Pregled tjedna #6

Protekli je tjedan definitivni tjedan noviteta u kozmetičkom svijetu a samim time što donosi i neke krasne poklon pakete za ovo predblagdansko vrijeme je interesantniji 😉 .

Uvjerite se i sami …

Estee Lauder

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR MASCARA SET 355kn
Double Wear Mascara 6ml, Eye Shadow Comppact with 3 shades, DW Gel Eyeliner Onyx, Cosmetic Bag, Look Card + Box

ESTEE LAUDER PALETTE MAKEUP SET 753kn
30 shades of Eye Shadow, 4 applicator, 15 shades of lipstick, 4 blush/bronzer, Pure Colour Gloss 2 shades, Double Wear Eye Liner 2 shades, Look card + BOX
ESTEE LAUDER BLOCKBUSTER SET 1.015kn
2 Deluxe Eye Shadow Tablets with 8 shades, 1 PC Blush, Blush applicator, PC Gloss, PC Long Lasting Lipstick 3 shades, PC Intense Eye Liner Black, Sumptuous Extreme Mascara 8ml, PC Nail Polish 5ml, Revitalizing Supreme 7ml, Gentle Eye Makeup Remover 100ml, Slimcase Traveler Bag in Navy Crocodile + RED BOX

ESTEE LAUDER SUMPTUOUS EXTREME MASCARA SET 326kn
Sumptuous Extreme Mascara Black 8ml, Eye Shadow Compact with 3 shades, PC Eyeliner Black, DW Concealer 1,9ml, Cosmetic Bag, Look Card
NovExpert
Kako se bliži vrijeme blagdana Novexpert nagrađuje svoje vjerne kupce, Božićnim Novexpert poklon paketima koji se mogu pronaći samo u ljekarnama i spec prodavaonicama.
Uz kupljena dva proizvoda iz Eclate ili Repulp linije dobivate na poklon Exfoliator (masku+piling).
1.paket: 
   Serum vitamin C, Noćnu kremu peeling+ Exfolijator (maska peeling) gratis.
   cijena: 580 kn
2.paket:
   Repulp krema, Repulp maska+ Exfolijator (maska peeling) gratis.
  cijena: 524 kn
Yves Saint Laurent
ROUGE PUR COUTURE
VERNIS À LÈVRES REBEL NUDES
Za žene koje vole nude (puderaste) nijanse, ali sada odvažnije, sjajnije i vibrantnije no ikad, Yves Saint Laurent lansira Rouge Pur Couture Vernis 
à Lèvres Rebel Nudes – blistave boje za usne bazirane na ekskluzivnoj novoj formuli. Osam 
očaravajućih nude nijansi uključuju: Nude Provocateur, Violine Out of Control, Corail Mutin, 
Fuchsia Tomboy… Jer kada je riječ o Yves Saint Laurentu, nudes nikada nisu monotone! 
Dostupne su u višestrukim varijacijama boja i svjetlosti. Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Rebel 
Nudes definiraju i ističu usne. Boja se pretvara u blistavu vibraciju – val koji obiluje inovativnim biserastim pigmentima.
SVJETLOST U BOJI
Formula Lifeproof Colour Emulsion rezultat je inovativne kombinacije polimera etilceluloze i ulja. 
Ovaj se polimer isprva počeo koristiti u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji. Visoka koncentracija etilceluloze kombinira se s uljima u obliku emulzije na vodenoj bazi. Pri nanošenju se doima poput tekućine; pruža izuzetnu postojanost te nevjerojatan sjaj i boju, zahvaljujući pravoj dozi biserastih pigmenata i agensa boje za raskošan intenzitet, bez pretjerivanja.
Euphotic Coloured Light nova je generacija biserastih pigmenata s prozirnom jezgrom i 3 sloja minerala, za razliku od uobičajenih biserastih pigmenata koji imaju providnu bazu. Svjetlost prodire u srce pigmenta i poput prizme odražava svjetlost u boji s višestrukim nijansama, donoseći 3D efekt na usnama, uz dvostruko veću osvijetljenost.
INOVATIVNI APLIKATOR
Visokoučinkovita formula kombinirana je s jednako revolucionarnim mekim aplikatorom (četkicom) skrivenim u bočici Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Rebel Nudes. Njegova širina omogućuje izvrsno prianjanje proizvoda čak i nakon jednog poteza. Vršak donosi maksimalnu preciznost nanošenja, a poseban i prepoznatljiv nagib pruža baš pravu količinu boje. Guste i kompaktne poliamidne dlačice na glatkoj bazi pružaju spužvasti efekt i omogućuju ravnomjerno nanošenje boje.
ROUGE PUR COUTURE ≈ 243 HRK
RPC VERNIS A LEVRES  ≈ 243 HRK
Lancome

ABSOLUE L’EXTRAIT

Regenerating Ultimate Eye Contour Ritual
Slijedeći tradiciju, Lancôme predstavlja ritual u tri koraka – suštinu cjelokupnog stručnog znanja branda, u cilju pružanja osjetilnog zadovoljstva i izvanredne učinkovitosti Lancômeovog tretmana ljepote u vlastitom domu.
Absolue L’Extrait Regenerating Ultimate Eye Balm-Elixir (ultimativni obnavljajući balzam-eliksir za područje oko očiju)
U ovaj blagotvorni, satenasti i delikatni ružičasti balzam utkano je cjelokupno znanje i vještine koje se primjenjuju u našim laboratorijima. Pri dodiru s kožom, njegova se baršunasta tekstura pretvara u eliksir lak poput pera. Mekan kao ružine latice, koži pruža nevjerojatnu ugodu, ujutro i navečer. Konture područja oko očiju smjesta se obnavljaju i očima donose svježinu i odmorenost, baš kao nakon savršeno prospavane noći.  
Aplikator u obliku latice
Nudeći puno više od same kreme, Lancôme predstavlja originalni aplikator: masažnu laticu posebno izrađenu za osjetljivo područje oko očiju. Crna silikonska špatula omogućuje izrazito nježno nanošenje i utrljavanje teksture Absolue L’Extrait Regenerating Ultimate Eye Balm-Elixir, a višestran zaobljeni završetak osigurava preciznost. 
Absolue L’Extrait Ultimate Eye Patch (ultimativna maska za područje oko očiju) – trenutačno zaglađivanje, vraćanje prirodne punoće i sjaja
Ove sterilne maske od bioceluloze namijenjene vraćanju mladolikosti izvanredno poboljšavaju djelovanje balzama. Lake su i prozračne, a koži donose ugodu i snažan osvježavajući učinak, poput povjetarca. Korištenjem 10 minuta jednom tjedno, poboljšavaju učinak Absolue L’Extrait Regenerating Ultimate Eye Balm-Elixir. Konture očiju dobivaju prirodnu svjetlost i sjaj, a oči djeluju mladolikije.
ABSOLUE L EXTRAIT YEUX P15ML ≈ 3.028 HRK
ARTLINER 24H
Dugotrajnost i intenzivne nijanse za smjeli učinak
Novo poglavlje legende o Artlineru
Elegantan i razigran poput izvornog, ali sada sa izuzetnom dugotrajnošću do 24-sata, Artliner 24H presvlači oči u intenzivne metalik boje. Nova formula s “Flex polimer” kompleksom tajna je iznimne postojanosti ovog high-tech make-up proizvoda, koji pruža sjajan učinak i ultra-zasićene boje zbog visoke koncentracije pigmenata. Vodootporan i otporan na razmazivanje, make-up rezultat ostaje besprijekoran u svim vremenskim uvjetima i okolnostima, za upadljive oči tokom cijeloga dana. Njegov legendarni aplikator, koji prati gustu i nevjerojatno precizno liniju, olakšava primjenu i povećava oči u jednom koraku za gotovo profesionalan rezultat.
Artliner nijanse
Artliner 24H dolazi u tri nove, metalik i pop nijanse za grafički make-up sa dozom glamura: bogatstvo živih boja za intenzivan i smjeli učinak – i oči koje zadivljuju! Artliner 24H se savršeno prilagođava make- up kolekciji za oči koje potpisuje Lancôme, a važni saveznici se mu Hypnôse maskara i Hypnôse palete. Turquoise za “Doll eyes” efekt i trenutnu svježinu, dok će Saphir kreirati šik i elegantan “Star” izgled. Konačno, “Drama” make-up look je naglašena Jade nijansom za duboke i intenzivne oči.
Artliner 24H vas poziva da se prepustite bogatstvu nijansi uz jednostavnu primjenu i nanošenje. 
Artliner 24H 03 / 05 / 051 ≈ 235 HRK
John Masters Organics
Šampon za stimulaciju vlasišta od metvice i suručice 236ml/169kn
Ovo je najnoviji proizvod premium organske kozmetike John Masters Organics. Ovaj puta metvici je pridodana suručica. Suručica (ili livadni aspirin) je jedna od tri biljke koje su se smatrale svetima u vrijeme starih druida, cvjetovi su okusa nalik medu, a biljka raste i do dva metra u visinu (baš kao i kosa). Ovaj šampon služi za pročišćavanje i stimulaciju vlasišta za zdravu i podatnu kosu. 
