La Roche Posay – Hydreane

Hydreane proizvodi predstavljaju svakodnevnu hidratantnu njegu prilagođenu osjetljivoj koži.  U srcu formule nalazi se izvorna termalna voda La Roche-Posay  koja vlaži i umiruje kožu. Za nadolazeće proljetne dane La Roche-Posay preporuča Hydreane BB kremu koja ujednačava ten te čini ljepšom čak i najosjetljiviju kožu.  La Roche-Posay Vam sredinom travnja uz kupnju Hydreane BB kreme poklanja Novalip DUO ruž za usne i fiziološku micelarnu otopinu (50ml) za savršen proljetni make up & njegu!

HYDREANE:  SVAKODNEVNA HIDRATANTNA NJEGA ZA OSJETLJIVU KOŽU

Proizvodi iz linije Hydreane bogati su selenom te  svakodnevno vlaže i smanjuju osjetljivost kože. Sadrže hidrolipide- novu generaciju molekula koje seprirodno  integriraju u epidermis, a njihova jedinstvena svojstva koži omogućuju da upija vodu i otpušta je. U srcu formule  nalazi se termalna izvorska voda La Roche-Posay koja vlaži, umiruje te čini kožu mekšom. Hidrolipidi  u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay prodiru u kožu te joj daju potrebnu vlagu i  postupno smanjuju njenu osjetljivost. Minimalistička i sigurna, dermatološki ispitana formula   zadovoljava sve dnevne potrebe osjetljive kože.Klinička istraživanja dokazala su da HYDREANE njega smanjuje osjetljivost kože za 73% u 4 tjedna. Nakon 4 tjedna svi znakovi osjetljive kože kao što su zatezanje, crvenilo, škakljanje, peckanje i svrbež su smanjeni.* HYDREANE njega dostupna je u dvije teksture koje osiguravaju ugodnuupotrebu i osjećaj svježine na koži: bogata tekstura namijenjena suhoj i vrlo suhoj koži te lagananamijenjena normalnoj i mješovitoj koži.

* Klinička studija provedena na 53 osobe s osjetljivom kožom, 2 aplikacije dnevno s HYDREANE RICHE proizvodom.

PRVA BB KREMA SA TERMALNOM IZVORSKOM VODOM LA ROCHE POSAY

Novost u liniji Hydreane je BB krema- prva BB krema s termalnom izvorskom vodom La Roche-Posay, formulirana za osjetljivu kožu.Omogućuje 12h hidratacije – zahvaljujući  djelovanju termalne vode i hidrolipida koji omogućuju vodi da prodire u epidermis i na taj način hidratizira i umiruje kožu cijeli dan.

HYDREANE BB KREMA u samo jednom koraku hidratizira kožu, ujednačuje tente umiruje i štiti kožu od UV zraka. BB mineralni pigmenti upijaju se u kožu za trenutačno uravnotežen i svjež ten. Njezina glatka i nemasna tekstura čini kožu mekšom i gipkom. Proizvod je dermatološki ispitan, ne sadržiparaben , nekomedogen je i hipoalergen. Hydreane BB krema dostupna je u 2 nijanse.

LA ROCHE-POSAY VAM POKLANJA PROLJETNI POKLON PAKET

Uz kupnju Hydreane BB light ili Hydreane BB medium kreme La Roche Posay Vam poklanja Novalip DUO ruž i fiziološku micelarnu otopinu (50 ml). Akcija  počinje sredinom travnja u La Roche Posay partner ljekarnama i traje do isteka zaliha. Stoga požurite po svoji proljetni poklon paket!

Proizvod HYDREANE BB KREMA na raspolaganju je u dvije nijanse:

HYDREANE BB LIGHTinformativna cijena: 99,50 HRK*
HYDREANE BB MEDIUMinformativna cijena: 99,50 HRK*

* Cijena je informativna i može se razlikovati u skladu s pravilnikom o cijenama u ljekarni.

*pr objava
Hoćete li nabaviti primjerak svog poklon paketa?
lp
Tagovi: