Clinique event :D

Kategorije: Clinique

Jučerašnje popodne sam provela u ugodnom društvu dragih beauty blogerica i Clinique tima na promociji nadolazećih proizvoda u 2013-oj sa Clinique potpisom.

Prezentaciju je vodila iznimno simpatična Gloria Mapilele Todorović (Clinique Education Manager) uz pomoć svojih također dragih i simpatičnih kolegica pa bi se odmah u uvodu ovog posta zahvalila na ugodnom gostoprimstvu i organizaciji Orvasa te također hvala dragoj Ani sa Ogledaloonline koja zaista od srca promovira i “gura” prema naprijed sve nas beauty blogere :D. Jedno skromno ali od srca hvala :D.

Tema je bila vezana za nadolazeće proizvode za proljeće 2013te no svakako smo se dotaknuli i pojedinih proizvoda koji su već “starosjedioci” na tržištu ali su to i proizvodi na kojima je dobra većina nas i “odrasla” a i čitav niz predstojećih generacija će zasigurno odrastati :).
Uvod je svakako bio rezerviran za  3 Step Sistem za njegu kože na kojem se npr ja odrastala samo sam jučer došla do saznanja da sam koristila krivi “step” :/. Naime, koraka su 4 (ovisno o tipu kože)…kako sam imala dosta masnu kožu kroz pubertet sječam se da sam potrošila dva pakiranja 4ke no kako sam dobila tester 3ke obnovila sam nekoliko kupovina iste no nakon nekog dužeg vremena korištenja koža je postala jako isušena i često sam dobivala reakcije poput prištića pa sam nekako i odustala od voljenog stepa 3…no sada mi se sve više čini da em uz činjenicu da sam koristila krivi step još k tome sam ga koristila na krivi način…hm…definitivno će se ponovo naći u mojoj rutini…očekjute post ;).
Kako provjereno znam da na svakom Clinique stalku postoji ova tablica zaista obratite pažnju na nju jer u tom slučaju ako ste zainteresirani za ove proizvode nećete pogriješiti pri odabiru kao što sam ja, naime, prema ovoj tablici ja sam trebala koristiti step 2 :/ koji je namijenjen suhoj do mješovitoj koži … definitivno idem u kupovinu :D.

Nadalje smo prešli na meni jednu od najdražih krema za koju garantiram da nije još samo jedna u nizu lagana hidratantna krema kojoj manjka hidratacije već je idealna krema za mješovitu kožu i meni neizostavna za ljetni period. 
Radi se dakle o Moisture Surge Extended Thirst Relif gel kremi kojoj je primarna zadaća hiratacija kože lice. Kako je bezuljna i iznimno lagana meni je idealna za ljetni period dok mi je za zimu ipak prelagana ali ju svejedno imam u svom ormariću te ju znam koristiti kao masku, odnosno, nanesem ju u izdašnijem sloju prije spavanja i koža je ujutro elastična i nahranjena. Saznala sam i da se ova krema može pomiješati sa puderom ili nanjeti preko pudara tokom dana za osviježenje lice 😀 što je zaista zgodan trik koji ću svakako primjenjivati.
Ovaj post sam počela sa meni dragim proizvodima ali uz njih tu su i All About Eyes okoloočna te njena obogačenija nasljednica All About Eyes Rich okoloočna krema na kojoj sam doslovce odrasla, Take The Day Off make up odstranjivač kojeg sam kupila valjda već nebrojeno puta iz jednostavnog razloga jer je toliko nježan a efikasan u odstranjivanju šminke sa očiju, Line Smoothing korektor koji je zaista moćan po pitanju prekrivanja a ne isušuje itd…zaista volim ovaj brend jer ima puno povjerenje u njega i zato sam se razveselila kada sam vidjela na stolu toliko proizvoda od kojih sam morala kupiti Turnaround Concetrate radiance serum te City Block Sheer Oil Free Face Protector SPF 25 ali o njima u nekim nadolazećim recenzijama jer dugujem postove za prethodno navedene :D.

Clinique ima zaista najbolje nijansirane BB kreme i zaista mi je žao jer je meni moja bila preteška, naime, kupila sam je početkom prošlog ljeta ali bila je jednostavno premasna i preteška no mislim da bi bila savršena za osobe sa vrlo suhom i suhom kožom no ja sam od svoje na žalost morala odustati.
Ovo što vidite na prethodnim fotografijama nije BB krema već CC krema 😀 koja je teksturom zaista drugačija od BB kreme i mislim da bi meni na mojoj mješovitoj koži bolje odgovarala. Veselim se proljeću i ovoj CC kremi koju svakako namjeravam nabaviti.
Za liniju protiv crvenila (Redness Solution) sam čula samo preporuke i to iz prve ruke od svoje mame koja naročito ima riječi hvale za puder u kamenu koji u toku dana zaista vidljivo smiri crvenilo lica a i sama joj krema puno znaći u ljetnom periodu kada joj lice doslovce “žari” od crvenila. Isprobala sam na promociji bazu koji iako nije privlačnog mirisa djeluje zaista lijepo i ugodno na koži.
Dolazimo do Even Better linije za osobe koje se bore sa hiperpigmentacijom koja se kod mene pojavljuje poslje ljeta i na području brade se nazire kroz dvije-tri točkice koje su nastale posljedicom prištića.

Dobila sam dva testera Even Better Eyes kreme koja je deklarirana kao korektor no neka vas ne zbuni činjenica da ćete nakon ove kreme ipak trebati malo korektora, barem sam ga ja trebala, doduše možda manje ali sam trebala a ja inaće i nemam neke pretamne podočnjake već me više mući lagana natečenost prikazana kroz one “polumjesece” ispod očiju. Uglavnom, sve je stvar do pojedinca jer na svakome proizvod drugačije djeluje tako da ga se svakako isplati probati jer testeri postoje u parfumerijama ;).

Clinique repairwear laser focus linija je linija vrijedna pažnje a ono što je mene naročito dojmilo i što jedva čekam da stigne u naše parfumerije je jedna noćna krema i okoloočna krema.

Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream je proizvod koji zaista samo čekam da dođe na naše police jer idem odmah po njega. Naime, radi se o okoloočnoj kremi koja je namjenjena svim generacijama i koja umanjuje vidljivost te pojavu bora i linija. Dojmila me se jer je za sve generacije pa čak i mene koja nisam još za neke “teže” anti age kreme a opet imam problema sa linijama a naročito borama smijalicama :D…jedva čekam :D.

Nadalje, isprobali smo dnevnu i noćnu RepairWear Uplifting kremu od kojih je mene dojmila noćna za koju mi je i Ana sa Ogledala potvrdila da ju koristi i da je prezadovoljna te ju svakako kupujem čim potrošim barem jednu u trenutnim zalihama :D.

Nešto novo u dekorativnom segmentu je da je tekući puder Even Better (koji redovito koristim nakon ljeta i koji mi je sjajan u prekrivanju tamnijih mrlja) dobio i “suborca” u prekrivanju hiperpigmentacija – komapktni puder koji će biti dostupan u 6 nijansi i vjeruj te mi da mi iznimnu moć prekrivanja i svakko obratite pažnju na njega kada dođe na naše police.

Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm , što reći osim da su ovi balzami iznimno hvaljeni zbog svoje hidratacije i sveukupnog efekta koji ostavljju na usnama a sada će biti još i bolji (barem meni) jer izlaze u intenzivnijim varijntama i ta me činjenica baš veseli jer upravo zbog vrlo decentnih nijansi nisam bila naklonjena ovim proizvodima no što sam vidjela na promociji zaintrigiralo me i svakko će se barem jedan naći u mom neseseru ;).

Clinique High Impact Extreme Volume maskara dakle za volumen trepavica u čiju sam se gumenu četkicu naprosto zaljubila i moj je sljedeći izbor pri kupovinu maskare :D.

Lakovi za nokte će biti također nešto novo u Clinique dekorativnom asortimanu, na raspolaganju smo imali da isprobamo nijansu 06 happy koja će apsolutno čini ljeto sretnijim i vedrijim zbog svoje predivne crvene nijanse.

Isprobali smo i tri parfema ok kojih je Elixir zaista nešto drugačije, iznimno zanimljiv ali profil parfema koji jednostavno ili voliš ili ne voliš ali svakako vrijedan barem pažnje :D. nadlje su tu bile iznimno pigmentirane olovke za oči te maskara za donje trepavice itd itd…poanta je da svakako drugi puta ne zaobiđete Clinique pult.

Srdačni Clinique tim pripremio je i za nas male poklončiće….:D

3 Step sistem…kao što vidite testeri postoje i ako ste zainteresirani isprobajte ali obratite tablicu sa početka posta ;).

Ovo lijepo cvijetno pakiranje je najava redizajna pakiranja … baš proljetno i privlačno.

Ono u kutiji je doduše još privlačnije :D.

Losion za tijelo, krema za ruke i već spominjana u postu Moisture Surge gel krema.

7 Day Scrub Cream je proizvod koji sam baš željela isprobati i drago mi je da se našao u ovoj kutijici a večeras ide na isprobavanje :D, All About Eyes Serum za natečenost je iz nekog razloga kod mene efikasan samo u ljetnom periodu :/ (možda zato jer zaista mrzim hladnoću i zimu pa mi i to utjeće i na san te jutarnje raspoloženje 😀 ), Long last Glosswear koje je iznimno sjajno na usnama i zaista ga malo treba za jedan lijep efekat te uz to iznimno njegujuće sjajilo, High Impact Curling maskara kojoj se baš radujem te očekujem puno ;).

Zaista mi je drago bilo posjetiti ovaj event te se držiti sa Gloriom i njenim suradnicama te dragim blogericama poput Alter Ego, Ogledalo, The Chloee’s everyday, Šminkerica, Girlysh, a little make up obsessed na čijim ćete blogovima također moći pročitati još pokoji post o Clinique eventu a ja ću vam za kraj dočarati još malo krasan ambijent u kojem je promocija održana :D.

Clinique kao brend, vaši dojmovi???

lp