Vichy Capital Soleil spf 50

Kategorije: Preparativa, Vichy

 Novo istraživanje Laboratorija Vichy pokazalo je da duge UVA zrake duboko prodiru u kožu i utječu na njenu kvalitetu. Posljedice su pepeljasti ten, bore i mrlje. Prvi dani na suncu znaju biti opasni za najizloženije dijelove tijela poput lica te je stoga važno koristiti primjerenu zaštitu. Linija Capital Soleil predstavlja dvije inovacije u zaštiti od sunca za lice: baršunasta krema 50+ za ljepši izgled kože i obojena krema 50+ za prirodan i blistav ten. Obje kreme učinkovite su čak i protiv dugih UVA-zraka za još ljepšu kožu i blistav sjaj.

Vichy već od samih začetaka u 30-im godinama prošloga stoljeća razvija koncept kozmetike u službi zdravlja i ljepote. To je načelo naročito važno kad je riječ o proizvodima za zaštitu od sunca. Po prvi su puta Laboratoriji Vichy proveli  studiju na cjelovitom genomu povezanim sa zaštitom od sunca i otkrili utjecaj dugih UVA-zraka, o kojima se do sada znalo manje nego o UVB i kratkim UVA-zrakama. Duge UVA zrake najbrojnije su UV zrake koje duboko prodiru u kožu i utječu na njenu kvalitetu. Pepeljasti ten, nepravilna površina te bore i mrlje tri su glavne posljedice utjecaja dugih UVA zraka.  Koža lica najizloženiji je dio tijela, pogotovo tijekom prvih dana na suncu te je zbog toga izuzetno važno nanositi visok faktor zaštite kako bismo izbjegli posljedice prouzrokovane UVA zrakama. Zahvaljujući visokoj  zaštiti koža može biti vidljivo preoblikovana: blistaviji ten, bolja kvaliteta kože kao i manje bora i mrlja. Capital Soleil pruža svim tipovima kože učinkovitu zaštitu, toleranciju i užitak.
Kako je zaštita genetskog kapitala kože od svih vrsta UV zračenja (osobito dugih UVA zraka) sve važnija, isto kao i kvaliteta i ugodnost teksture, CAPITAL SOLEIL predstavlja dvije inovacije za zaštitu lica od sunca:
BARŠUNASTA KREMA 50+ za ljepši izgled kože 
Prva visoka zaštita od sunca koja otkriva ljepotu kože zahvaljujući ojačanoj učinkovitosti čak i od dugih UVA-zraka. Hijaluronska kiselina pruža osjećaj „druge kože“: Koža je meka i hidratizirana kroz 24 sata. Njena tekstura stapa se s površinom kože i ponaša se kao filer čineći kožu ujednačenom i glatkom. Formula MEXORYL SX & XL, ojačana je s filterima koji pružaju najvišu zaštitu od dugih UVA-zraka: Parsol®1789 te Tinosorb®S.
Baršunasta krema trostruko djeluje za idealnu kožu: 
Trenutačni učinak:  glađa koža 
Tijekom izlaganja suncu: blistaviji i dugotrajniji ten
Nakon izlaganja suncu: manje bora i mrlja
OBOJENA KREMA 50+ za prirodan i blistav ten …
…..pruža učinkovitu zaštitu od sunca i lagani učinak prekrivanja. Ujednačen ten, prirodan izgled te formula koja sprječava svrbež i pečenje očiju odlike su ovog proizvoda. Tekstura se brzo upija i otporna je na vodu i znojenje. Proizvod je primjeren i za osjetljivu kožu, bez parabena je i sadrži termalnu vodu Vichy. Obojena krema 50+ dolazi u jednoj nijansi prilagođenoj svakom tenu.
Teksture su prilagođene da pružaju osjećaj ugode pri nanošenju i ne ostavljaju bijele tragove ni grudice. Formule s Vichy termalnom vodom ispitane su na najosjetljivijoj koži, ne sadrže paraben i hipoalergene su. Capital Soleil proizvodi za zaštitu lica od sunca jedina su zaštita koja djeluje duboko u koži i štiti izvorne stanice.
LINIJA CAPITAL SOLEIL –  ZAŠTITA OD SUNCA ZA IDEALNU KOŽU
Capital Soleil linija pruža idealan odgovor za zaštitu lica od sunca – za različite tipove kože Capital Soleil nudi raznolike teksture i faktore za kompletnu zaštitu na suncu:
LICE: baršunasta krema za lice SPF 50+, obojena krema za lice SPF 50+, lagani fluid za lice SPF 50+, dry touch finish za lice SPF 50+ i SPF 30  te krema za lice SPF 30
TIJELO: mlijeko za tijelo SPF 50+ i SPF 30 u obiteljskom formatu od 300 ml, sprej za tijelo SPF 50+ i SPF 30, suho ulje SPF 40 i SPF 20 te mlijeko-gel za tijelo SPF 20
DJECA: Dječje mlijeko SPF 50+ u velikom formatu 300 ml, nježni dječji sprej SPF 50+ te nježno dječje mlijeko SPF 50+
KOMPLEMENTARNI PROIZVODI IZ LINIJE: balzam za umirivanje sunčanih opeklina, hidratantno mlijeko za samotamnjenje, stik za osjetljiva područja SPF 50+ i balzam za usne SPF 30
BARŠUNASTA KREMA 50+ informativna cijena: 125,33 HRK
OBOJENA KREMA 50+ informativna cijena: 125,33 HRK

