Mjesec u slikama – svibanj ’13

O da … svibanj je za ovu godinu svoje završio a i ja sam sa njim okončala svoje “djevojačke” dane ;D … moram odmah u startu napomenuti da u ovom postu neće biti fotki sa vjenčanja jer planiram jedan iskompletiran post o vjenčanju za kraj lipnja a do tada rezimirajmo ovaj tako diiiiivan svibanj 😉 …

… ovo je valjda jedina fotka sa koliko toliko toplijim danom, usudim se reći da se možda taj dan i pokoja zraka sunca pojavila …. žeeeeeeelim ljetoooooo šmrc šmrc … 🙁 !
… tog polutoplog dana kupila sam i nove laganije šunjalice za koje ne znam da li sam ih 3put obila do sada 🙁 …
… čak sam i zalihu prpošnijih lakova za nokte obnovila …
… ne zovu li ljeto ?? …
… Betatene pijem već treću godinu i moram naglasiti da sam prezadovoljna … ne moram ni spominjati kako sam jedanko zadovoljna i sa ostatkom proizvoda sa fotke ;D! …
… dvije omiljene ljetne tuširalice sa omiljenim kupkama za stopala 😉 …
… testiranje flormar olovke za usnice …
… nešto novo i efikasno ;D …
… spas proteklog mjeseca … obožavam ovu masku ali nekako je najbolje rezultate do sada dala u proteklom mjesecu ili su isti bili potrebniji no ikad :/ …
… moj ljetni “must have” a i ujedno najbolji proizvodi sa La Roche Posay potpisom …
… usputni shoping … 😀
… sjajan fiksator … ;D
… dugo željeni Shiseido kompaktni puder …
… apsolutni “must have” te obnova zaliha 😀 …
… lijep u bočici, lijep i na noktima ali grozam u upotrebi 🙁 …
… najčešće korišten lak u svibnju …
… predivna nijansa fuksije …
… malo je reći da obožavam …
… dakle, krenuh po aceton 😀 a kraj priče vidite 😉 …
… predivna nijansa a i lak 😉 …
… u posljednje sam vrijeme luda za plavom bojom 😀 …
… iHerb and tea shopping … 😀
… lagani proljetni ručak …
… i lagana proljetna večera …
… a da budem dosljedna, tu je i “lagano” piće … 😀
… I did it again 😀 …
… tople preporuke … ;D
… dugo čekani Apocalips u nijansi Luda …
… must have za moju kosu 😉 …
… and again … :/
… Douglas dvofazni eye make up remover – kupila full size nekidan 😉 …
… 15 :D:D:D loving it …
… da utvrdimo gradivo – FULL SIZE je tu 😉 …
… sjajna baza, naročito za okoloočni dio, hvala na preporuci Make Up Arena ;D …
… Anastasia olovke 😀 i najbolja/najpovoljnija kupovina ikada …
… IsaDora lipliner … testing ;D …
… something new … 😀
… krasan losion sa predivnim shimmerom …
… izuzev neodoljivog mirisa i efikasnost je iznimna …
… da se ne citiram, vrijedi kao za prethodno ulje 😉 …
… miris je neodoljiv a čini mi se i kao da je beskrajno trajan 😉 …
… prvi NEW IN post, dekorativa …
… najbolji, odnosno najdjelotvorniji fiksator ikad 😉 …
… ponovo Anastasia i ponovo najbolja/njapovoljnija kupovina ikad 😉 …
… Maybelline Whisper … 😀
… IQ sjajila …
… pa i IQ ruž 😀 …
… nadopuna kolekcije ;D …
… dugo željena Dior olovka za oči na dnevnoj akciji na Jagodici … jeeeejjjj!!!!
… testing, testing … 😀
… MUST HAVE!!!! …
… novo 😀 i predobro ;D …
… obnova zaliha + gratis 😀 …
… po prvi puta NEW IN post, preparativa …
… kako sam samo bez ovog čuda živjela :/ ??? …
… Caudalie scores again 😉 …
… željela, naručila, podigla sa pošte i još ni nakon dva tjedna nisam isprobala :/ …
… Niveina tuširalica sa mirisom kokosa – pravo otkriće ;D …
… piće mjeseca 😀 …
… i zaista samo morala još jednom objaviti ovu fotku … ;D
To bi bilo to za svibanj ;D !!!
lp
Tagovi:
  • Od sada preskačem ovakve postove :-p….. Bojim se za svoje zdravlje jer mi srce počne ubrzano lupati… čuješ li ga? 🙂

    Draga stvarno sam uživala u ovom prizoru i već snimila nekoliko stvarčica koje i sama želim isprobati 🙂 Predivan post, kao i uvijek…

    • Čujem čujem ;D …. hvala ti draga ;)!

      lp

  • iiiiiii da.. 😀 opet si se raspištoljila 😀
    nisam se ni usudila detaljnije gledat slike i čitat jer bi vjerojatno pol toga htjela kupit a ne smijem 🙁
    i čestitam na vjenčanju i sretno..jako si lijepa bila 🙂
    :*

    • …a možda malo 😀 …. hihihihi pola ovih stvari sam i ja snimila kod nekoga :D! Sve je to začarani krug valjda :D!

      Hvala ti ;D!

      lp

  • Obožavam,obožavam ovakve tvoje postove! Uvijek se utopim u ovim predivnim fotkama, saznam toliko noviteta… I naravno da su mi najdraže ove fotke gdje si puno “griješila” 😀
    Kakav ti je S factor za kosu i možeš li molim te napisati odakle si ih naručila? Moja kosa definitivno treba nešto sjaja i mislila sam se naručiti Kerastaste lustre drops za sjaj, ali sada si me zainteresirala s ovima 🙂
    Copertone i Hawaiian Tropic – my love!! 🙂 Svakako si pogledaj i njihove after sun kremice za tijelo – divne su, mazive i jako hidratantne 😀
    Da se više ne ponavljam – predivni ste mi oboje bili na vjenčanju :*

    • Hvala ti draga ;).

      Tigi mi je sjajan za kosu i ovako ovaj “tim” uvijek uzimam zajedno jer mi je serum predobar za vrhove a sprej je zaista jedan od najboljih pri zaštiti od topline a naručujem ih prema nekokoj od akcija, dakle, gdje bude najpovoljnije … feeluniqua, hq hair i sl ;).

      Kerastase je također sjajan i zapravo što god da izabereš učinkovitost je zajamčena ;).

      Svakako mi treba i nešto “after sun”, hvala za preporuku, svakako kupujem ;).

      … još jednom hvala :D!

      lp

    • Hvala tebi 😀

    • ;D!

      lp

  • Anonymous

    Koliko dođe taj Kryolan Fixing spray?

    • 360kn ali s obzirom da dolazi u pakiranju od 400ml smatram da se svakako isplati :D!

      lp

  • ladno sam morala da odem po papir i napisem listu stvari koje moram da kupim…u ovom postu ima previse inspiracije i velikih pretnji po moj novcanik 😛 Hocu da pitam za toliko mnogo proizvoda, al ajde da se ogranicim na dva – jel dobar idealist even skin serum? kako ti se cini rimemelov apocalypse? jel traje dugo, kakv je osecaj na usnama? (znam da se mnogi zale na YSL-ove glossy stains jer ostavljaju plastican osecaj na usnama) Fantastican post! 😀

    • Samo ti pitaj draga … nije problem 😀 jer ako o nećemu mogu “blebetati” onda je to svakako kozmetika ;D.

      Idealist je krasan serum … daje zaista jedan poseban glow licu a naravno da se nakon nekog duljeg perioda korištenja vidi razlika i na samoj koži, naime, meni je idealan za ovaj ljetni period kada trebam obratiti pažnju na razne mrlje koje mi se znaju pojaviti a ovaj serum zaista izjednačava ton kože … ja sam ga i recenzirala već pa svakako obrati pažnju na post …;

      http://www.anaviglam.com/2013/03/estee-lauder-idealist-even-skintone.html

      … i naravno da prije kupovine predlažem tester, ova pakiranja od 7ml se znaju naći dosta povoljno na ebay-u ;).

