LOTD #2

Prema posjećenosti moga prvog LOTD posta vidim da vas takvi postovi zaista jako zanimaju a sudeći po vašim komentarima svidio vam se moj koncept ovakvog post te ste ih tražili još 🙂 … prije svega puno vam hvala i potrudit ću se ubaciti barem 3-4 LOTD posta kroz mjesec.

Prethodni LOTD post je bio zapravo inspiriran jesenskim bojama a današnji mi je zapravo omiljeni brzinski a da opet bude efektan, nadam se da će vam se svidjeti ;).

 Lice.

Neizostavna podloga Mister Mat od Givenchy-a te kombinacija Clarins-ova Complexion Perfectora u nijansi 02 sa Shiseidom u nijansi SP 60 koji mi je zapravo najpouzdaniji tekući puder po pitanju postojanosti tokom narednih 15ak sati.
Clarins Instant Smooth kao baza za okoloočno područje te Maybelline Dark Circles Eraser također najpouzdaniji tim za prekrivanje i umanjenje vidljivosti svih silnih linija. 
Estee Lauder Double Wear korektor je bio završni touch za kompletnu podlogu te sam ga ovaj puta dodala malo i na okoloočno područje.

Oči i usne.

Kao bazu sam koristila MAC Paint Pot u nijansi Quite Natural te preko cijelog kapka nanijela nijansu Foxy iz UD NB palete te potom na pregib kapka nanijela MAC Soft Brown da definiram sam prijelaz. Golden Rose 208 sam koristila da zaokružim kapak te u unutarnjem kutu oka nanijela Golden Rose 204 te sa istom 204kom izblendala liniju između Foxy i Soft Brown. Uz rub obrva nanijela sam nijansu W.O.S. iz UD NB palete.
Koristila sam Chanel vodootpornu olovku u crnoj nijansi na unutarnjoj liniji te uz vanjski rub gornjeg kapka i lagano izblendala.
Odabir maskare je naravno pao na Chanel Le Volume u nijansi 30 Prune.
Na usne sam prvo nanijela Maybelline balzam te deBBy olovku za usne u nijansi br 6 i potom nanijela Bobbi Brown ruž u nijansi 22 Sandwash Pink koju od kupovine praktički ni ne skidam sa usana.

 Završni touch.

Ben Nye Banana Powder nanijela sam na okoloočno područje te na t zonu te potom na jagodice prvo nanijela Kevyn Aucoin highlighter u nijansi Candlelight te potom Golden Rose rumenilo u nijansi Stardust 102.
Sve skupa sam fiksirala MAC Blot puderom u kamenu.
***
Ovo je zaista jedan brzinski look za one dane kada moram biti našminkana od jutra do mraka a usto nemam puno vremena za “trackanje&mackanje” :D. Svi proizvodi su zaista postojani do skidanja a eventualno matiram kroz dan sa MAC Blot-om te obnovim olovku na unutarnjoj liniji kapka i to je to.
Ne znam da li ste zamijetili ali ovaj puta nisam uređivala obrve jer sam baš u ponedjeljak bila na korekciji i ne bi trebala ništa nanositi na njih još kojih tjedan dana … no meni se čini da nije ni potrebno jer mom zadovoljstvu nema kraja 😀 … šta vi kažete??? Zanima li vas post o japanskoj metodi iscrtavanja obrva??
PS – na svojoj facebook stranici objavila sam da kada skupim 1000 lajkova slijedi jedno zanimljivo darivanje, pa ako još niste a želite – lajkajte 😉 … unaprijed zahvala! 😀
lp

Tagovi: