Pregled tjedna #3

Kao što ste mogli primjetiti Anaviglam blog dobio je svoj redizajn i sebično sam odlučila pohvaliti se time odmah na početku ovog informativnog posta 😉 … nisam si mogla pomoći ;/.
Volim jednostavnost i eleganciju, mislim da sam ostala dovoljno dosljedna svom izvornom konceptu bloga i nadam se da vam se jednako (ili možda ipak malo više) sviđa taj novi dizajn ;). 
***
Moram spomenuti i da je Winter Look Giveaway otvoren za vaše prijave do sutra do ponoći a u nedjelju biramo pobjednicu ili pobjednika 😉 … ukoliko ne znate o čemu je riječ KLIK na ovaj link 😉 !
***
Yves Saint Laurent – MANIFESTO E’LIXIR

Manifesto žena. Obožavana zbog njezinih uspjeha, željena zbog njezinih ekscesa.
Sa MANIFESTO L’ELIXIROM, njezina drskost doseže vrhunac.
Dublji i tajanstveniji.
Pravi napitak blistave senzualnosti, lebdeći između apsolutnog intenziteta i transparentnosti.
MANIFESTO L’ELIXIR je duh neodoljivo fascinantnog mirisa. Onaj koji  potiče najluđe snove i razvija višestruke osobnosti.
MANIFESTO L’ELIXIR otkriva unutrašnje ponašanje. Prkosi uvjerenjima i kreira svoja vlastita pravila. Sjaji visoko iznad svih. Utirući vlastiti put, van utabanih staza, vođen intuicijom koja rasvjetljuje sve i svakoga na njemu. Otvarajući ljudima oči, poput uragana, uvijajući logiku koja bi izmijenila sva uvjerenja. Sjaji poput nebeske vizije. Šokantan izbor, kao i senzualne note ovog cvjetno-orijentalnog, drvenastog mirisa. Poziv da živimo punim plućima. Između transparentnosti i inteziteta, smjelost se širi kroz sve aspekte.
Od pikantne, britke svježine bergamota i gornjih nota mandarine, ultra senzualnog srca apsoluta arapskoga jasmina, cvjetnog akorda suncokreta i apsoluta tuberoze koji produljuje baršunatu bazu kašmerana, vanilije i ambera.
MANIFESTO L’ELIXIR. Duboko ljubičasta kristalna zvijezda. Zadivljujuće konstelacije. Ispod zlatnog čepa poput dragulja, MANIFESTO L’ELIXIR je obložen velom boje ametista i pojasom u obliku dragulja, najavljujući na taj način novu ekstremnu zvijezdu Yves Saint Laurenta.
Dostupan u formatu od 30ml i 50ml.
MANIFESTO EDP L’ELIXIR V30ML ≈ 476 HRK
MANIFESTO EDP L’ELIXIR V50ML ≈ 682 HRK
***
La Roche Posay – Toleriane Teint

Kroz različite reakcije na vanjske i unutarnje čimbenike, osjetljiva kože može utjecati na postojanost i završni izgled šminke. La Roche-Posay je upravo iz tog razloga stvorio liniju pudera Toleriane Teint koji vidljivo kontroliraju reakcije osjetljive kože. Ove godine La Roche-Posay predstavlja dva noviteta u liniji Toleriane Teint za besprijekoran ten osjetljive kože: 
Toleriane Teint matirajući puder pjenaste teksture za mješovitu do masnu kožu koji pruža ravnomjeran i matiran ten te dugotrajan osjećaj ugode i lakoće. 
Toleriane Teint hidratantni puder vodeno-kremaste teksture za normalnu do suhu kožu koji pruža ujednačen i satenski ten, prirodno sjajan izgled  te dugotrajan osjećaj hidratacije. 
Novi Toleriane Teint puderi pružaju učinkovitost za sve tipove osjetljive kože.

TOLERIANE TEINT MATIRAJUĆI PUDER PJENASTE TEKSTURE matirajući je puder za osjetljivu mješovitu i masnu kožu koji pruža ravnomjeran i matiran ten te dugotrajan osjećaj lakoće. Proizvod tijekom čitavog dana kontrolira postojanost i kvalitetu šminke te omogućuje ujednačen, izgledom prirodan i osvježen ten. Lagana pjenasta tekstura obogaćena upijajućim aktivnim sastojcima (perliti) kontrolira znojenje te je  koža matirana baršunastim završnim slojem. Proizvod je dostupan u 3 nijanse, testiran je na osjetljivoj koži i sadrži SPF 20.
TOLERIANE TEINT HIDRATANTNI PUDER VODENO-KREMASTE TEKSTURE hidratantni je puder za normalnu i suhu osjetljivu kožu koji pruža ujednačen i satenski ten te prirodno sjajan izgled bez šminkanja. Proizvod omogućuje dugotrajan osjećaj ugode dok tekstura bogata vodom i hijaluronskom kiselinom pruža 12-satnu hidrataciju* Svježa tekstura kreme na bazi vode sadrži SPF 20, primjeren je za osjetljivu kožu te je obogaćen termalnom vodom La Roche-Posay.
Toleriane Teint hidratantni puder vodenasto-kremaste teksture: 155,80 HRK*
Toleriane Teint matirajući puder pjenaste teksture: 155, 80 HRK*
***
Poznati britanski brand Batiste poziva vas na „Try It Dry“ hair show koji će se održati u City Centeru One East, u subotu 30.11.2013. u 18.00 sati, u sklopu „Festivala dobrog stila powered by BIPA“.
Batiste će ovom prilikom predstaviti novi trend u uređivanju kose, i paletu proizvoda dostupnu u Hrvatskoj. Na modelima različitog tipa i boje kose profesionalna stilistica pokazat će na koji način Batiste u svega par minuta revitalizira masnu i beživotnu kosu, i u trenu joj daje čistoću, punoću i volumen.
Batiste šamponi na tržištu se nalaze u obliku spreja, u četiri varijante i idealni su za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura. U Bipa prodavaonicama tijekom „Festivala dobrog stila powered by BIPA“, od 30. studenog do kraja 2013. godine šamponi za suho pranje – Original, Blush  i XXL Volume bit će povoljniji za 30%.
Batiste vodeći britanski brend šampona za suho pranje, zauzima čak 84% tržišta u Velikoj Britaniji, a na globalnom tržištu prisutan je više od 30 godina. Batiste proizvodi za suho pranje u relativno kratkom vremenskom periodu prepoznati su i u Hrvatskoj te su postali „must have“ proizvodi.
Batiste poziva sve koji brinu o svojoj kosi da posjete Batiste izložbeni prostor tijekom sva tri dana trajanja Festivala i isprobaju jedinstvene šampone za suho pranje.
***
To bi bilo to za ovotjedni pregled tjedna, što vas je najviše zainteresiralo??
lp
Tagovi: