Moj kozmetički kutak :D

Ne znam ni sama kako započeti ovaj post … naime, ako nešto zaljubljenica u kozmetiku želi onda je to svakako adekvatan beauty kutak. Napominjem adekvatan jer kao takav on iziskuje dovoljno svijetla, maksimalnu iskoristivost prostora, vrhunsku organizaciju i dizajn kakav preferirate.
Dugo sam se seljakala iz kupaonice u mali kutak sobe pa na kraju završila sa ladičarem na hodniku (kojega se možete prisjetiti u ovom postu) … uglavnom, nikada nije postojala prostorija koja bi bila po mom guštu i sa mojim guštima :D:D:D, ako me razumijete. Došlo j naglih promjena u stanu i napokon imam taj svoj kutak i samo je moj 😀 !!!!!
Nije luksuzan i nije premoderan ali predstavlja mene … pruža mi onu toplinu koja mi je potrebna na ovako posebnom mjestu … zaista je u mojim očima najsavršeniji kutak … vjerujte da sam se čak primila i fizičkih zahvata da se taj kutak izrealizira čim prije i 4 se dana pržila po najvećim vrućinama sa farbom u ruci … znajte da je definitivno ostavljen moj potpis u ovom kutku ;D .
Uglavnom, tu je, osnove su sređene a sve drugo ću dovršavati u hodu … pa da vam ga i predstavim 😉 (molim vas za strpljenje jer fotografija je zaista mnogo ali nisam mogla odoljeti hihihi) …
Welcome … zaista mala soba ali ipak dovoljno velika za moje blago 😀 …

… dakle, tu je jedan kauč, stol za šminkanje, police (home made by me), ladičar, stalaža za tv kao i sam tv te jedan ugradbeni ormar koji nije vidljiv na fotki 😉 … iako je mala jako je puno toga stalo ;).

Nebitni su nama sada ovdje i kauč i ormar kada su tu ovakve divote 😀 …

Ladičara se sjećate iz ovog posta a police su noviteti …

… zapravo, ove police sam radila ja … 😀 …

… pribrala sam nekoliko drvenih kutija (možete ih naći od vina, voća i sl) te ih malo izbrusila i prefarbala bijelim mat lakom, posušila i eto ga … vrlo su praktične jer su zaštićene sa svih strana 😉 te su vrlo stabilne i kompaktne … uglavnom, meni su lijepe i svakako služe svrsi ;).

Na vrhu polica stoji jedan od aranžmana sa mog vjenčanog stola te dvije kutije u kojima držim nešto osobniji nakit koji ne nosim svakodnevno.
Svaka polica je popunjena i kao da ih još nije dosta no mislim da bi svaka naredna bila previše … raspored polica od vrha prema dolje je sljedeći …
… s lijeve strane proizvodi i pomagala za uređivanje noktiju a sa desne strane malo mirišljivih mazalice te dva  “must have” ljetna proizvoda (ukoliko padate na preplanulu put) …

… nadalje, parfemi … i to i sa lijeve i desne strane 😀 … šta mogu kada padam na primamljive mirise … 😉 …

… zatim na trećoj polici sa lijeve strane stoje termalne i fikastori u pozadini te redom u staklenkama tuševi za oči, baze za kapke i maskare i naravno da su tu i proizvodi za obrve, dok se sa desne strane nalaze kistovi …
… na ovoj trećoj police se nalaze zapravo proizvodi i sa lijeve i sa desne strane koji mi nisu u svakodnevnoj upotrebi ali opet da  mi budu na dohvat ruke …

… na zadnjoj, odnosno donjoj polici nalaze se sa lijeve strane baze za lice, tekuće podloge, korektori, testeri tekućih podloga, tekući iluminatori i bronzeri – uglavnom, proizvodi koje koristim svakodnevno …
… sa desne se strane nalaze (na toj istoj polici) također baze, tekuće podloge, kremasti bronzeri te nekoliko rumenila – zapravo, proizvodi koje trenutno svakodnevno ne koristim …

… ne znam koliko vas je zainteresirao ovaj (nazovimo) separator, u principu, vrlo je praktičan te ga koristim za kistove ili za proizvode u tubi jer stane dosta proizvoda u njega a ne zauzima puno mjesta … zapravo se radi o proizvodu koji služi za cijeđenje/sušenje pribora za jelo nakon pranja ;D i dostupan je u svim dućanima 😉 …

… eto nas ponovno na ladičaru … 😀 …
Ovaj sam ladičar dobila od svog dragog (tada) zaručnika i zato sam ga prenijela sa sobom u ovu sobu a na kraju krajeva vjerujte mi da sam ga i popunila …

… u skroz donju ladicu smjestila sam preparativne proizvode za tijelo te proizvode za kosu koji su još neotvoreni …
…. u predzadnju (treću) ladicu sam stavila preparativne proizvode za lice koji su još neotvoreni te pokoji proizvod koji je namijenjen za donju ladicu u kojoj za njega više nema mjesta 😀 …

… u drugoj (odozgora) ladici se nalaze dekorativni neotvoreni proizvodi, par neupotrebljenih beauty blendera te kistova, vizitke i testeri …
… u prvoj, odnosno gornjoj ladici, nalaze se proizvodi za usne … ruževi, baze, balzami, pilinzi, sjajila i olovke te umjetne trepavice i ljepilo za njih …
… našlo se tu mjesta i za proizvode kojima je mjesto na donjoj polici sa desne strane, no kako mi se zaista ne da gurati sa stvarčicama zašto ne iskoristiti maksimalno prostor 😉 …

Na ladičar sam smjestila ova tri predivna tanjura koja sam dobila baš nedavno na poklon, oni mi u principu služe za odlaganje mobitela, nakita, sata i sl predmeta kada sam u ovoj sobi.

Između ladičara i stola za šminkanje nalazio se uži manji prostor koji sam također iskoristila.
Naime, u tom prostoru stoji registrator sa nekim pr objavama i knjižicama odnosno prospektima, podloge za fotografiranje te vrećica u koju stavljam nove proizvode koje treba fotografirati prije upotrebe ;).
Odmah do tog prostora, na lijevo ispod stola, nalazi se jedna kutija sa potrebnim dodatcima za fotoaparat a također tu ostavljam i sam fotoaparat da mi bude pri ruci.

Ta daaaaaaaa!!!!!!!!!!
Došli smo i do najljepšeg dijela – stola za šminkanje :D.
Stol je bio poklon, zapravo ispravak, stol je prvi poklon moga (sada) muža 😀 izaista mislim da nije mogao bolji izabrati. Nije bilo povoda … ja sam ga željela, on zapamtio, kupio i eto ga 😀 ! Nije da se hvalim ali morala sam to naglasiti, jednostavno sam morala jer sitnice su bitne a čitav niz sitnica čine život uvelike sretnijim :D.
Kako ja znam da on tu i tamno otvori ovaj moj blog i pročita samo naslove, vjerujem da bi ovaj post mogao i otvoriti – još jednom hvala ljubavi ;D!

Stol je smješten uz prozor i ja sam bila uvjerena da će mu svijetlost iz ovog smjera odgovarati no prevarila sam se. Naime, ujutro i navečer bude pretamno a kroz dan presvijetlo i sada se moram ozbiljno pozabaviti problemom rasvjete i drage moje, imate li ikakve sugestije svakako ih ostavite u komentarima 😉 ?!
Sa desne strane stola nalazi se još jedna polica/kutija sa mojim potpisom 😀 koja je došla kao naručena na to mjesto …

…. naime, na njoj i u njoj se nalaze sve najpotrebniji proizvodi, odnosno oni koji bi nam trebali biti pri ruci, barem meni ;).

Na njoj se nalaze posudice sa blazinicama i štapićima, micelarna, krema sa zaštitnim faktorom, maramice, fiksator te jedna ruža lampa koja barem za sada služi svrsi (mada nije trajno riješenje).

Tu je naravno još jedan “must have” za ljeto – lepeza :D.

Unutar kutije nalazi se još jedan fiksator koji je obavezan za ove vruće dane kada se moje lice rastopi dok si rekao keks 😉 te kistovi koje koristim svakodnevno.

Nikada nisam voljela da mi kistovi stoje na mjestu gdje su u direktnom dodiru sa prašinom pa su ovako malo zaštićeni od nje ;).

Ispred i nešto poviše stola naravno da stoji ogledalo koje sam dobila na poklon od mame (hvala) 😀 i sa kojim sam zaista zadovoljna jer nije onog nekog klasičnog oblika i zapravo mi se savršeno uklopilo u ostatak “inventara” ;D.

Ispod ogledala a na stolu, nalaze se male police koje su također mojih ruku dijelo 😀 i rađene su na isti princip kao i velike.

Zgodne su za ostaviti neke sitnice poput gumica za kosu …

… ili pak za kremu za ruke, balzam za usne ili piling za usne, par svjećica a i za ovu krasnu kasu u obliku ruža (također mamin poklon) :D.

Ispred tih manjih polica nalaze se ogledalo (koje obožavam) te mala kantica za sitne otpatke poput blazinica i štapića.

(** da li netko ima iskustva sa ovakvim ogledalom samo umjesto klasičnoga ruba ima rub od led lampe??? )

Unutar malih polica nalaze se lakovi za nokte …

… sortirani približno prema nijansama …

… te su tako složeni uvelike praktičniji, odnosno, puno su bolje na dohvat ruke te se ja bolje snalazim ;).

Unutar stola se nalaze 4 manje ladice, jedan manji šuplji prostor te jedna velika ladica.

U velikoj ladici držim proizvode koje svakodnevno trebam i koristim …

… olovke za oči (s lijeva na desno = razne nijanse, nude do smeđe nijanse, crne nijanse), mac fluidline te proizvodi za obrve …

… baze za kapke te kremasta sjenila i rumenila …

… puderi u prahu, puderi u kamenu, bronzeri, highlighteri.

S lijeve se strane nalaze 4 manje ladice i jedna šupljina (veličine poput manjih ladica).

Šupljina je dobrodošla za lakove koji ne stanu u gornje male police jer su previsoki, podmetače za obaveznu jutarnju kavu, vlažne maramice te jednu paletu koja nigdje drugdje ne stane.

U gornjoj, odnosno prvoj ladici, držim sjenila i pigmente koje svakodnevno koristim.

U drugoj se ladice nalaze sjenila koja koristim nešto malo rijeđe.

U trećoj se ladici nalaze olovke, rokovnik, adresar, škare i slična “papirologija” ;D.

U zadnjoj četvrtoj ladici nalaze se jutarnje tablete/vitamini te prva pomoć i podmetači za stol.

Zaista je dovoljno prostora za šminkanje te da sve bude na dohvat ruke 😉 .

Također su mi na dohvat ruke i stvarčice za kojima svakodnevno posežem a ne radi se o kozmetici, naime, radi se o nakitu.

Zaista obožavam bižuteriju i morala sam je smjestiti u ovu sobu, mjesto za nakit sam našla u donjoj stalaži za tv set ;).

Dakle, iskoristila sam prazan prostor koji sam maksimalno uštedjela koristeći se izuzetno praktičnim kutijama.

U gornjoj maloj kutiji nalazi se nakit kupljen nedavno i još ga nisam smjestila adekvatno jer ne stane sa ostatkom ;).

Barbi ladičar iskoristila sam za satove ;).

Lady Gaga kutija … o da … kao neka djevojčica 😀 … uglavnom, ona je formirana kao ladica, kartonska ladica te u njoj držim narukvice koje mi zaista inače nigdje ne stanu.

Tigraste kutije su zaista impresivne a moja draga Jasmina (Make Up Arena) pomogla mi je da ih se dokopam 😉 .

Naime, naručene su u Tuzli preko gospođe koja ih radi iznimno povoljno a kvalitetno od tvrdog kartona i zaista je fleksibilna sa dizajnom i mogućnosti da maksimalno iskoristi prostor.

Unutar ove jedne kutije …

… nalazi se još tri “kata” pretinaca …

… koji se vade jedan za drugim 😉 … vrlo kreativno zar ne?

Samo da utvrdimo gradivo …

… jedna kutija vrijedna tri kutije :D.

Kao što rekoh, volim nakit … volim nešto decentniji, volim i da šljašti … volim nakit i točka. ;D

Dragi čitatelji, nadam se da nisam pretjerala sa romanom od posta, zaista sam ga sa oduševljenjem odradila i nadam se da ćete ga i vi pročitati sa barem polovicom mogu entuzijazma.

Svatko bi trebao imati jedan ovakav kutak a naročito zaljubljenici u kozmetiku.

Vrijedno je truda kada se ujutro ustanete, umijete/istuširate te sjednete za jedan svoj idealan kutak i u miru ispijate kavu slušajući u podlozi glazbu po vašem ukusu i sve to pratite omiljenim ritualom – šminkanjem ;).

Neprocjenjivo. ;D

Hvala vam na pažnji, znam da sam oduljila … sugestije su svakako dobrodošle 😉 !?

lp

 • Tako ja sad ucim i resim da napravim pauzu i preko mobilnog se nakacim na net i vidim ovaj post i rekoh sebi, ovo zasluzujem da vidim na kompijuteru 😀

  ODUSEVLJENA SAM! Bas je sve predivno, svaka cast za police! Bas ti je drugaciji i unikatan kutak od tooooliko kutkova koje sam videla, topao i mio 😀 Kad si u sobi jel se osecas kao dete u prodavnici slatkisa?? I jel moram reci da je i nakit jako lep i super organizovan 😀 Divno, divno, divno!

  • Baš sam počašćena jer sam dobila pauzu u tvom malom predahu 😉 !

   Drago mi je ćuti da ti se sviđa jer ja se baš osjeam tako kako si rekla “kao dijete ispred izloga” :D.

   lp

  • Anonymous

   Nisam nikad dosad komentirala, ali zavirim cesto na ovaj divni blog, (pogotovo u pauzma kao i ova cura iznad sta je napisala),ali ovo sam morala komentirati. Ovo je zaista predivno, uredno i tako veselo, tako da cu sigurno zaviriti jos jednom na kompu da sve bolje proucim 🙂
   Lp, Marta

  • Draga Marta,

   Hvala ti na komentaru 😉 i komplimentu 😀 … to mi je nešto najljepše za čuti ;).
   Drago mi je da ti se sviđa.

   lp

 • Padoh u nesvest, naklon!

 • auuuuuuuuuu, savršeno!!!1
  IMAs i monoi ulje i maui babe:) moj čovek, sve mi je spremno za letovanje!!!

  • Hvala draga ;)!

   ps – dijelom je tvoja recenzija zaslužna za maui babe i moram reći da sam oduševljena ;)!

   lp

 • Pre, pre, predivno i savršeno:) Njaljepša je ova u kojoj se vidiš ti u ogledalu dok se šminkaš:) e sad idem detaljno da čitam još jednom!

  • Drago mi je da ti se sviđa ;)!

   lp

 • Definitvno svako treba svoj kutak, a moj samo čeka i čeka.. :/
  Sad si mi stavila bubu u uho s ovim kutijama koje si obojala u bijelo. Znači, misliš da bi voćarne ustupile koju?

  P.S. evo ogledalca (http://www.ebay.com/itm/Double-Side-3X-1X-Cordless-LED-Lighted-Cosmetic-Beautiful-Stand-MakeUp-Mirror-7-/290914297306?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43bbd7e5da)

  • Vjerujem da bi … zašto ne?? Doduše, ja imam na terasi i u kuhinji po 2-3 veće prefarbane gajbe u kojima sam kupila voće/povrće na zelenoj (srečom pa ga kući volimo jesti) ali čak možeš pitati možda i u Konzumu ili tako nekom većem centru jer ne vjerujem da ih skupljaju :/.

   Hvala draga … imam i ja link za ogledalo samo se pitam jel ga tkogod ima, da li je dobro ili ono – baš i ne? Isplati li se zapravo?

   lp

  • hvala, pitat ću. 🙂
   nažalost, ne znam nikog tko ga ima, ali i meni se strašno sviđa.

  • Pitaj pitaj ;).

   Jedna se cura javila niže u komentarima pa i nije prezadovoljna :/ !

   lp

 • E pa draga Ivana ovo je S-A-V-R-Š-E-N-O! Krasan ti je kutak, krasan…

  Osjeti se da je sređen sa ljubavlju, nimalo hladan… Super je da ti je sve pri ruci kad se šminkaš, tako i ja volim najviše!

  Sad kad sam ostavila komentar idem da pregledam sve slike ponovo a tebi čestitam na ovako lijepoj organizaciji, nisam dugo nešto ljepše i prijatnije vidjela…. A ne samo da je kutak lijep nego je prepun divnih stvarčica u kojima, ja znam, uživaš!!!

  • Hvala draga 😉 … svakako da uživam … znaš da mi je sve milije i draže pisati postove čak i kad sam u gužvi sad izdvojim vrijeme … nekako je taj kutak baš čaroban :/.

   lp

 • Joj bas je super sve :))))

 • Predivno draga!! :)))

 • Ajme Ivana, ajme…. tako ti je predivno sve, pogotovo ovaj dio gdje si sama napravila, sve posložila… Ma predivno!! Zamišljam te kako se šminkaš svako jutro… Sigurno si presretna! Ja samo mogu sanjati o ovakvom kutku – naš novi stan u koji se selimo je mali, ali nekako ću se snaći 😀
  Predivno je, zbilja sam ostala bez riječi 🙂

  • Hvala ti Sara ;).

   Uživala sam dok sam ga uređivala, uživam dok sjedim za njim … ma ovako nešto je baš za nas zaljubljenike u make up :D.

   Naš stan također nije velik ali nekako se baš našao ovaj prostor za ovako nešto 😉 … poradi i ti na ovakom jednom ;).

   lp

  • Trebala bih, ali nemam gdje 🙂 Mislim da će WC kupaonski ormarić biti moja oaza 😀
   Blago ti se!! Super je 🙂

  • Ja sam kupaonicu zauzela sa preparativom, ali nitko se ne žali a ja se samo polako širim :D.

   lp

 • Jao pa ja ću poludit od toliko divnih stvarčica 😀 Super su mi te diy police od drvenih kutija 🙂 odlično su ispale na kraju! I nakit- ajmee :)) Ja još nemam svoj kutak i isto stalno selim šminku od kupaone do sobe, od moje kuće do dečkovog stana pa do stana u Osijeku (tamo studiram), ali bit će valjda uskoro 🙂

  • Sjajno su ispale … nije da se hvalim 😀 … ali toliko su me se dojmile da sam ih par i u kuhinju stavila te na terasu 😀 zgodno!

   Bit će bit će … ti se potrudi da bude jer ovako nešto te preporodi ;)!

   Hvala ti ;)!

   lp

 • Anonymous

  Ivana,da li odgovaras na mejlove?

  KOLEKCIJA TI JE FANTASTICNA,SVAKO ZELI JEDNU OVAKVU!

  DIY police su bas domisljate!

  • Odgovaram naravno ;).

   Hvala ti.

   lp

 • Malo previse boja i oblika za moj ukus ali opet lijepo i naravno kutak je tvoj 🙂 Vise preferiram ciste linije i sve poredano po bojama i oblicima (mislim na ove crne i zelene posude). Nemoj to previse licno da shvatis, jednostavno imam blagi opsesivno kompulsivni poremecaj i neke stvari mi moraju biti uklopljene da bih se prijatno osjecala 😀 😀
  Ja bih to npr. sve u crno bijelo ali mi se posebno svidja ovo sto si sama uradila sa bijelom bojom i drvenim kutijama, i ovaj dio gdje su lakovi, malo sam freak organizacije pa bih ih i ja vjerovatno tako poredala po bojama :))) I znam da nije sminka ali mi se bas svidja sto si uklopila svoj aranzman sa vjencanog stola negdje u svoj kutak, rekla sam ti vec da mi se svidio buket i kako je uklopljen sa odijelom tvoga muza 🙂
  Sve u svemu, dobro si se snasla za ovoliku kolicinu sminke 🙂

  • Kutak zaista predstavlja mene jer ja volim boje naročito u prostoru … kako tebi stvara nelagodu tako meni stvara ugodniju atmosferu, ali, kako se kaže – o ukusima se ne raspravalja :D!

   Ja sam uglavnom zadovoljna kako je sve stalo i kako je ispalo ;).

   lp

  • Anonymous

   meni je super ovako, i bas su mi super raznorazne posude, case, kutije, ne samo ko tebe, vec i inace 🙂 a kasa mi je najbolja 🙂

  • Još jedna zaljubljenica boja 😀 … to mi je drago čuti ;).

   Meni je kasica također preslatka ;).

   lp

 • Woooow! Zavidna kolekcija! Rado bih istražila policu sa parfemima, veći dio ih već volim, neke bih voljela probati:) I polica sa lakovima za nokte je preslatka:)

  • Drago mi je da ti se sviđa :D.

   Ja čak i nisam neki frik za parfeme ali nekako ih stalno ima :/ … a nisam ni za lakove, no kad izvadiš sve skupa iz kutije skontaš kako se toga nakupi a da to ni ne vidiš :D.

   lp

 • Super ti je kutak, zaista je! I virujen da taj gušt ne može niko platit. 😀 Nadam mu se i ja jednog dana. 😀

  • Nadam se i ja da ćeš ti zauzeti jedan kutak kod sebe ;).

   Hvala :D.

   lp

 • Savršeno!!!
  I ja bi jedan takav kutak. 😀 Ali ozbiljno, 5 puta sam gledala slike, oduševljena sam.
  Jel ja to vidim jedno Hei Poa ulje? I pliz, jednom kada uhvatiš vremena, ako može recenzija za Maui Babe Browning Lotion? Dugo ga želim.
  Kutije za nakit su super, djeluju mi jako praktične.

  • Hvala i drago mi je da ti se sviđa ;D!

   Je je … Hei Poa i Maui Babe koji mi je stigao prije 10ak dana i ono što ti mogu reći na prvu jest da je miris iznimno intenzivan i da traje (kakao), ostavlja smeđi trag ali ne bude mrljavo na tijelu no ne bih preporučila bijelu odjeću s njim, sporije upija ali hidratizira nevjerojatno … koristila sam ga svega 2-3 puta kad sam se sunčala na terasi 18og kata i sunce je zaista jako i zaista sam već po prvom nanošenju dobila predivnu baš brončanu nijansu. Javim ja još sve pomnije ;).

   lp

  • Hvala ti, jedva čekam 🙂

  • Dogovoreno! ;D

   lp

 • ajme krasote *.*
  obožavam ovakve postove, a ti si svoj kutak baš skockala 😀

 • Impresivno! Stvarno lijepo organizirano i uredno. Moj naklon 😀

 • Koje malo carstvo 🙂 najviše mi se sviđaju police za lakove i kako si smjestila kidtove da se ne prašnjave…ni ja ne volim da prašina pada po njima 🙂 Ja ti imam ogledalo s led lampom koje se uštekava u struju, kupila sam ga još davno u Harvey Normanu, a vidjela sam ih nedavno i u Interšparu u Arena Centru…Neznam kakvo je ovo tvoje s ebaya, ali ja nisam baš nešto preludo zadovoljna, to led svjetlo mi je nekako preslabo, ali sigurno da ih ima za kupiti s jačim

  • Napokon dojmovi o tom ogledalu sa led lampom … snimila sam ga i ja u Sparu i sve si mislim bi ne bi :/ nije bilo da se isproba pa sam odustala a sad kad ni ti nisi zadovoljna :/ hm…

   Drago mi je da ti se sviđa ;).

   lp

 • *____*
  P R E S A V R Š E N O

  P.S. Teško je naći riječi s kojima bi se opisala ova divota

  • Hvala 😉 … to je je lijepo za ćuti ;)!

   lp

 • scarfs

  Moj prvi komentar na tvom blogu…
  Super ti je kutak i vjerujem da uživaš u njemu 🙂
  Dala si mi neke ideje

  • Drago mi je da si dobila inspiraciju a drago mi je i za komentar, hvala ti ;).

   lp

 • Ovo je naprosto krasno, ja sam odusevljena, evo upravo sam linkovala post svojim najdrugaricama da malo pare oci i da i one vide ovu ljepotu. 🙂

  • Hvala ti draga što si prosljedila link i drago mi je da ti se sviđa ;).

   lp

 • Anonymous

  KOliko predivnih kistova *.* stani pa gledaj, dode mi da iz nekako virtualno uzmem i mazim se po licu s njima :$$$ predivna kolekcija lakova i ruževa,ma i svega ostalog…zaista pravi mali raj ! 😀

  • Pravi mali raj je i za mene, hvala ti ;).

   lp

 • PREKRASNO!!!!! Sve ostalo je suvišno reći.

 • Ajme, pregledala sam slike 15 puta, osim predivnih stvari, fascinira me tvoja pedantnost i smisao za urednost i praktičnost :))

  A ništa, dolazim na kavu 😀

  • Svakako dođi 😉 … neće biti fina ko tvoja ali ću se potruditi ;D!

   Drago mi je da ti se sviđa ;).

   lp

 • ŽENOOOOOOOOOOO
  divno je sve, a posebno mi se sviđa to što si dio sama izradila 🙂

 • Ovo divno, predivno. Odusevljena sam. Sto se mene tice trebala si jos vise slika staviti, jer ovakav divan kutak zasluzuje tako nesto. Prelepo! Tako sareno, uredno, sve na dohvat ruke, malo ali slatko. Pravi zenski kutak. Ne mogu sebi da dodjem od divote! Prelepo!

  • Baš je pravi ženski kutak i drago mi je da ti se sviđa 😉 … nisam htjela pretjerivati sa fotkama a i kako je ovo prva varijanta organizacije možda se desi reorganizacija pa ja pofotkam opet ;).

   lp

  • Jedva cekam i te slike ako bude bilo reorganizaicje. Danas sam se vracala 10 puta da vidim ovu lepotu. Jos jednom moram da napisem – Prelepo!

  • Još jednom hvala i na posjeti i na komplimentu … baš mi je drago :D.

   lp

 • Divne stvarcice, divan kutak, divan muz, jednom rjecju: sretnice! Ja jos nemam svoj kutak, mada je cijelo kupatilo moje, ali kada se udam sigurno cu jedan kutak ostaviti samo za sebe. 🙂

  • Hvala ti draga 😀 i znaj da će ti ovakav kutak olakšati puno toga i moraš ga imati ;).

   lp

 • Divan kutak, ja još nemam svoj ali ga jedva čekam jednog dana! Sve ti je baš lijepo uredno a i najlijepše je što si sama dio radila. 🙂 Baš pravi kutak za šminkanje! Veki!

  • Hvala draga, drago mi je ćuti da je trud zamjećen ;).

   lp

 • OMG :O Prekrasno! Ja bih si svaki čas skinula radni stol gdje crtam i radim na compu i namjestila bih ovakvu komodu. No ima vremena 😀 Nego, možeš li mi molim te reći nešto više o Hei Poa (Tahiti Monoi) ulju sa 11.fotke u postu? Ako si već recenzirala, pliz šibni link jer ga nisam našla a zanima me. To je sa iHerba, jelda?

  • Hvala ti ;).

   Ovako nešto treba svakoj zaljubljenici u kozmetiku i svakako se požuri s ovakvim kutkom ;).

   Nije … ovo nije sa iherba ali ona sa iHerba sam imala prošle godine i razlika je u tome što ovo zaista pomaže pri sunčanju da umiri i nahrani kožu te mi je boja vidljiva već nakon prvog izlaganja i namažem ga i prije i poslje a ono sa iHerba je više bilo ovako nakon tuširanja, divno je mirisalo i miris je bio postojan i u principu ono sa iHerba je znatno jeftinije 😉 no ako ti treba za sunčanje onda ga preskoći a li za njegu tijela preporučam ;).

   lp

  • Hvala na odgovoru, za ovo ljeto ću ipak probati maslac za sunčanje od Green Girl, a stavljati ću miks ulja u kosu sa iHerba (Alba Botanica brend). 🙂

  • Ja sam naručila od Albe sprej za tijelo sa spf i jedva čekam da dođe jer svi toliko hvale taj brend :D.

   lp

 • Anonymous

  KRASNO!!!

