Dr Pasha

Kategorije: Dr Pasha
Danas sam prisustvovala jednom krasnom druženju povodom plasiranja novog brenda na našem tržištu – Dr Pasha.
(s lijeva na desno): Adnan Omerović(direktor proizvodnje i razvoja), Mirna Maras, Ivana Đerek Dubravčić (predstavnica tvrtke Tosama), Muris Hahžić (predstavnik SBA comunication)

Ukoliko se sjećate ja sam taj brend otkrila još prošle godine u jednom shopingu u Banja Luci
Isto tako sam vam spominjala famozni Zlatni melem baš s potpisom Dr Pasha brenda u jednom od mjesečnih favorita a sada svakako moram uskoro napraviti i recenziju jer Dr Pasha proizvodi napokon su dostupni i u Hrvatskoj.

Dr Pasha … kratka prezentacija …

Poznata slovenska tvrtka Tosama na hrvatsko tržište uvodi ručno izrađenu prirodnu kozmetiku Dr. Pasha. Vodeći se sloganom „ Kad priroda pomaže ljepoti“ kozmetika Dr. Pasha promovira zdrav način življenja korištenjem samo onog najboljeg iz prirode.

Proizvodi se rade po tradicionalnim recepturama i svojim prirodnim komponentama vraćaju snagu te okrepljuju duh ostavljajući kožu mekom i svježom. Sve sirovine pažljivo su birane, prema najzahtjevnijim standardima, i dobavljene od najkvalitetnijih svjetskih uzgajivača.

Njega kože počinje sa prirodnim ručno izrađenim sapunima koji sa svojim hranjivim sastojcima djeluju blagonaklono na kožu, reguliraju pH kože, čiste je i njeguju.  Dr. Pasha sapuni napravljeni su ručno od najkvalitetnijih  sirovina po originalnoj recepturi. Ne sadrže umjetne boje niti kemijske sastojke. Svaki sapun ima posebnu namjenu i djelovanje, te pomažu u liječenju različitih promjena na koži.

MAK CIMET (za problematičnu kožu) –umirujuće eterično ulje cimeta i zrnca maka pokreću cirkulaciju krvi i pomažu pri uklanjanu mrtvih stanica kože. Sapun se preporučuje za njegu problematične adolescentne kože. Idealan je za dnevnu masažu lica i tijela, te pomaže u borbi protiv celulita. 
Nakon upotrebe sapuna tretirana koža se nekada može zacrveniti u trajanju od dvadesetak minuta, što je zapravo samo rezultat željenog djelovanja sapuna, u smislu poboljšanja mikrocirkulacije, otvaranja pora i uklanjanja viška masnoće sa površine kože.
100g / 33,33 kn 
25 g / 12,99 kn

LAVANDA (aromaterapija)- eterično ulje lavande ubrzava regeneraciju kože i čini ju elastičnom. Opuštajući miris esencijalnog ulja lavande otklanja mentalnu i fizičku napetost. Nakon korištenja sapuna koža je glatka i mekana. Djeluje antiseptički, smanjuje upalne procese i pogodan je za sve tipove kože.
100 g / 32,99 kn 
25 g/ 13,99 kn

SHEA BUTTER RUŽA (za osjetljivu i suhu kožu) – sapun sa eteričnim uljem ruže na bazi karite maslaca pruža koži neophodnu vlažnost, mekoću i istovremeno ima blagotvoran učinak na kožu sklonu alergijama. Sadrži korisne biljne masti koje pomažu u obnovi stanica kože i usporava njeno starenje.
100 g / 36,49 kn  
25 g / 13,99 kn

SHEA BUTTER LIMUN (za osjetljivu i suhu kožu) –  sapun sa eteričnim uljem limuna na bazi karite maslaca pruža koži neophodnu vlažnost, mekoću i istovremeno ima blagotvoran učinak na kožu sklonu alergijama. Sadrži korisne biljne masti koje pomažu u obnovi stanica kože i usporava njeno starenje.
100 g/ 36,49 kn  
25 g / 13,99 kn

Njega lica i tijela

Karite maslac – sadrži visok nivo masnih kiselina, triglicerida, vitamina A, E i F što ga čini idealnim za suhu i zrelu kožu. Vlaži kožu, vraća elastičnost i poboljšava regeneraciju kože. Smiruje upalu i umanjuje štetu na koži.

Zlatni melem (njegujuća krema) nezamjenjivi je luksuzni balzam, koji djeluje na simptome problematične i osjetljive kože. Zlatni melem štiti kožu ljudi svi životnih dobi od različitih utjecaja kojima je svakodnevno izložena. Odlično hidratantno i regenerirajuće djelovanje melema čini ga odličnim odabirom u slučajevima kada se radi o privremenoj neugodi na koži, ali i trajnijem kroničnom problemu. Zlatni melem na bazi organskog karite maslaca, prirodan je izvor vitamina A, E i F čijim djelovanjem usporava starenje kože.
Upotreba: Melem je potrebno zagrijati na dlanovima, a zatim nanijeti na kožu i nježno utrljati. 
50 ml / 69,99 kn

Prirodne aromaterapijske svijeće za masažu – ručno su rađene svijeće od prirodnih organskih ulja i sojinog voska. Ono što Dr. Pasha svijeće čini drugačijim od ostalih je to što se mogu koristiti u masaži. Otopljeni prirodni vosak soje pogodan ja za masažu lica i tijela. Uz masažu svijeće djeluju aromaterapijski, opuštajuće i smirujuće.
Upotreba: toplu masu nanosimo direktno na kožu i umasiramo je.