      Rimmel Apocalypse mi je sjajan, pigmentiran i lako se i lijepo nanosi, postojan je i mislim da bi se za svakog našla nijansa … eh sada, mana je što isušuje, barem moje usnice koje su i inaće osjetljive ali mislim da je to bitno istaknuti … YSL na meni nije ostavljao plastičan osječaj :/ i recimo da je razlika između Rimmelova ta što je YSL ipak nešto malo postojaniji i nijanse su nešto intenzivnije pigmentacije pa je i sam efekat na usnama intenzivniji ;).

      lp

  • aaaaa koji shopping,mislila sam da samo ja pretjerujem 😀 od kad je sjeo na račun povrat poreza ja se ponašam kao da nema sutra 😉 odlične kupnje si imala u Svibnju! Toliko tog želim isprobati, Poshe je na putu prema meni 😀 hvala na preporuci! Shiseido puder koji si kupila i ja dugo dugo gledam al nikako se odvažiti na kupnju, nadam se da je dobar, čekam recenziju 🙂

    • Nekako poznajem taj osječaj ;D … “kao da nema sutra” :D:D:D!

      Nadam se da ćeš biti zadovoljna sa Poshe … jedva čekam dojmove 😉 a Shiseido … hm, za tekućom sam varijantom nekako puno sretnija :/ … kao da mi ni sama ova sp60 nijansa ne odgovara :/ a i na licu još nismo kliknuli :/ … neću krivo informirati jer sam mu dala svega jednu-dvije šanse ali pomnije dojmove još javim ;)!

      lp

  • Krenula po aceton a vratila se sa još hrpu stvarčica- nekako mi je to poznato 🙂 Opskrbila si se sa predobrim stvarčicama! Sad moram još jednom to sve pregledati i da, ručak i večera izgledaju jako fino, posebno ona salata od boba i mahuna ako se ne varam 😀

    • Da da, salata je od boba i mahuna … napokon malo svježeg sezonskog povrća i boja na tanjuru :D!

      Mislim da sve imamo takve dane … krenemo po jedno a vratimo se sa vrečicom-dvije 😀 !

      lp

  • mesec ti je bio prelep, krunisan tvojim divnim danom 🙂 cestitke jos jednom 🙂

  • Sjajan post. Morala sam ga pregledati 2 puta. Fotke su divne, i imamo dosta sličnih stvari, a i imam dosta toga sa tvoje lište što bih željela probati.

    • Hvala ti draga i drago mi je da nam se sviđaju slične stvari da razmjenimo i dojmove ;D!

      lp

  • Anonymous

    nema sta nema!!Prekrasno…e sad kad mi ne bi WL rasla posle ovakvog posta, bilo bi jos bolje…Lana

    • hihihihi …. i samoj mi je tako … nešto vidim i odmah dodam stranicu-dvije u teci gdje mi je wl 😉 … hvala ti ;)!

      lp

  • Divan post, volim ovakve postove.
    Kakvi su čajevi? 🙂

  • makoro

    scrol,scrol, scrol, scrol,….i nikad kraja….predivne stvari…Anastasia,EL,…samo zadrzavam dah….čestitam na vjenčanju!

    • Hvala 😀 … drago mi je da ti se sviđa ;)!

      lp

  • Anonymous

    A koliko stvari!!!!!!!!!!! Jel sad to to za cilo lito?! Hahaha..Sve mi se svida a pogotovo zadnja fotka ;)Da napomenem ..zahvaljujuci tebi i tvojoj recenziji koja je bila prije nekoliko mj.cini mi se…ja sam kupila jedan serum sa kojim sam ne zadovoljna …nego preeeezadovoljna!!!! :DDD to je Biotherm skin ergetic s brokulom.Eto hvala ti vi blogerice nam stvarno puno znacite! 😀 Marina

    • Hvala tebi što me pratiš i što mi vjeruješ … 😉 … meni je to ogroman kompliment!

      Drago mi je da si zadovoljna jer to je zaista sjajan serum koji zaista čini “čuda” na koži ;).

      Trebalo bi mi biti za čitavo ljeto ali nekako ne mogu garantirati ;)!

      lp

    • Anonymous

      Reci mi koliko dugo si ti taj serum koristila? Rok mu je 3mj.a stvarno se sporo trosi..ne vjerujem da cu ga u tom roku potrositi…

    • To je jedini minus i ako ćeš ikada ponovo kupovati Biotherm serume svima je trajanje po otvaranju samo 3mj :/ … ja sam ga potrošila u ta tri mjeseca, koristila sam ga i ujutro i navečer i malo posudila i mami pa se potrošio … navodno ako se dobro zatvori i ostavi na sigurnom mjestu može se ponovo koristiti ali ja nekako nisam htjela riskirati.

      Nisam pametna što bih ti sugerirala :/.

      lp

    • Anonymous

      Necu ni ja riskirati…radije cu ga malo podjeliti s nekim! Hvala ti.

    • Mislim da ti je to dobra odluka ;)!

      lp

  • Anonymous

    Jel ti ikada potrošiš ove stvari? Ovdje ima zaliha za sljedećih nekoliko godina 😀

    • Potroši se sve vjeruj mi 😉 … jedino što je teško dočekati da potrošiš nešto a da se drugo otvori jer sam ja preoprezna što se tiće rokova ;)…nije vrijedno rizika ;)!

      lp

    • Anonymous

      bravo, svača čast kad si tako disciplinirana ja nebi izdržala.. inače, jako dobar ukus imaš sve je diiivno 🙂

    • Hvala ti ;)!

      lp

  • Heaven on earth….

  • Prelepi ste na vencanju,cestitke 🙂

    A fotke kozmetike,ajoj koliko sam uzivala 🙂

    • Hvala ti ;)!!!

      Drago mi je da ti se dopada post ;)!

      lp

  • Tvoj mjesec u slikama mi je definitivno jedan od najdražih postova u blogosferi! S nestrpljenjem očekujem post o vjenčanju! 😉

    • Hvala ti draga, to je baš lijepo čuti jer i meni je naročito drag ovaj post, nekako osoban ;).

      Krajem mjeseca stiže i post o vjenčanju ;)!

      lp

  • Šta da ti kažem… 😀 Fantazija. Morat ću potražiti neke proizvode.
    Jesi li već isprobala Bumble&Bumble proizvode?

    • Hvala draga ! :D!

      Jesam … ovaj Shine sprej koristim već duže vrijeme i odličan je, baš za sjaj a ovaj gratis mali je sjajan za kosu bez volumena pa sam ga naručila i u full size varijanti a i surf sprej mi je stigao nekidan no još ga nisam isprobala :D!

      lp

    • Ooo, taj Surf spray mislim kupiti. I ovu novu Surf liniju, šampon i regenerator. I masku za kosu Creme de coco. I još svašta nešto. 😀

    • Coco linija i mene vuće ali na nju ću pričekati iza 1.7. jer su mi u zadnja 2 mjeseca sve živo carinili sa lookfantastic (od kuda i naručujem B&B) … obratit ću sada pažnju i na Surf liniju :D!

      lp

  • Divne su ti slike, baš si uživala ovog meseca 🙂 Lakići su preeedivni!

  • Predivne slike sa vjencanja, jos jednom od srca cestitke! <3
    I meni su LRP omiljeni ma HG proizvodi, Flormar olovke za usne su izvrsne vidjeti ces a i YR gelovi iako su meni drazi oni kremasti (doduse mora se nekada malo promijeniti tako da te potpuno razumijem :))

    • Hvala draga! 😉

      Za LRP se apsolutno slažem a i meni se čini da ću sa Flormar olovkom biti zadovoljna ;).