Šest certificirano organskih sastojaka uklanjaju naslage i stimuliraju vlasište, dok proteini soje hidratiziraju kosu i zadržavaju vlagu. Šampon izvrsno djeluje na probleme nastale zbog masnog ili suhog vlasišta, nedostatka folikula, pretjerane proizvodnje sebuma ili tanke kose, te nedostatak  volumena. Dovoljno je nježan za obojenu kosu. 
Leave-in regenerator od zelenog čaja i nevena 125ml/229kn
Kada želite stimulirati zdravi rast kose, prvo joj trebate omogućiti zdrav antioksidativni tretman poput JMO Leave-in tretmana od zelenog čaja i nevena. Ovaj organski regenerator u spreju kombinacija je antioksidativnih karakteristika zelenog čaja i drugih devet certificirano organskih ulja i ekstrakata koji osnažuju i revitaliziraju kosu.  Guar daje kosi volumen dok proteini soje dodaju lipidni sadržaj koji omogućuje bolje zadržavanje vlage.  
Opis: Najnoviji proizvod JMO linije je upravo ovaj lagani leave-in regenerator u spreju. Kombinacija antioksidativnih karakteristika zelenog čaja i drugih devet certificirano organskih ulja i ekstrakata koji osnažuju i revitaliziraju kosu. Guar daje kosi volumen dok proteini soje dodaju lipidni sadržaj koji omogućuje bolje zadržavanje vlage.
Serum za stimulaciju i čišćenje vlasišta 59ml/219kn
SERUM OD METVICE, MENTE I ZIMZELENA ZA MASAŽU, ČIŠĆENJE I UČVRŠĆIVANJE VLASIŠTA
Metvica i menta okosnice su ovog blagotvornog seruma osmišljenog za frizerske salone i kućnu njegu. Tu je i zimzelen koji djeluje antibakterijski te sprječava glavobolju.  Svo troje predstavljeno je u posve novom serumu  John Masters Organics za stimulaciju i čišćenje vlasišta. Također sadrži i ekstrakt suručice (livadnog aspirina) koji sprječava opadanje kose  te učvršćuje korijen kose. Serum djeluje blago na kožu ali snažno na vlasište kako bi biljnim ekstraktima i uljima tretirao i umirio oštećeno vlasište dok istovremeno uklanja višak sebuma i masne naslage.  Izvrstan je za masaže vlasišta. 
Opis: Metvica i menta okosnice su ovog visoko kvalitetnog blagotvornog seruma osmišljenog za profesionalne tretmane u frizerskim salonima, no možete koristiti i kod kuće. Zimzelen djeluje antibakterijski te sprječava glavobolju, a ekstrakt suručice (livadnog aspirina) smanjuje opadanje kose te učvršćuje korijen kose. Serum John Masters Organics za stimulaciju i čišćenje vlasišta djeluje blagotvorno, ali snažno na vlasište kako bi biljnim ekstraktima i uljima tretirao i umirio iritacije dok istovremeno uklanja višak sebuma i masne naslage. Izvrstan je za masaže vlasišta.
Neutrogena
Neutrogena krema za ruke osigurava rješenje za olakšanje i zaštitu čak i izrazito suhe i ispucale kože na rukama. Neutrogena krema za ruke, razvijena je u suradnji s dermatolozima te je jedinstveni proizvod koji sadrži 4 puta više glicerina od ostalih krema. 
Neutrogena Deep Moisture losion za tijelo je 24-satni hidratantni losion koji prodire kroz deset slojeva duboko u kožu i čini ju mekšom, podatnijom i hidratiziranom. Neutrogena Deep Moisture  losion za suhu i osjetljivu kožu djeluje 24 sata. Zahvaljujući norveškoj formuli, kremasta struktura pogodna je za svakodnevnu upotrebu, a losion ublažuje napetost kože i neugodu te trenutno stvara osjećaj olakšanja. 
U jedinstvenoj zimskoj ponudi Neutrogena Deep Moisture losion od 400 ml dostupan je po cijeni od 250 ml, a Neutrogena krema za ruke 75 ml dostupna je po cijeni od 50 ml.
***
Sigurna sam da vas je barem jedan proizvod zainteresirao … pitam se koji je 😉 ??
lp