Favoriti mjeseca: veljača 2013

Kategorije: Makeup, Preparativa

Veljača je nekako samo prohujala ali je iza sebe ostavila masu sjajnih proizvoda koje sam obožavala te planiram i ubuduće ;)…

Dekorativa

Kao što sam naglasila….masa sjajnih proizvoda i sve sam ih stigla iskoristiti pošteno u ovih 28 dana a sa pojedinima i nastavljam u ožujku ;).

Prvo mjesto definitivno zauzima Ben Nye puder čiju recenziju možete pročitati ovdje.

Nadalje slijede proizvodi za usne i iako nisam fan sjajila ovaj mjesec imam čak tri u favoritima ;/.

Proizvoda za usne ima najviše u favoritima jer je ova snježna veljača bila zaista naporna sa tom “zimskom idilom” a neko nepisano pravilo za zimski period za mene su naglašene usne a ostatak vrlo natural ;)…najjednostavnije za hladna zimska jutra ;D.

 …s lijeva na desno…
Maybelline Color Sensational u nijansi 914 “vibrant mandarin”
Lancome Rouge In Love u nijansi 340B
MaxFactor u nijansi 825 Pink Brandy
Golden Rose u nijansi 57
Ukratko, sva četiri ruža iznimo pigmentirana, ugodna i postojana na usnama, za mene dovoljno ;).
…odozgo prema dolje…
Soap and Glory “Sexy Motherpucker”
Dior Lip Glow (recenzija)
Fusion u nijansi “big and bare”
Sva tri sjajila posebna na svoj način…Soap&Glory zbog postojanosti te pucketanja na usnicama kao oni sitni bomboni u komadićima koji pucketaju dok su u ustima, Diorov Lip Glow po svojoj pigmentaciji koju izvlaći iz prirodne nijanse vaših usana te Fusion zbog naglašavanja volumena usnica. Sva tri divna i njegujuća prema usnicama te nijedan nije ljepljiv, ne isušuje te su sva tri iznimno postojana.

 A ostatak lica je volio rumenila i iluminatore/korektore 😉 te iznimno dobre kistove.

…s lijeva na desno…
(fenomenalan kist koji koristim za nanošenje bronzera ili rumenila jer je iznimno gust te jako precizan)
(kist iz 22-djelonog seta od Coastal Scentsa pod brojem 4, iznimno gust kist te apsolutno idealan za nanošenje Ben Nye pudera)
(jedan od “najbržih” kistova za nanošenje tekuće podloge koji ujedno “štedi” na tekućoj podlozi te je iznimno temeljit i precizan)
(najbolji kist za obrve ikada-MUST HAVE)

Oči…isto nepisano pravilo kao za ruževe samo suprotno…oči su ovog mjeseca bile iznimno suptilne i u drugom kadru a presudno tome je bila brzina…nije mi se dalo zamarati detaljima kada znam da me vani čeka minus (da li vam je sada jasno koliko ne volim zimu kao godišnje doba a o snijegu da ni ne započinjem 😉 ).

…gornji red…
MAC Paint pot u nijansi “Bare Study”
Maybelline Color 24H Tattoo u nijansi 35 “On and On Bronze”
Oba sjajna proizvoda jer se brzo i lako nanose, dakle lijepo se i blendaju, postojana su tokom čitavog dana te su savršeni i kao baze za kapke.
…donji red…
MAC Pigment u prahu u nijansi “Naked”
Illamasqua sjenilo za obrve najbolje ikada a o nijansi da ni ne krećem, savršena i najprilagodljivija nijansa ikada – obratite pažnju ;). MAC pigment u nijansi “Naked” je prenesen favorit iz siječnja, što reći, naprosto savršen pigment koji je nadopuna svakoj nijansi a i dovoljan je sam za sebe ;). Uskoro mi dolazi i full size…jedva čekam :D:D:D. Hvala Make Up Areni što mi je otkrila ovu predivnu nijansu ;).

 Na redu je lice, odnosno proizvodi za lice.

Oba MAC rumenila od kojih je “Baby don’t go” nijansa prenesana iz favorita siječnja jer je zapravo savršena nijansa koja je nadopuna svakom rumenilo ;). Nijansa “Legendary” je nova u mojoj kolekciji ali toliko krasna zbog svoje decentnosti da je nisam skidala sa obraza od trena kada mi je dospjela u ruke.

Oba sjajna iluminatora od kojih ovaj od Estee Lauder koristim već jako dugo i čiju kupovinu obnavljam kroz godinu. Trenutna nijansa koju koristim je 02 light medium dok ću u kasno proljeće preći na 03 medium. Ovo je najsavršeniji iluminator za okoloočno područje jer ne isušuje a prekriva. Ilumirajućim efektom nećete možda biti 100% zadovoljne ako očekujete klasičan trag koji vuće najviše na bijelkasto ali dobit ćete fenomenalnu svježinu na svom licu.
Drugi iluminator od L’Oreala u nijansi 01 light koristim za predio ispod obrve jer je za bilo što drugo jednostavno presuh, odnosno, trag koji ostavlja biti će dojmljiv no isušit će vas abnormalno ali ovo bi bio onaj klasični iluminator.

Dekorative se nagomilalo, znam, no ni preparative nije puno manje ;).

Preparativa

 Svega i svačega tu ima a sve izvanredno.

 Caudalie
…s lijeva na desno…
*Enzimska piling maska, fenomenalan proizvod kupljen na preporuku Dear Skin
*Hidratantna maska koja me uspješno spašava dehidracije
*Krema za dubinski piling, sjajan i iznimno konkretan piling usprkos kremastoj teksturi

Clinique “7 day scrub cream”, dakle kremasti piling koji sam dobila na Clinique eventu, sjajan piling koji ostavlja kožu ugodnom, nježnom i čistom a upotrebljiv je na svakodnevnoj bazi. Sjajan proizvod.

Lush “It’s raining Men” tuširalica…moje drugo pakiranje po redu sam načela upravo danas dok sam se u veljači tuširala samo sa njim a da ni ne govorim da još jedno pakiranje čeka u rezervi ;). Sjajna tuširalica o kojoj sam naprosto postala ovisna.

Malo o kosi…

Lush Big šampon te istoimeni kruti regenerator (u limenoj mabalaži) su definitivno broj jedan proizvodi za njegu moje tanke kose bez imalo volumena. Kosa je mirišljava nakon upotrebe satima, podatnija, lako se raščešljava, lako se fenira, manje se masti a volumen koji daje je božanstven. Jedina mana je da sam ja i šampon od 330g/130kn te regenerator od 100g/89kn potrošila za mjesec dana 🙁 ,ali znate šta – vrijedi :D.

Nadalje, također Lush šampon pod nazivom Daddy, božanstven miris po ljubičicama koji traje satima, čista podatna kosa koja se uvelike manje masti i daje predivan sjaj. Moja kosa voli ovaj šampon makar ju malo isušuje  no i za to sam našla rješenje.

Rješenje dolazi u ljubičastom pakiranju a potpisuje ga Kerastase. Radi se o ljubičastom Elixiru namijenjenom  finoj i osjetljivoj kosi. Božanstven miris koji ostaje na kosi satima, hrani i njeguje a ne otežava kosu i efekat je vidljiv skroz do sljedećeg pranja kose.

Ponovo Lush i proizvod za čišćenje šminke pod nazivom “9 to 5” također prenesan iz favorita siječnja. Divan čistać koji tako lijepo i ugodno njeguje kožu te ne stvara iritacije a iznimno je temeljit.

Lancome Tonique Douceur, najnježniji, najhidratantniji i najmirišljaviji losion ikada…divan je prema mojoj koži. Iznimno je nježan a opet ostavlja kožu čistom no i nahranjenom. Nakon upotrebe osječaj je predivan.

Preparative se također skupilo ali sve zaista divni proizvodi vrijedni pažnje.

Vaši favoriti za veljaču?

lp