Vichy Normaderm

Kategorije: Vichy

Za masnu kožu karakteristična je prekomjerna aktivnost lojnih žlijezda zbog čega se koža, osobito u  T-zoni (čelo, nos, brada), dodatno sjaji. Za rješenje problema masne i problematične kože od ključnog je značenja svakodnevna rutina čišćenja i njege kože. Bitno je izabrati proizvode prikladne za određeni tip kože kako bismo regulirali lučenje sebuma, a da pritom ne isušimo kožu. Vichy linija Normaderm potpuna  je linija za borbu protiv nepravilnosti- za svaki tip kože.
Za masnu i problematičnu kožu karakteristična je prekomjerna aktivnost lojnih žlijezda, stoga pravilno čišćenje i njega lica predstavljaju prvi važan korak na putu do zdravog i lijepog izgleda kože. Tajna za uspješno uklanjanje nepravilnosti skriva se u rutini i poštivanju jednostavnog pravila koje će pomoći postići trajni rezultat: ujutro i navečer očistimo lice primjerenim proizvodom koji nudi blag učinak pilinga i regulira proizvodnju sebuma. Pravilnom rutinom čišćenja kože smanjit ćete nepravilnosti i spriječiti nastanak novih.
Čišćenje kože važna je svakodnevna rutina koja je kod njege masne i problematične kože potrebna za postizanje optimalnog učinka Normaderm proizvoda.
Za potpunu njegu masne i problematične kože Vichy je osmislio proizvode za svakodnevnu jutarnju i večernju rutinu koja obuhvaća sljedeće korake:
1. ČIŠĆENJE S ISPIRANJEM: za potpuno uklanjanje nečistoće i sebuma  pranje lica sa vodom nije dovoljno učinkovito. Za kožu sklonu nepravilnostima Vichy je stvorio Normaderm gel za dubinsko čišćenje problematične kože ujutro te Normaderm piling gel za odčepljivanje pora navečer. U Normaderm liniji je također na raspolaganju Normaderm 3u1 njega za čišćenje koja pruža trostruko djelovanje: čišćenje lica, piling i maska.
2. ČIŠĆENJE BEZ ISPIRANJA: za dodatno skidanje ostataka nečistoće, sužavanje pora i osvježavanje kože koristimo i losion, tonik ili micelarnu otopinu. U liniji Normaderm na raspolaganju su  Normaderm micelarna otopina 3u1 za osjetljivu kožu te Normaderm losion za čišćenje lica koji sužava pore.
3. DNEVNA NJEGA: Za različite godine i probleme kože sklone nepravilnostima Normaderm ima tri odgovora: Normaderm hidratantna njegu za kožu sklonu nepravilnostima koja je ujedno i izvrsna podloga za šminku;  Normaderm total mat idealan je izbor za osobe sklone masnom sjaju i znojenju- hidratantni gel upija sve znakove masnog sjaja; za žene nakon 30. godine koje se već sa prvim borama također bore protiv nepravilnosti, idealan Vichy izbor je Normaderm Anti-Age njega protiv nepravilnosti i bora.
4. NOĆNA NJEGA: nepravilnosti vidljive danju nastaju noću, pa je zbog povećane tvorbe sebuma bitna adekvatna nočna njega. Normaderm kronoaktivna noćna njega aktivno djeluje iz noći u noć:  površina kože je ujednačena, pore sužene, a koža vidljivo čišća.
*pr objava
Ja sam na Normaderm liniji “odrasla” i nema proizvoda iz te linije koji nisam koristila i sa kojim nisam bila prezadovoljna a da ne govorim da dnevne i noćne kreme iz Normaderm linije imam uvijek u rezervi :D.
Da li ste vi štogod isprobali iz ove linije i koji su vaši dojmovi?
lp
 • E ja nisam probala nista od ove linije ali sve mi je to u planu posto je bas za mene linija. Verovatno u skoji vreme kupujem nesto od njih posto su mi pred kraj proizvodi koje trenutno imam.

  • Ja sam kako već po neki put naglašavam odrasla na ovoj liniji i zaista sam i više nego zadovoljna svojom kožom danas tako da ti toplo preporučam prvenstveno kreme ali i umivalica i losion nisu za zanemariti.

   lp

 • Imam gel za ciscenje, odmaram kozu od malo agresivnijeg LRP effaclar gela iako mi je on bio super…

  • Oba su sjajna ali što kažeš LRP je nešto malo agresivniji mada i ovaj zna ostaviti malo dehidracije nakon dužeg korištenja ;).

   lp

 • koristila sam ovaj na pumpicu dok mi je koza bila ludo masna i super mi je odgovarao 🙂

  • Baš mi je to drago čuti i slažem se s tobom ;).

   lp

 • Probala sam kremu za lice iz te linije i stvarno mi drži lice pod kontrolom 🙂 sad mi se na wish listi nalazi Total Mat krema 🙂

  • Sjajna je i mat varijanta, mislim, ja sam zadovoljna a isto dobro reagiram na njihove kreme.

   lp

Shop now at FOREO for the IRIS