Sweet lavander – miris lavande svojim djelovanjem opušta i popravlja raspoloženje, djeluje ugodno na san i umirujuće za tijelo i dušu.
135ml / 29,99 kn

Summer moments– miris ljeta i ugodno provedenih trenutaka. 
135ml  / 29,99 kn

ARGAN neprocijenjivo blago prirode – za njegu i očuvanje ljepote.
Linija proizvoda rađena na bazi Arganovog ulja obiluje visokim količinama nezasićenih masnih kiselina, sadrži veliku količinu minerala i izuzetno visoki udjel vitamina E, najsnažnijeg biološkog antioksidansa, koji štiti stanične membrane od lipidne oksidacije, čime se usporava starenje kože i pomaže pri regeneraciji kože zahvaćene ožiljcima. Arganovo ulje poznato je i kao  „tekuće zlato“, svojim blagotvornim djelovanjem idealan je za njegu kože, kose i noktiju.

Krema sa arganovim uljem  ima izuzetne sposobnosti da štiti, regenerira i pomlađuje kožu zbog visoke koncentracije esencijalnih masnih kiselina koje sprječavaju isušivanje i održavaju elastičnost kože. Dubinski prodire u kožu i unosi hranjive i aktivne sastojke. Krema djeluje protiv bora i usporava proces starenja kože, jer potiče metabolizam kolagena i povećava njegovu topivost u dermisu. Najbolje koristiti u kombinaciji sa 100% prirodnim uljem Argana i pri redovnom tuširanju i pranju lica sapunom s Arganovim uljem.
50 ml / 109,99 kn

Sapun sa arganovim uljem – Arganovo ulje sa mješavinom drugih prirodnih organskih masnoća i sjemenki lana djeluje izuzetno povoljno kao prevencija od starenja kože, za tretman zrele kože i za redukciju bora. Sapun sadrži vitamine A, B1, B2, B5, D, E, proteine, minerale, linoleinsku kiselinu i druge masne kiseline, kao i prirodni glicerin iz organskog palminog ulja.
100g / 47,49 kn     
25g / 17,49 kn

100% prirodno arganovo ulje (30% arganovo ulje)  u mješavini sa uljem avokada, badema, vanilije i Aloe Vere sadrži visoku razinu vitamina, minerala i masnih kiselina čijim se spojem blagotvorno djelovanje proširuje. Obogaćeno je ferulinskom kiselinom, esencijalnim masnim kiselinama, karotenoidima, antioksidansima, sterolima i sapunima. Ulje argana blagotvorno djeluje na kožu sklonu aknama, jer pomaže u čišćenju začepljenih pora. Djeluje i kao prirodni lifting bora, protiv ekcema, psorijaze, oštećenja na koži, strija, mrlja i pigmentacija. 
30 ml / 124,49 kn

100% čisto arganovo ulje  ima izuzetne sposobnosti regeneracije i pomlađivanja zbog visokih koncentracija esencijalnih masnih kiselina, koje sprječavaju isušivanje i održavaju elastičnost kože. Ulje djeluje protiv bora i usporava pojavu znakova starenja, jer potiče metabolizam kolagena i povećava njegovu topivost u dermisu. Vlaži i omekšava, pogotovo suhu i zrelu kožu. Arganovo ulje sadrži vitamine, proteine, minerale, linoleinsku kiselinu i druge masne kiseline. Izuzetno je djelotvorno za njegu noktiju i kose.
30ml / 174,49 kn

Dr. Pasha krema za bebe je 100% prirodna i najbolja za svakodnevnu njegu. Smjesa organskih maslaca i najkvalitetnijih prirodnih ulja u DR. Pasha kremi za bebe balansira omjer vlažnosti i masnoće. Veoma se brzo apsorbira u kožu, ostavljajući zaštitni sloj koji sprječava daljnje isušivanje i pomaže u obrani od nepovoljnih vanjskih utjecaja. Dr. Pasha krema za bebe koristi se za cijelo tijelo i područje pelena koje je stalno izloženo vlaži, supstancama iz mokraće i enzimima iz stolice koji jako nadražuju kožu.

Pomaže u zaštiti od iritacije
Sprječava razvoj bakterija i gljivica
Ublažava svrab
Djeluje protuupalno
Smanjuje mišićnu napetost
Smanjuje mogućnost nastanka infekcija
Vlaži kožu
Štiti kožu od negativnih utjecaja suhog zraka i sunčevih zraka
Omekšava kožu
Povećava elastičnost kože, što je neophodno za kožu koja se naglo širi prilikom rasta
Dr. Pasha Krema ne sadrži konzervanse, umjetne boje, alkohol, neprirodne sirovine, masti životinjskog porijekla, industrijske baze, emulgatore, stabilizatore, parfeme niti bilo kakve kemikalije, tako da nema nikakav štetan utjecaj čak i ako dođe do gutanja mase.
100 ml / 45,99 kn

Proizvodi  su trenutno  dostupni u RK Nama na Trgu bana Jelačića , dok će u u drogerijama  DM-a (koje imaju  profiliranu policu s prirodnom kozmetikom), u  ljekarnama  Joukhadar i drugim bolje opskrbljenim ljekarnama  biti dostupni početkom kolovoza 2013. 
Krema za bebe osim na navedenim prodajnim mjestim bit ce dostupna i u Bubamara trgovina i Bebe center trgovinama.

*pr objava

Ono za što smijem garantirati jest Zlatni melem i naglasiti ću da je to valjda jedini melem koji moja koža voli, naime, nekako mi obično sam miris u startu bude odbojan a i tekstura preteška i nikako da upije u kožu … uglavnom, ovaj melem volim koristim zaista na puno načina … obećavam, recenzija uskoro !!!

Da li ste našli štogod zanimljivog ???

lp

Tagovi: