New In #8

Dekorativa

Golden Rose brend je već meni jedan od omiljenih brendova i mislim da se to da i primjetiti iz mojih učestalih kupovina. Planiram isprobati sve proizvode a i proširiti znatno kolekciju ruževa :D.
Današnji odabir ruževa su nijanse 51, 57 i 42 a također sam odlučila isprobati i dvije nijanse olovki za obrve (02 i 03) te kremasto sjenilo u obliku olovke (311) i naravno da sam morala ubaciti i dva laka (01 i 46).
Essence sprej za brzo sušenje noktiju je netko pohvalio prije koji dan pa sam ga eto morala ubaciti u košaricu 😉 i zaista funkcionira.
Essence rašpica koju obožavam ;)!
Rimmel Apocalips sjajilo/ruž u nijansi 400 BIG BANG … imam već tri nijanse koje obožavam ali danas sam snimila da su ova sjajila dobili i u Mulleru te sam odmah zamijetila ovu divnu nijansi i tako zaokružila kupovinu istih jer ostatak nijansi bi za mene bio nezanimljiv.
Rimmel Kate Moss 109 sam već imala i to baš u ovoj nijansi ali prijateljici se svidio i ona ga prisvojila a meni je nedostajao.
L’Oreal maskare obožavam a naročito liniju Volume Million Lashes i primijetila sam novo pakiranje a time i novi proizvod iz te linije … kako ima gumenu četkicu morala je biti moja.
Maybelline Color Tattoo 24h sjenilo … hm, čini mi se da ću ih morati skupiti sve i da mi nedostaju još svega nijansa-dvije od onih dostupnih kod nas ;).
Maybelline FITme! korektor u nijansi 20 … kako ga je Goss hvalio nekidan … a mislim, što reći, njegova riječ je za mene amen.
Essie lakovi … nisam sigurna da li sam sa ijednim brendom koji je vezan uz lakove toliko zadovoljna a koliko vidim lijepo su se proširili sa svojim pozicijama i kako im odoljeti … Bipa, Muller, dm … kako :/ ?
Depend lakovi su za mene otkriće no imaju jedan minus … iako su jako pristupačni jako su mali i iako sam mislila da su dovoljni za barem 10 lakiranja ja ću vam iskreno reći da sam ja dvaput po dva sloja nalakirala ruke i noge (nokte jel’) i da sam na pola bočice :/.
Preparativa
Dr Pasha proizvodi su napokon dostupni i kod nas!!!!!! Dostupan asortiman sam predstavila u jučerašnjem postu a oni su meni ustupili sapun i mirisnu svijeću na testiranje kao i Zlatni melem kojega već duže vrijeme koristim.
Palmoliva ima limitirane tuširalice koje su presavršene mirisom za ljeto a i toliko su ugodne na koži da mislim da ću se pošteno opskrbiti zalihama.
B.Benefits kamen za ribanje peta … kamen ko kamen :/.
Aussie linija za volumen, šampon&regenerator … o kako sam samo sretna što je Aussie s nama i iako mi je ova linija lagano isušila vrhove idealna je za moj korijen kose pa sam ponovila kupovinu.
L’Oreal Professionnel Intense Repair masku za kosu sam kupila na sjajnoj dnevnoj akciji na Jagodici.
Hawaiian Tropic maslac namijenjen koži nakon sunčanja mada se meni miris toliko sviđa kao i njega koju pruža da ga mackam svaki dan :D.
La Roche Posay Anthelios XL ulje sa spf50 …. divota 😀 … obožavam ulja naročito u ljeti a ovo koristim svakodnevno 😀 … obožavam i ako se spremate za more svakako obratite pažnju ;).
L’Oreal Elseve LAK1000 šampon i regenerator sam kupila već nekoliko puta jer sam prezadovoljna a sada sam iskompletirala liniju i sa maskom te serumom za vrhove i nadam se najboljem ;).
Mirisni noviteti … hm, zapravo mala obnova … Chloe Love koristim u svako doba godine i nekako mislim da mi je to omiljeni parfem :/, Chanel … klasika, kada igrate na sigurno te Acqua Colonia sa kojom sam bila prezadovoljna prošlog ljeta i za probu kad svi toliko hvale Lidlovu toaletnu Suddenly Madame Glamour :D.
To bi bilo sve … zaista se nadam da dižem ručnu i usporim malo ;)!
lp
Tagovi: