Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes&Lashes

Posljednjih mjeseci (čitaj pola godine) koristim Vichy serum za oči i trepavice koji sam dobila od strane Vichya a kako se ja zaista odlično slažem sa Vichy proizvodima još od puberteta svakako me razveselilo isprobati jedan ovako zanimljiv serum.

Učinak seruma bi trebao biti vidljiv već nakon prve upotrebe.

Ono što bi ovaj serum trebao pružati jest ukloniti sve znakove starenja te jačati trepavice.

Koristila sam ovaj serum samo ujutro prije moje dnevne okoloočne kreme, s napomenom da sam dnevnu okoloočnu kremu nanijela 10-15min nakon seruma iako je on upio odmah i nije bilo potrebe za razmakom ali mene su zanimale promjene.

Dakle, serum sam nanosila ujutro te ga pustila da djeluje samostalno nekih 10-15min, ono što bi primijetila nakon tog kratkog perioda jest da moji tamno plavi podočnjaci nisu bili toliko tamni a u nekim “boljim danima” kada bi bila tek samo natečena (bez podljeva) efekt posvjetljivanja je bio još intenzivniji, odnosno, ona blistavost koja je naglašena na samoj deklaraciji proizvoda je zaista bila vidljiva.
Natečenost koju spominjem mi ne bi smanjio ali to sam ionako prepuštala okoloočnoj kremi koja mi je bila potrebna nakon ovog seruma.
Moram priznati da ja imam jako dehidrirano okoloočno područje te samim tim i jako izraže linije a naravno da je tu već i nekoliko bora, ništa pretjerano ali tu su. Uglavnom, veći mi je problem ta uvijek prisutna dehidracija. Na kraju krajeva, genetika je također učinila svoje i moj osmijeh je identičan očevom, koliko je bio isti na usnama toliko je bio isti i oko očiju tako da sam se ja jednostavno prestala nadati da će te sve silne linije ili bore nestati sa kremom ili serumom. Dakle, pretpostavljate, ja tu nisam vidjela promjene ali ih nisam niti očekivala.
Već dugo vremena koristim Art Deco serum za trepavice tako da ne znam da li sam adekvatna osoba da kažem išta o djelovanju ovog seruma na trepavice ali Art Deco serum koristim više od godinu dana a ovaj serum tek pola godine i moram zaista priznati da mi trepavice nikad nisu bile gušće i dulje nego unazad par mjesece, da li je ta kombinacija dobra za njih ili jednostavno dodatna njega godi mojim trepavicama, zaista nisam sigurna šta bi vam po tom pitanju rekla pa bi radije taj segment zaobišla.

Tekstura seruma je vrlo lagana, gotovo vodenasta ali opet ne toliko vodenasta da ju neće osjetiti jer po nanošenju svakako i osjetite i vidite da se nešto dešavalo ili se dešava na okoloočnom području.
Iznimno se brzo upija i iako ne zagladi dovoljno moje linije koža je ipak nešto elastičnija ali pogled definitivno blistaviji.

Ovo je jedini okoloočni serum koji je namijenjen i okoloočnom području i trepavicama pa se nanosi po cijelom kapku kako je i prikazano na gornjem prikazu.
Serum dolazi u pakiranju od 15ml sa pumpicom na vrhu i jedan vam je pritisak dovoljan za oba kapka. Pakiranje je “metalno” pa je proizvod nekako uvijek ugodne “svježije” temperature, zapravo idealne za nanošenje na okoloočni dio. Cijena ovog proizvoda je 235kn a po otvaranju traje 6mj za koliko ćete ga i potrošiti.
Zadovoljna sam ovim serumom zbog svježine koju mi daje i koja je meni jako potrebna. Nikako mi nisu dragi moji tamno plavi podočnjaci koji su još pritom i udubljeni i svaka pomoć je meni osobno dobrodošla. Isto tako, ovaj je serum krasna podloga za svaku okoloočnu kremu i svaki korektor što je isto tako jedan veliki plus.
Kako mi je serum pri kraju vjerujem da ću ga kupiti naročito zbog hladnih sivih dana koji nam tek dolaze, vjerujem da će biti jednako dobar i koristan kao što je bio i za vrijeme nešto toplijih dana, sada će samo biti potrebniji.
Koristite li serume za okoloočno područje?
lp
 • Hmmmmm, sad ni sama nisam sigurna treba li mi ili ne. Baš sam se nadala da ćeš reći kako je super za trepavice. Mislim da ću ga ipak nekada isprobati. Privlači me dosta.

  • Ma draga moja meni je on sjajan čim ću ga kupiti ponovo samo sam kroz recenziju htjela naglasiti da to nije serum za nekakvo čudo preko noći već proizvod koji ima svoje vrline i mane … vjeruj mi da ja mislim da bi ti sa ovim proizvodom bila zadovoljna.

   lp

 • Zvuči dobro, a štp god tebi odgovara i meni se pokaže kao odlično stoga mi ostaje da probam 😉

  • To se traži ;D!!!!

   Hvala na povjerenju :D.

   lp

 • Joj ne znam…dosta mi je što već imam dnevnu i noćnu okoloočnu, sad još i serum…malo mi je to too much…vjerujem da ti je bio dobar, ali mislim da ću ja radije preskočiti 🙂

  • Razumijem te … ja se nekada sama sebi čudim od kud mi samo volja ali hajde odoli :/.

   lp

 • ja ga jako volim <3

 • Znaš i sama moje mišljenje o serumima oko očiju. Ovaj nisam probalano nekako sam ravnodušna prema proizvodima takve namjene. Mislim da dobra okoloočna može čuda napraviti 🙂

  • Može može ako čovjek posegne za pravom okoloočnom u pravo vrijeme, sve drugo je uzalud.

   lp

 • Meni ovo zvuči obećavajuće, a svakako mi u tom delu treba dodatna nega 🙂

 • Nisam probala ali mogla bih :D. Trenutno sam u potrazi za dobrom okoloočnom kremom 😀

  • Hm … ovo ti neće zadovoljiti potrebe kao krema, imaj to na umu ;).

   lp

 • Anonymous

  meni isto treba hidratacija tog dela i nikako da nadjem odgovarajucu kremu =( mogla bih mozda da je kombinujem sa ovim serumom?
  Lana

  • Probaj, mada ovo je više za neku blistavost, hidratacija i neće biti baš preizražena :/.

   lp

 • Meni je isto odličan, jako posvjetli podočnjake.

  • Baš mi je drago da se slažemo ;).

   lp

 • Svidio mi se, jer lijepo osvježi područje oko očiju. 🙂

  • Slažem se s tobom, baš ih osvježi ;).

   lp

Shop now at FOREO for the IRIS