 • Martina

  Šminka, kauč i tv – ja iz te sobe ne bih izlazila 😀 predivno je sve, zaista. ogledalo mamino mi se posebno dopada, i narančasti zidovi, baš prostor djeluje toplo i opuštajuće… a kolekcija ti je za past u nesvjest. da, i usuper si sve organizirala, pedantno, odlično!!!

  • Hvala ti … baš je lijepo čuti ovoliko pohvala :D.

   Da ti budem iskrena ni ja ne izlazim iz nje, jedva se natjeram 😀 … primjetila sam i da sam prethodnih tjedan dana za ručak “spremala” samo sljedeće “hallo slavonska, hallo čevosi, hallo gyros, hallo lignje” hihihihi!!!!

   lp

 • Baš ti je lijepo sve organizirano i složeno 🙂 Svaka čast!

 • nemam riječi…tako puno divne kozmetike i ostalih stvarčica na tako malo prostora, a sve lijepo organizirano, funkcionalno, uredno i uz sve to odlično izgleda! svaka čast! 🙂

  • Drago mi je da ti se sviđa ;). Hvala ti!

   lp

 • Odusevljena sam kako je sve lepo i cisto…Svaka cast na ovako lepoj kolekciji 🙂

 • E sad sam i zvanično ljubomorna na tebe i Jasminu. Dva najljepša kutka koja sam vidjela. Maksimakno organizovano i čisto. Svaka čast!

  • Hihihihi … Jasmina također ima zavidan kutak 😀 i moram priznati da je jednim velikim dijelom odgovorna i za ovaj moj 😀 … zaista mi je dala najbolji mogući savjet jer ja sam se ovakvim kutkom preporodila !

   Hvala ti ;).

   lp

 • Oooooodlično izgleda! Nečeš virovat, danas sam i ja sređivala malo svoju sobicu s make upom i poslikala par sličica i računam, večeras ću pisat post o tome, ali prvo da vidim šta ima nova kod drugih cura i vidim kod tebe ovo! Ma ludilo! 😀

  • Jedva čekam post kod tebe 😀 !!!!!

   Hvala ti ;)!

   lp

 • Predivno! Ja nemam mesta u sobi za sto za šminkanje, tj. imam, ali bi bilo previše nameštaja 🙁 A baš bih volela da ga imam. Prelepo si organizovala sve!

  • Moraš ga imati, moraš ;)!!!! Ja ga također nemam tamo gdje spavam već je ovo samo za odmor i relaksaciju a sada i za šminkanje hihihi!

   Hvala ti ;).

   lp

 • coco

  Ovo je… LJUBAV!
  Prekrasno! <3

  • 😀 … o da, ovo je ljubav.

   Hvala ;).

   lp

 • miss burleska

  Jao što reći! Koliko toga! *-* I bome vidi se da si se potrudila da sve uguraš i uklopiš u postojeći prostor a da opet bude funkcionalno i na dohvat ruke.
  I ova kutija za nakit ti je odlična i baš praktična. Nego daj mi reci za što je zapravo ona gljivasta posuda u koju si smjestila kabukije? Presmiješno mi izgleda a tak dobro se uklopila 😀

  • Hvala ti draga 😉 !

   Kutija za nakit je stvarno praktična i obožavam ju :D.

   Nemam ni ja pojma niti za šta je to niti šta je to … naišla sam u Sparu na to u kuhinjskom dijelu i kupila :/ … ja sam mislila da je za slo ali nema ono ispred što inaće takve posude sa sol imaju :/ … eto, meni je za kabukije i blendere 😀 i mislim da je za to idealno.

   lp

 • ovo je raj za oči! obožavam ovakve postove gdje vidiš koliko osoba ima opsesija. ti (očito) imaš opsesiju kistićima, nakitom, kremama, sjenilima, lakovima…ma svime!
  oduševljena sam! 😀

  • Imam, itekako da imam opsesiju sa svime … ali to je to 😀 … samo sa kozmetikom ;D.

   Drago mi je da ti se sviđa ;). Hvala.

   lp

 • Aaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀
  Prvo sam gledala slike, onda čitala tekst, onda zajedno, a sad idem opet ispočetka 😀

Shop now at FOREO for the IRIS