      Također sam fan kremastijih tuširalica ali malo ljeti za promjenu ne mogu odoljeti ovako svježim mirisima :D!!!

      lp

  • Ja. Sam. U. Transu. 😀

  • miss burleska

    Kao i svaki put, kod tebe na kraju mjeseca totalni dernek na blogu 😀 Samo što primjećujem da je iz mjeseca u mjesec sve više divnih fotki, proizvoda i hrane 😀

    • Baš bude dernek … dobro si to rekla ;D!

      Drago mi je da ti se sviđa ;)!

      lp

  • Anonymous

    Fantastican post, kao i uvek! 🙂
    Koristim Flormar olovke za usta i prilicno sam zadovoljna 🙂
    Jel mi mozes reci koju rec o IsaDora lipliner? Jel se moze samo online poruciti i gde ili?
    Trazim bas tako neku roze nijansu u olovci, ali mi ne ide bas. Svaka preporuka bi mi dobro dosla. 🙂
    I cestitam na vencanju, preprelepa si! 🙂
    pozz 🙂

    • Hvala na komplimentu i čestitkama ;D!

      Meni se također na prvu sviđaju Flormar olovke ;)!

      IsaDora lipliner … sjajna olovka, zaista iznimno postojana, dolazi u 5-6 nijansi a ova moja je pod brojem 35 i radi se o nekoj “neon” pink nijansi koja je zaista jedinstvena i koja sam i sama dugo tražila :D, mekana je i lijepo klizi po usnama … cijena je nekih 90ak kuna i u Hr je dostupna u Mulleru.

      Ukoliko se sjetim neke koja je dostupna on line a da se radi o ovakvoj pinky nijansi javim ;)!

      lp

  • Kada ti objaviš ovakve postove, ja ne mogu spavati 3 dana 😀

    Toliko divota i prekrasnoća na jednom mjestu, zaista treba imati srce za to 🙂

    Ipak, od svega, najljepša si ti <3

    • Hvala ti draga, baš ti hvala :D!

      lp

  • Divan i ispunjen mesec, nema šta 🙂 Čestitam još jednom na udaji i jedva čekam taj post!

  • Svaki put rasturiš s ovakvim postom 😀 ne znam što mi je ljepše, toliko krasnih fotografija na jednom mjestu, padam u trans! 😀 *.*

    Mene zanima nešto više o primerima i fiksatorima sa slika. 😀

    • Hvala ti draga ;)!

      Ja ne funkcioniram bez baze i fiksatora i uvijek ih imam uza se 😀 … sve sa fotki toplo preporučam i recenziram uskoro ;)!

      lp

  • Kod tebe uvijek hrpa divnih proizvoda :)) Uživam!

  • joj jedva čekam te slike sa svadbe <3
    Tak sam sretna zbog tebe….

    Najveću pusu ti šaljem <3

    Matea

  • divan mjesec u slikama!

  • Wow, ogroman post, nikad kraja:D I prekrasna slika na kraju… A svi proizvodi mi izgledaju primamljivo, pogovoto paketić sa iHerba.:)

    • O da … baš je ogroman ;)!

      Hvala ti najljepša i drago mi je da ti se sviđa :D!

      lp

  • coco

    Dok sam ovo citala i gledala, mislim da nisam disala 5 minuta XD
    Sve je takooo fenomenalno!
    Btw. koja je cijena kryolan fiksatora?

    • Hvala ti draga … baš mi je drago da ti se sviđa ;D!

      Cijena fiksatora je kod nas 360kn no ako imaš mogučnosti porućiti po nekom iz Njemačke tamo je oko 22eura.

      lp

    • coco

      Oooo, koja razlika! Hvala na informaciji 🙂

    • I drugi put ;)!

      lp

  • Draga, divan post! A vi ste mi preslatki:*

Shop now at  FOREO for the IRIS