New In #5

Prolazeći kroz mape koje čekaju za recenziju primijetila sam nekoliko “New In” postova koji čekaju na objavu … ne znam da li sam ja tako loše organizirana ili je zaista tako malo vremena, uglavnom, da popunim rupe i po prvi puta i ja objavim nešto svaki dan :D, ovaj tjedan vas zasipavam sa “New In” postovima za koje se zaista nadam da će vam biti zanimljivi! ;D

Dekorativa

Shiseidov puder morate isprobati (ako već niste) jer to je zaista jedna konkretna tekuća podloga koja odgovara svakom tipu kože i sa kojom imate sve što želite od jedne podloge.
Illamasqua rumenilo u nijansi “Excite” sam dugo željela i kupila dan prije vjenčanja :D, no tek sam ga valjda prekjučer krenula koristiti :/ … pigmentirano kao nijedno i idealna ljetna nijansa.
Golden Rose je moje otkriće godine … još jedno Terracotta rumenilo (recenzija kroz koji dan) te mat sjenila … perfektan brend, savršeni proizvodi i iznimno pristupačna cijena – što više možete poželjeti.
IsaDora lip liner … jedan koristim već duže vrijeme ali u ovaj sam se nekako iznova zaljubila zbog krasne nijanse.. sjajne olovke za usne, baš po mom ukusu.
Rimmel sjajilo se onako usputno našlo u košarici, tek toliko da probam, uglavnom – odlično je jer ne isušuje a ni ne lijepi usnice, nije najpostojanije ali cijena ga izvlači ;).
IQ Cosmetics sjajila … ovo je čudo za 30kn … tekstura sjajila perfektna a uz odlično sjajilo dobivate i malo ogledalo na poklopcu i led rasvjetu prilikom otvaranja 😀 neprocijenjivo.
L’Oreal sjajilo/ruž sam jako dugo željela i dobila uz kupovinu iznad 100kn i drago mi je da je poklonjeno jer ja sam na prvu razočarana :(.
Catrice olovke/ruž sam slučajno našla u Mulleru i odmah posegla bez probe a kada sam ih napokon isprobala mogu vam samo reći da otrčite po primjerak jer kao prvo pigmentacija je vrhunska, postojanost zajamčena i ne isušuju usne … radi se o LE tako da svakako obratite pažnju čim prije.
Estee Lauder sjajilo, Double Wear puder i rumenilo … sve ljepše od ljepšeg … 😀 a recenzija slijedi uskoro.
Rimmel lak sa potpisom Kate Moss … nadopunjavam kolekciju i kako mi se čini – skupiti ću ih sve.
L’Oreal lakovi su perfektni i žao mi je da ih prije nisam isprobala.
Bourjois lak, pala sam na pakiranje i sad sam shvatila da ga još nisam isprobala :/.
Preparativa
Bioderma micelarna je najbolja koju sam ja imala prilike isprobati te kupljeno treće pakiranje od 500ml :D.
Niveine i Baleine tuširalice su uvijek moj prvi izbor i moram naglasiti da sam prezadovoljna sa svakom, jednako zbog mirisa kao i zbog njege koju pružaju.
Maui Babe Browing losion … WOW kako se samo boja “prima” zahvaljujući ovom proizvodu, ukoliko imate imalo dilema zanemariti ih jer ovo je moj “must have” ovog ljeta.
Shiseido sprej za tijelo još nisam isprobala … čeka more :D.
Clinique Repairwear laser focus serum … također čeka u ladici kao i Estee Lauder Perfectionist serum.
Clarins Ultra Matte Lotion i Pore Minimizing serum također čekaju u ladici.
Vichy ulje za tijelo također čeka more :D.
La Roche Posay mlijeko za tijelo je u upotrebi i jako sam zadovoljna.
Ma Provance Bio sapuni su za pranje kistova … zapravo su za lice/tijelo ali meni su zaista fenomenalni za pranje kistova.
Kosa

BaBylissPRO Triple Barrel Waver sam zaista dugo željela i ovo je stvarno sjajno za valove po kosi 😀 i kako je ovo bila probna varijanta a kako mi se i sviđa ovakva zurka svakako planiram uložiti u konkretniji Waver.
Bumble and bumble thickening i surf sprej … ova dva proizvoda ja ne mogu dovoljno nahvaliti, zaista ne mogu, ukoliko imate tanku kosu bez volumena i života – ovo vam TREBA!!!!
L’Oreal Elseve Volume Collagen šampon kupljen po ne znam koji put – sjajan!
Batiste XXL Volume … ovaj sa fotke je već pri kraju koliko ga koristim i obožavam a više o njemu u srijedu ;).
Syoss Volume lift – najbolji lak za kosu.

Eto … to je prvi niz noviteta koji zaista i nisu baš više noviteti kako ih većinu koristim već jedno dobro vrijeme, no fotka je bila tu a kako znam da svi volimo ovakve kolektivne postove nadam ste da ste uživali ;).

ps – u četvrtak novi “new in” 😉 !

lp

Tagovi: