Favoriti u studenom :D

Prosinac je tu…uz lagano prolazni snijeg i niže temperature, prosinac je donio i ovaj post :).

Uz već čitav niz prethodno navedenih favorita koji su kao takvi i ostali naišla sam na nekoliko novih favorita…

HIMALAYA HERBALS tonik za lice čiju sam recenziju napravila no ponovo ću spomenuti koliko sam zadovljna ovim losionom prevenstveno iz jednog jedinog razloga – hidratacija te nježni efekt koji za sobom ostavlja na licu. Kada sam post pisala spomenula sam da se ovaj brend može kupiti u susjednoj nam BiH no od prije koji dan raspoloživ je u Bipi po cijeni od otprilike 45kn. Hvala dragoj miss bruleski za ovaj info ;)!

SOAP&GLORY maslac za tijelo kojim se mackam i mackam i mackam. Predivan miris koji je postojan poput parfema, da vam ukažem na postojanost spmenut ću da navečer kada se namažem ovim maslacem miris pređe i na piđžamu koja ostaje tako mirisna danima :D. Nježan i hidratantan prema koži i svakako MUST HAVE za zimu. Kupila sam ga od Jelene sa bloga Babushka’s Suitcase i još joj jednom hvala no moram se pohvaliti da mi je i draga Jasmina sa bloga Make Up Arena obnovila zalihe tokom svog boravka u Dubaiju ali o tome ćemo vjerovatno sljedećeg mjeseca također u favoritima :D.

LANCOME IDOLE ULTRA 24h, puder koji mi savršeno odgovara što nije bio slučaj prije koje dvije godine i baš sam se ugodno iznenadila kada sam ga ponovno probala. Doduše, prije dvije godine sam ga isprobala u ljetnim periodu pa je možda bilo i do toga…no nebitno, trenutno je presavršen za moju kožu :D. Naime, mučim se već danima sa prištićima na području brade i pomalo vrata, mislim da su to neki stresni prištići ili su zaista neka reakcija na neki proizvod, uglavnom, ovo je jedini puder koji te nemani prekrije i zakamuflira do savršenstva, zapravo do te mjere da mi katkada nije potreban niti korektor. Ako mislite da je ovo težak puder varate se, nije ni lagan ali nije ni pretežak. Ne isušuje, ne čepi pore, ne stvara iritacije, postojan je isprobanih 12h bez mane na mojoj masnjikavoj koži…uglavnom, savršen je i zaslužuje svoju recenziju :D.

BeYu baza za sjenilo, dobila sam tester pakiranje pri jednoj kupovini i ta mi je baza stajala i stajala i sasvim mi se slučajno našla pod rukama i impresionirala me. Baza za kapke koja ne isušuje te je već na sam dodir hidratantna a isti efekt ostaje na kapcima. Mala opaska bi bila ta da je puno efikasnija ukoliko se nanosi sa kistom no pri nanošenju prstima produžava postojanost sjenilu satima te naglašava pigmentaciju istog. Svakako baza vrijedna pažnje.
Diorov kist za nanošenje tekućeg pudera, recenziju sam objavila prije koji dan ali moram ponoviti – najbolji kist za nanošenje tekućeg pudera kojega sam ikada isprobala i od srca bi svakom preporučila ovu investiciju ;).

L’Oreal Nude Magique bb krema, apsolutni favorit mjeseca te proizvod kojega sam najviše koristila. Iznenadila sam se ovom bb kremom koja savršeno prekriva za jednu bb kremu, rekla bih kao laganiji tekući puder, ne isušuje a matira tj kontrolira proizvodnju viška sebuma i čak ima spf 12 :). Zasigurno recenzija slijedi a do tada možete pročitati nešto više kod Ane na blogu Beauty Break.
ARTDECO liquid liner iz proljetne kolekcije je također visoko rangirani favorit, iznimno postojan te nadasve precizan…što više poželjeti od jednog tuša za oči :D!?

BATISTE šampon za suho pranje namijenjen tamnoj kosi, napokon sam shvatila poantu suhih šampona…:). Nikada me nisu pretjerano dojmili no ovaj koliko toliko i funkcionira pa barem za dan ili ako vam se kosa masti brzinom munje da ju osvježite u toku dana. Efekt koji ostaje nakon ovog spreja je svilenkasta i mirišljava kosa puna svježine. Ne stvara iritacije te je iznimno jednostavan za upotrebu. Recenzija svakako slijedi ;).

Drage moje dame, ovo bi bili moji favoriti za mjesec studeni…da li ste štogod isprobali i koji su vaši favoriti?

lp