Vichy – idealna zimska njega

Kategorije: Preparativa, Vichy

Laboratoriji Vichy su u brizi za idealnu njegu zimi osmislili paket proizvoda nazvan Moja idealna zimska njega. U vunenoj Vichy torbici su proizvodi za zimsku njegu: AQUALIA THERMAL njega za kožu (15ml), PURETE THERMALE umirujuća micelarna otopina 3 u 1 (30ml), AERATEINT PUREtekući puder za suhu kožu, NUTRI REPARATEUR hranjivi obnavljajući šampon i NUTRIEXTRA hranjiva obnavljajuća njega za tijelo.

Uz kupnju Vichy proizvoda za njegu lica u vrijednosti od najmanje 150kn, Vichy poklanja vunenu torbicu za idealnu zimsku njegu. Promocija je dostupna u partner ljekarnama početkom veljače do isteka zaliha poklona.

AQUALIA THERMAL njega
Koži je tijekom zime potrebna maksimalna hidratacija  i obnavljanje zaštite kože. Aqualia Thermal objedinjuje snagu termalne vode Vichy obogaćene s 15 dragocjenih minerala,  učinkovitost agensa za hidrataciju i bogatstvo karite maslaca za intenzivnu hidrataciju kože koja pruža 48-satni osjećaj ugode.
Koža je u potpunosti hidratizirana,mekša i vidljivo ljepša te sve jača u borbi protiv svakodnevnih nepovoljnih utjecaja.

*dojmovi;
Krema zaista opravdava prethodno navedeno te kao takva odgovara mojoj mješovitoj koži. Napomenula bih jedino da sam u podlozi koristila hidratantni serum jer mi sama krema za zimski period ne bi ipak bila dovoljna ali tokom ljeta će se svakako naći u mom neseseru jer smtram da će biti savršena.
Dakle, koža je nahranjena, elastična, mekana, ugodna te sjajna podloga za pudere.

PURETE THERMALE umirujućamicelarna otopina 3 u 1
Tijekom zimskih dana koža je izložena hladnoći i velikim promjenama u temperaturi te zbog toga postaje izrazito osjetljiva. Zbog toga je važno koristiti otopinu koja se ne ispire kako bi izbjegli oštrinu tvrde vode na koži. Purete Thermale umirujuća otopina 3 u 1 čisti i uklanja šminku u jednom koraku. Tehnologija micela hvata nečistoću poput magneta, što omogućuje savršeno čišćenje i uklanjanje šminke s osjetljive kože bez trljanja i ispiranja.

*dojmovi;
Potpis…lijepo uklanja šminku sa lica (pritom isključivo mislim na puder, rumenilo, sjenilo,ruž, sjajilo) ne isušuje, ne stvara iritacije i u principu odrađuje posao micelarne besprijekorno.

AERATEINT PURE tekući puder za suhu kožu
Puder hvata i zadržava vodu u središtu kože i tako je neprestano hidratizira, stvarajući 24-satni osjećaj ugode. Koža postaje glatka te joj se dugotrajno vraća zdravi sjaj, i.  Po prvi puta na području preparativne kozmetike provedeno je instrumentalno ispitivanje otpornosti na gradsko zagađenje i antioksidacijski test. Ova su ispitivanja dokazala da zahvaljujući 100% čistim mineralnim pigmentima i derivatima vitamina C i E boja ostane netaknuta 12 sati.

*dojmovi;
Iako se radi o puderu za suhu kožu dok je moja mješovita iznutra je dehidrirana i ovaj puder joj je odgovarao. Nemojte misliti da mi se koža nije zasjajila jer je na t zoni nakon koja 3 sata ali sa bazom u podlozi lice je bilo bez suvišnog sjaja 5 sati ali nakon što bi prešla sa puderom u prahu sve se vratilo u normalu. Ugodan pri nanošenju, srednjeg prekrivanja, ne isušuje, ne stvara iritacije, postojan te nadasve iznimno lagane kremaste teksture koja mi se svakako sviđa.

NUTRI REPARATEUR hranjivi obnavljajući šampon
Dvostruko djelovanje koje kosu istovremeno obnavlja i hrani. Ceramidi DERCOS su replike prirodnih ceramida kose i prodiru među ljuskice te tvore međustanični cement i jačaju koheziju kutikule, zaštitnog omotača kose. Vaša je kosa raspetljana, lišena osjećaja težine i obnovljena duž cijele vlasi, a vraćaju joj se elastičnost i sjaj.

*dojmovi;
Šteta što je ovo pakiranje bilo samo za jedno pranje kose u dva šamponiranja jer mislim da je interesantan šapmpon ali vam samo mogu reći dojmove za to jedno pranje.
Na prvu zaista slabo po mom pojmu zapjeni ali dovoljno da opere kosu koja ostaje glatka, podatna, nježna, sjajna i ne petlja se. 
Razmišljam o kupovini ovog šampona jer ima potencijala za moju masnu kosu bez volumena.

NUTRIEXTRA hranjiva obnavljajućanjega za tijelo
Nutriextra je inovativni spoj 23% hranjivih sastojaka(glicerin, karite maslac, prirodna ulja) i agensa upijajućih svojstava za dubinsku hidrataciju i njegu kože.Nutriextra s hranjivim tvarima prodire do najdubljih slojeva epidermisa, pa je dovoljno jedno nanošenje za dvodnevni osjećaj ugode.

*dojmovi;
Ovo je krema koja je svake zime dio moga nesesera tako da se nisam kroz ovo tester pakiranje upoznala sa njom. Izvrsna je i koristim ju za ruke, za suhe dijelove tijela i nakon depilacije. Topla preporuka jer hranu kožu dubinski te ju ostavlja nježnom i njegovanom.

Uz ova tester pakiranja došao je i vuneni neseser kao i prošle zime … sjajan je i upotrebljiv jer je veličine koja je baš prilagođena za male i srednje torbe kakve preferiram za svakodnevnicu.

Volite li ovakva tester pakiranja, da li ste isprobale koji proizvod? Dojmovi?


lp