim sam već luda) pa kistovi,puderi pa ….. Mislim da ću svojim kćerima omogućiti ovako nešto iako se još uvije ne smiju šminkati u školi bezbojni lak i onaj sa sitnim šljokicama je neizostavan a labelo (onaj koji ipak ostavlja trag) im je uvijek u torbi…. Rodila sam tvoje nasljednice po makeupu….

    • Neka nas sve više i više 😀 😀 😀 !!!

      Hvala ti draga ;).

      lp

  • Zvidna makeup kolekcija <3 predivno je, velike pohvale za organizaciju , a ogledalo je za stat i divit se 🙂

  • Imaš zaista predivan kozmetički kutak. <3

  • Anonymous

    molim te gdje si kupila ovaj veeeliki ruz gore na polici? ispricavam se unaprijed ako si vec nekom odg prije mene ali previse je komentara da trazim odg 🙂

  • U onom diskontu “kik” … to je zapravo kasica :D.

    lp

  • Dosad nisam ništa komentirala, ali ovdje sam ostala bez teksta, u pozitivnom smislu! Kutak ti je savršen!!! Kao što je već jedna čitateljica gore napisala, zaključaj me na 3 dana unutra 😀 Ne znam što mi je ljepš :)) Imam doduše pitanje za tebe, a vezano je za nedekorativu: gdje si nabavila malo ogledalo na stalku, stolicu, dozatore sa uzorkom zvijezda i leoparda, te onaj pink rokovnik što ti je u ladici? Oduševljena sam svime, ali te stvačice su baš po mom ukusu i htjela bi si nabaviti 😀 P.S. Molim te samo reci mi da si ih nabavila u Hrvatskoj…
    P.S. Znam da kasnim s komentarom, obično nemam vremena redovito čitati blogove koje pratim pa kada uhvatim slobodnog vremena, cijeli dan samo čitam 🙂

    • Nema veze draga, nikad nije kasno :D.

      Hvala ti najljepša i drago mi je da ti se sviđa :D.

      Malo ogledalo je iz Mullera, stolica iz Jyska, pink rokovnik nije iz Hr i dobila sam ga na poklon a sad me muće dozeri za zvijezdama i leopard printom – pomozi mi na što misliš ??

      lp

    • leopard “dozer” na fotki vidim na polici skorz desno, ispod kistova, pored kreme za ruke ako se ne varam. a takav isti, ali crni s bijelim zvijezdicama sam isto negdje skužila na polici 🙂

    • Ako je ovo kraj kreme za ruke onda se radi o još jednoj kremi za ruke i kupljeno je u Douglasu a sa zvjezdicama na policama je jedino svijećnjak :/ ?

      lp

  • Anonymous

    Sve je ovo lepo,ali, pobogu, sta ce ti ovoliko sminke???? 🙂

    • Mislim da poanta posta nije niti prozivanje niti pravdanje 😉 …. zadržat ću se na dijelu da je sve lijepo i reći hvala ;D.

      lp

  • Anonymous

    Draga, daleko sam ja od prozivanja ili zlonamernih komentara, mislim da previse burno reagujes. Sama imam dosta kozmetike (ni stoti deo tvoje) jer uzivam u sminkanju. 🙂 Komentarisem jer sam poprilicno u soku da jednoj osobi ovoliiiiiiiko sminke treba, pa za te pare moze stan da se kupi! Drugo, kako uspes da potrosis sve ovo? Verovatno velike kolicine bacas. Takodje me zanima (cisto onako) zasto kupujes vise iste sminke? Zar nije dovoljna jedna, dve crne maskare recimo? Takodje moram da pohvalim urednost, svaka cast. Pozdrav

    • Ukoliko se postavi pitanje “što će ti toliko kozmetike” a ne znam baš da nije proizvanje, no nevezano uz to jer možeš napisati što god želiš, da sam smatrala neprimjerenim izbrisala bih komentar 😉 … tako da je moj odgovor daleko od burne reakcije.

      Tko kaže da je sve za jednu osobu, možda ja šminkam druge :/ a možda eto netko voli kupovati markiranu odjeću a ja eto kozmetiku :/ a možda opet dosta toga i dobijem na poklon jer moja okolina zna da ja volim šminku a onda opet možda i kupujem jer mogu i želim itd ?? Mislim da je komentar o financijskom dijelu vrijednosti šminke naspram stana stvarno suvišan.

      Potrošila ili ne ponovo moja stvar ali eto da razjasnim, zaista se stigne sve potrošiti, barem ono ćemu je rok presudan.

      Vezano uz maskare, samo su 4 crne a ostale u različitim bojama :/ … kako sam bloger možda čekaju na recenziju, kako su različite četkice možda imaju i različite efekte kako ako šminkam druge možde su različite potrebe :/ itd …. dakle, naravno da svako zašto ima svoje zato u mom slučaju.

      Tebi je možda nevjerojatna ta količina šminke dok meni nije jer znam osobe sa duplo većim kolekcijama i opet stignu sve rotirati :/ …. pa im se ja ne čudim i ne ulazim u to šta su mogli kupiti i zašto su kupovali.

      Bez zamaranja nepotrebnim stvarima.

      lp

  • Anonymous

    ja mislim da je ovo previse (nemam odgovarajuci izraz) za jednu osobu i asocira me na egocentricnost. kada bi se bavila sminkanjem (i drugih) ova kolicina sminke bi bila u redu ali ocigledno nije. ne znam da li se bavis jos necim osim sminkanjem sebe i pisanjem blogova pa ne bih da sudim o tome.. pozzz

    • Zadnja rečenica u komentaru je sasvim dovoljna da ja ne trošim energiju ;).

      lp

  • tika

    Kako da doďem do ogledala sa lampama,alter ego ih ne salje u hrvatsku..kako da .ca nabavin,gdje?

  • Milica

    Odusevljena sam! Mnogo si organizovana i uredna, milina za videti. 🙂

Shop now at  FOREO for the IRIS