*pr objava

Proljeće je “navodno” tu a ljeto pred vratima … hoće li se ijedan od navedenih proizvoda naći i u vašem ljetnom cekeru 😀 ??

lp

Tagovi:
 • Ja već imam obojenu kremu i mislim da će mi biti super i za ljeto i za zimu. Nekako je tamne boje u tubi, a na licu nije, uopće. A mislim da će zimi dati takav zdravi sjaj.

  • Imam ju i ja … ugodna je ali meni bi više odgovarala za zimu :/.

   lp

 • Imam Capital Soleil mlijeko za tijelo SPF 30, tj.kradem mamino (ona se već opremila za ljeto, ja malo kasnim 😀 ). Koristila sam ga zadnjih nekoliko dana na plaži, super je. Nisam pocrvenila, lako se razmazuje, brzo upija i nema napadan miris. Po opisu mi se sviđa i krema u boji, ali mislim da ću se i dalje držati Lancastera za sunčanje, navika valjda. 🙂

  • Lancaster ima sjajne proizvode … ja ih nisam dugo koristila … hvala za podsjetnik ;)!

   lp

  • Ma ništa, godinama su mi najbolji. 🙂

  • ;D!

   lp

 • E razmisljala sam da li da kupim za lice ovo, ali na kraju ipak pade izbor na La Roche Posay, koji mi je za sada onako…nish posebno.

  • Daaaa … nisi zadovoljna??? Koju si kupila?

   Mene obično LRP nikada ne razočara po pitanju krema sa spf??

   lp

 • Vichy ima super kreme, no ja sam se opskrbila ovo ljeto 🙂

 • Ovih dana isprobavam obojenu kremu. 🙂

  • Jedva čekam tvoje dojmove ;D!

   lp

 • Ja sam kupila za zaštitu LRP Anthelios- matirajući, a ako obojene kreme još mozgam?

  • Imam ju i ja ali čekam baš pretople dane ;D!

   lp

 • Nažalost sam ga kupila prošle godine i sve te kreme za sunčanje mi nikako ne odgovaraju niti za lice niti za tijelo. Za tijelo koristim ulja a lice uopće ne mažem jer mi izbije sa prištićima već nosim šešir..

  • Tako nam je većini … čim ljeto dođe trebamo se zaštiti ali navala prištića i upaljenih i začepljenih pora je abnormalna 🙁 !

   lp

 • Mislim da ce ove godine da padne izbor na Vichy 😀

  • …. i nadam se da ćeš biti zadovoljna ;)!

   lp

 • Anonymous

  Ja sam kupila Vichy prije mjesec dana SPF30 jer sam dosta svijetla.godinama je koristim u razdoblju od 4 do 10 mj. 😉

  • Drago mi je čuti da si zadovoljna i da preporučaš ;)!

   lp

Shop now at FOREO for the IRIS