Favoriti mjeseca – rujan ’13

Zar je rujan već pri kraju :/ … kako samo vrijeme leti, no ovaj puta nema veze jer je stigla predivna jesen u koju sam ja zaljubljena … sve te krasne tople nijanse, ugodno vrijeme, romantične kiše, miris kestena u zraku, šuškanje lišća pod nogama … o da da da … ja sam zaljubljena u jesen :D.

Uglavnom… da ne duljim pretjerano o najdražoj jeseni :D, eto me opet sa favoritima mjeseca … ;).

DEKORATIVA

Nekako sam najčešće tokom mjeseca nosila nude varijantu look-a ali mislim da ću sve propuštene nijanse nadoknaditi u listopadu, ali odmah da napomenem da će to biti zasigurno splet toplih tonova koje ja osobno najviše volim.

Maybelline Age Rewind korektor u nijansi light je definitivno najbolji korektor za okoloočno područje, barem za moje okoloočno područje. Na žalost, više nije dostupan niti u Hrvatskoj, niti u BiH a niti u Srbiji pa ga moramo naručiti sa ebay-a (npr) ali ja bez njega ne funkcioniram. Uskoro recenziram ;).
Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SP60 obožavam jer trenutno sam stisnuta sa vremenom i trebam postojani make up tokom čitavog dana a nijansa SP 60 mi trenutno savršeno odgovara. Kako me ovaj puder pratio tokom čitavog ljeta (samo u nijansi SP 70) uskoro ga moram recenzirati jer ovo je definitivno moj HG tekući puder.

Na obraze sam najčešće nanosila prekrasnu Melbu sa potpisom MAC-a. Zaista must have rumenilo koje je idealno gotovo za svaki look.

MAC Chromagraphic olovka za oči u nijansi NW25/NC30 je najidealnija olovka za unutarnju liniju oka, postojanost je nevjerovatna jednako kao što mi je nevjerovatna i sama pigmentacija … vjerujte mi na riječ da vam ova olovka treba, obavezna štoviše za svaki neseser.

MAC sjenilo u nijansi Soft Brown mi je stajalo na WL valjda mjesecima i sada kada ga napokon imam koristim svaku priliku da ga koristim a koristim ga praktički za svaki look jer ga uvijek nanosim na pregib kapka pa nekako tako najlakše raspodjelim kako i šta ću nanijeti.

PREPARATIVA

Preparativni favoriti prethodnog mjeseca su sve sami noviteti zapravo i baš me raduje kada isprobam proizvod po prvi put te se oduševim, mom veselju tada nema kraja.

Giovanni Cool Mint Lemonade Satl Scrub je definitivno jedan od boljih pilinga koje sam isprobala. Možete ga naći na iHerb stranici i svakako preporučam kupovinu. Izvanredan piling jer zaista besprijekorno ispilingira vaše tijelo, ne treba ga puno a miris je osvježavajući do te mjere da se meni i sinusi pročiste valjda u tom trenutku. Koža nakon pilinga je tako nahranjena da imate osjećaj da vam ni ne treba mazalica. Izvanredan piling koji zaslužuje ubrzo recenziju.

Creme 21 u mirisnoj varijanti “jasmin&vanilija“. Krasan gel za tuširanje prekrasnog mirisa i zajamčene njege. Ne isušuje kožu niti malo a meni je to jako bitno za ove hladnije dane. Omjer cijene i kvalitete je nenadmašiv i moja topla preporuka da potražite jedan od otprilike sedam-osam ponuđenih mirisa.

Laline Body Cream u mirisnoj varijanti “Ocean” je krasna krema za tijelo o kojoj sam pisala u ovom postu.
Kiehl’s Body Lotion “Orange Flower & Lychee” je jako hranjiv losion bogat mirisom, upravo je kao takav i idealan za mene. Koža je iznutra nahranjena a izvana nježna i mirisava a efekt kao takav traje satima.

L’Oreal Paris Elvital Volume Collagen pjena za kosu koja me impresionirala a ja sam čak osoba koja ne voli previše “dodataka” na kosi, i to upravo takvih “dodataka” poput pjene, gela i sl. Naime, kako sam zadovoljna za šamponima te regeneratorom iz iste linije odlučila sam dati šansu i pjeni i drago mi je da jesam. Ne mogu vam reći da ona kao takva daje dodatni volumen kosi ali ako ste iskusni u feniranju kose vidjet ćete razliku u volumenu te u postojanosti istoga a i same frizure. Mojoj tankoj kosi daje teksturu a meni je to jako bitno. Ukoliko nemate naviku feniranja ili jednostavno niste iskusni, vjerujte mi na riječ da vam nije onda ni potrebna.
***
To su bili moji mjesečni favoriti, da li vas nešto posebno zanima jer mene itekako zanimaju vaši favoriti protekloga mjeseca 😉 ?!
lp
lp