Favoriti mjeseca – listopad ’13

Još je jedan jesenski mjesec pri kraju i mi se ozbiljno približavamo zimi … brrrrr, nisam je baš preveliki ljubitelj ali ipak ima i ona svojih čari.
Tokom listopada sam u preparativnom segmentu isprobala neke nove proizvode koji su me oduševili a u dekorativnom pogledu je omjer pola/pola … nešto je novo a nešto već u standardnoj postavi :).
Dekorativa
***

Chanel Le Volume maskara u prelijepoj bordo nijansi koja naginje i na ljubičastu i na smeđu i na crvenu … zamislite samo tu kombinaciju, planiram recenziju kroz koji dan pa danas neću duljiti o njoj.
Krasna maskara koja trepavicama daje volumen i punoću, lijepo ih uvije i raščešljava te neodoljiva nijansa nazvana Prune.

Make Up For Ever High Definition Foundation u nijansi N123 sam naručila čim mi je Jasmina ukazala da je dostupan na Jagodici. Došao je kroz tjedan dana kao da su na Jgodici znali da ga želim isprobati zadnjih godinu-dvije dana :D.
Prelijepa podloga o kojoj možete više pročitati kod Make Up Arene u nedavnoj recenziji.

Maybelline Color Sensational u nijansi 547 Pleasure Me Red obožavam ove jeseni. Definitivno jedan od ugodnijih ruževa koje sam isprobala u posljednje vrijeme koji me svojom pigmentacijom, postojanošću i njegom oborio s nogu. Tople preporuke.

Znam da sam rekla da ću u favoritima izdvajati samo po pet dekorativnih i pet preparativnih proizvoda no ovaj sam puta učinila iznimku kod ova dva sjenila koja se besprijekorno nadopunjavaju.
Ovog sam mjeseca bila baš u svakodnevnoj žurbi ujutro kada se nisam imala vremena posvetiti šminkanju koliko bi to željela, uglavnom, ova dva sjenila su spasila stvar jer se oba perfektno blendaju, ne traže puno pažnje pri nanošenju i idealna su za one dane kada nemate vremena za posebno šminkanje a opet želite izgledati kao da ste se potrudili.
Clarins u nijansi 08 Taupe bi nanijela na kapak a nijansu Chanel 87 Taupe Grise bi nanijela na pregib kapka i uz rubove kapka … kako sam i rekla, ne traže puno pažnje a opet je krajni efekt takav da izgleda kao da ste se ipak zaista potrudili.

Look by Bipa olovka za oči u nijansi 2 Oxidised Silver je savršeno išla uz dva prethodno spomenuta sjenila. Nanosila bi ju na unutrašnju liniju oka gdje bi satima bila postojana. Izvanredan omjer kvalitete i cijene.
Preparativa

***

Diora Keratherapy maska za kosu kojom sam oduševljena. Uvijek sam bila nekako skeptična prema keratinskim proizvodima za moju kosu. Uglavnom, kupila sam ovu masku iz čiste znatiželje i zadnjih pet nedjelja ju nanosila na kosu koja mi je zaista pozitivno odreagirala na istu. 
U srijedu ide recenzija pa pričekajte detalje ;).

Vichy Neogenic šampon za kosu mi je početkom mjeseca ustupljen na testiranje sa kojim sam odmah i krenula i moram reći da sam jako zadovoljna, kosa je gušća i čvršća te iznimno podatna nakon pranja. Kada potrošim pakiranje (što će biti, kako mi se čini jako brzo) recenziram.

Nubian Heritage African Black Soap koristim prema potrebi ali dosta učestalo zapravo jer mi je lice još u fazi reakcije na jedan proizvod koji testiram. Uglavnom, sapunom se umivam samo jednom u danu jer imam osjećaj da bi me uz češće korištenje isušio. Odmah po umivanju vidim kako mi je lijepo očistio lice te s vremenom mi je jasno da ublažava moje trenutne upalne procese. 
Naručen je na iHerb.com stranici na kojoj možete iskoristiti popust za prvu kupovinu uz upotrebu promotivnog koda – UZO074 .

Johnson’s baby kremu za tijelo prije spavanja koristim tokom ovog mjeseca i obožavam. Ustupljena mi je kao poklon i drago mi je da je jer mi zaista nikada ne bi palo na pamet da ju kupim, nekako bi uvijek smatrala da mi možda neće biti dovoljna ali upravo suprotno.
Lijepo brzo upija i predivno miriši i to na lavandu koju inače ne volim ali ovdje kao da to nije lavanda već neki buket poljskog cvijeća :/ … ma predivna mazalica za tijelo koja mi je idealna ove jeseni.

Novexpert Expert Radiance piling maska mi je zapravo otkriće mjeseca. Trenutno testiram ovu liniju Expert Radiance koja je sastavljena od ove piling maske, seruma s vitaminom C te noćne piling kreme no moje komplete dojmove ćete dobiti tek otprilike početkom iduće godine, do tada, možete pogledati recenziju na beauty portalu Ogledalo koju je napisala osobno urednica portala.
Uglavnom, ova piling maska je fantastična jer kao prvo meni je idealna kombinacija prvo maske koja stoji na licu kojih 5min a potom se lice sa tim slojem maske pilingira i efekt koji ostaje je zaista blistava koža lica, ujednačen ten te neopisiva mekoća. Savršen proizvod kojega toplo preporučam.
***
To su bili moji favoriti ovog mjeseca … da li ste isprobali koji od navedenih proizvoda ili planirate?
lp