Billion Dollar Brows / Universal Brow Pen

Kategorije: Makeup, Obrve

Kada sam ovu univerzalnu olovku za obrve snimila u bespuću interneta odmah sam znala da ju želim 🙂 a mom veselju nije bilo kraja kada sam otkrila da je dostupna i kod nas u Bahelle Beauty studiju.
Cijena po kojoj ju možete kod nas kupiti je 150kn i u principu ta cijena ne oscilira pretjerano s obzirom na cijene na netu ;).
Količina olovke iznosi 0,27 grama.

Nijansa ove olovke trebala bi se prilagoditi vašoj prirodnoj nijansi obrva i to je ono što me zapravo i privuklo kod ove olovke.

S jedne se strane nalazi češljić za raščešljavanje obrva i moram priznati da je sjajan te da lijepo rasporedi nanesenu olovku.

Sa druge se strane nalazi olovka koja dužinom iznosi otprilike 3-3,5cm ukoliko vam gramaža puno ne govori.
Olovka je dosta debelog promjera, po mom mišljenju, jer ja preferiram one tanjeg promjera koje su znatno preciznije. Nadalje, tekstura olovke je osrednje tvrdoće i mekoće te je samim time izvanredna za nanošenje pa ću joj širi promjer oprostiti.
Na ambalaži stoji da je olovka vodootporna i moram priznati da se meni nije nikada razlila ni od masnog lica ni od iznenadnog pljuska ali opet ja ju fiksiram dodatno gelom za fiksiranje obrva i baš ne trčim po kiši svaki dan … uglavnom, poanta je da mislim da se baš ne možete ići s njom kupati ;).

Kako sam odmah u uvodu navela ova olovka bi se trebala prilagoditi nijansi vaših prirodnih obrva a na gornjem swatchu se jasno vidi da je smeđe nijanse koja niti je svijetla niti tamno smeđa već baš negdje između.

Na mojim se obrvama uz moj ten i kosu savršeno uklopila i uspjela sam je isprobati na tamnijim obrvama od mojih, na crnim obrvama te na svjetlijim obrvama od mojih.
Moram priznati da je na crnim obrvama izgleda na moje iznenađenje odlično mada se nije stopila sa crnom bojom kose i jako svijetlim tenom, crnim je obrvama dala idealno izbalansiranu nijansu da ne budu pretamne.
Na tamnijim obrvama od mojih, dakle također smeđim obrvama je također fantastično izgledala i stopila se idealno i sa tamnijom smeđom kosom te sa i svjetlijim i tamnijim tenom.
Kako sam ju isprobala i na svjetlijim obrvama od mojih i to na dvije plavuše od kojih je jedna platinasta a druga sa tamnijim/svjetlijim plavim pramenovima, moram priznati da je na kosi platinaste nijanse i jako svijetlog tena malo ipak podbacila dok je na drugoj varijanti sa pramenovima koji uključuju kombinaciju svijetlih i tamnih pramenova i otprilike moga tena sjela idealno.
Da rezimiram, mislim da se ipak ne bi prilagodila SVIM obrvama ali većini bi. Upravo je razlog zašto se na svima ne bi prilagodila taj što nemamo svi isti ton/podton te nemamo svi istu boju kose i nipošto nemamo svi iste obrve … dakle, moja je preporuka isprobati ju prije kupovine jer dok nije na licu/obrvama ne možete ni znati koliko vam zapravo odgovara. 
Koliko su vama pouzdani ovakvi proizvodi za kupovinu a da ih niste prije isprobali?
Ivana
lp

 • Anonymous

  Nevezano uz temu, moram pitat koji je ovo ruž? Odličan je.

  • YSL 15 … kroz koji dan ide recenzija ;).

   lp

 • Mirella

  Da dobro si rekla, nikad se univerzalna nijansa ne može uklopiti sa svim bojama obrva i kose. Imala sam sličan proizvod Mally olovku za obrve u univerzalnoj nijansi Taupe i odgovarala mi je dok sam imala svijetliju i tamniju smeđu kosu te crvenu. Čim sam se počela farbati u plavo, više se nije uklapala.

  • Vjerujem … Baš je malo škakljivo jer ih zaista treba isprobati prije kupovine.

   Lp

 • a sa ginger obrvama, tj.boje meda? 🙂

  • Hmmmmm, ja bi čak rekla da bi i imala prolaz ali ne bih garantirala … Ukoliko naletim na neku fotku na netu pa linkam 😉 .

   Lp

 • Zahvaljujuci ovako dobrim recenzijama, kao sto je ova, cesto se i ja odlucim na kupovinu na nevidjeno. Lako nam je odabrati kad ima djevojaka koje proizvod testiraju kako treba 🙂 obrve ti super izgledaju.

 • Nikad čula za ovu olovčicu, ali vrlo je moguće da bi i mojim obrvama odgovarala.

 • Anonymous

  Znatizeljna sam…nakon japanske tehnike isrtavanja obrva,ipak moras dodatno iscrtavati s olovkom? Dal’ se onda uopce isplati uloziti u tu japansku tehniku? U velikoj sam dilemi,pomagaj :-). Helena

  • Draga Helena, da su mi obrve besprijekorne ako imam full make up “on” ja bi ih opet još malo dodatno istaknula … dakle, kada sam ful našminkana ja imam potrebu istaknuti ih dodatno mada izgledaju daleko prirodnije no što su izgledale kada sam ih samo iscrtavala 😉 … ukoliko imam nude make up ili no make up … ne treba mi olovka.

   Ja smatram japansku najboljom investicijom i kada bude potrebe ponovit ću ju ;).

   Nadam se da sam pomogla ;).

   lp

 • Ja sam tamnija plavuša i npr. Too Faced Velvet revolver mi je idealan za obrve. Što kažeš? Inače, tvoje ovdje predobro izgledaju!

  • Ja bi po opisu rekla da može ali opet nekako ne volim sugerirati bez da sam vidjela na nekome.

   lp

 • Obrve ti divo izgledaju. Ali moram da prokomentarisem svesku, koja divno, divno izgleda <3

 • Čini se super. Voljela bih je isprobati.

  • Ovaj tjedan kada planiramo ne kupovati, usput nam je na relaciji :P.

   lp

 • Prekrasne obrve!
  Većt neko vrijeme pratim vaš (tvoj) blog i jako puno toga sam naučila.Po boji tena i kose smo slične pa bi vas molila za savjet :da sada prvi puta kupujete UD Naked paletu za koju bi secodlučili 1,2 ili 3 i da li je 45€ ok cijena? Hvala i samo tako nastavite!!

  • Hvala što pratiš, puno mi to znaći 😉 .

   Ja imam samo 2ku i Basic a za 2ku sam se i odlučila jer sam više za te tople tonove … Tako da – 2kaaaaaa. Cijena je ok mada ti predlažem da pratiš akcije na hq hair i lookfantastic, može biti i povoljnija.

   Lp

  • Hvala ti na brzom odgovoru,sutra idem u Italiju i kupujem UD Naked 2…stvarno nemam volje čekati…. Pozdrav i ugodan dan!!

  • Uživaj u njoj ;).

   lp

Shop now at FOREO for the IRIS