Dior Backstage kistovi

Kategorije: Christian Dior, Kistovi

Dior je početkom jeseni svoj asortiman nadopunio sa 4 nova kista za nanošenje pudera, što tekućih a što u prahu/kamenu…;

Ukoliko ste otvorili prethodno navedene linkove možete primjetiti da sam ja odabrala prva dva :D.

Kistu za nanošenje pudera u prahu je cijena 449kn a plosnatom kistu za nanošenje tekućih podloga je cijena 379kn a možete ih kupiti u Irisu i Mulleru.

Sa oba sam kista iznimno zadovoljna i smatram da opravdavaju cijenu, doduše, moram priznati da bi možda ovom kistu za puder u prahu i našla uvelike jeftiniju alternativi no ipak mi je drago da ga posjedujem jer efekt koji za sobom ostavlja opravdava svoju cijenu.

Kist za nanošenje pudera u prahu savršeno nanosi taj puder i blenda ga sa kožom te ostavlja besprijekoran ten ali to vjerovatno ovisi i o puderu. Nježan je i brzo se suši. Sjajno dozira puder i zaista smatram da nikako ne možete pretjerati sa puderom koristeći ovaj kist. Neko vrijeme sam smatrala da sam mogla naći i alternativu uvelike jeftiniju no uspoređivala sam završni izgled sa nekim drugim kistovima i moram priznati da mi je tek tada bila vidljiva razlika no opet kažem, ukoliko vam to nije od presudne važnosti postoje solidni rezani kistovi za nanošenje pudera u prahu po povoljnijoj cijeni.
Sam dizajn kista je iznimno elegantan i više mi se sviđa od prethodne linije srebrnog dizajna koja je bila iznimno osjetljiva.

Kist za nanošenje tekućih podloga je izuzetno kvalitetan i pozdan jer nema niti jednog traga linija a i podloga se nanosi brzo jer kist nije niti tanak a niti uzak. Ne treba mu puno tekuće podloge što mi se često znalo dešavati sa drugim kistovima pa bi samim time i efekt na licu bio nekada nešto lošiji. Brzo se suši po pranju i iznimno je nježan.
Apsolutno stojim iza ovog krasnog kista sa kojim mi svaka tekuća podloga puno bolje pristaje. Nije kompliciran i ponovit ću da ne ostavlja tragove linija što je meni jako bitno.
Također iznimno elegantnog dizajna i baš nekako “sjeda” u ruci…ako me razumijete :D.

Kako sam zadovoljna sa ova dva kista svakako imam namjeru kupiti iz iste linje i drugi kist za nanošenje tekuće podloge sa razlikom od ovog plosnatog da je okrugli i koso rezan pri vrhu, iznimno sličan kistu iz Shiseido linije no sa dužom drškom što meni zaista puno znaći :).

Kako vam se čine ova dva kist i koje kistove preferirirate za nanošenje pudera (tekućih/u prahu/u kamenu)?

lp

 • wow cijena je zaista preogromna.. to govorim ja, koja sam još u fazi kada se ne mogu prisiliti odvojiti više novaca za kistove.. ali razmišljam o tome 🙂 jer znam da su kvalitetni kistovi must have..
  ali vjerujem ti na riječ da su ovi odlični.. za sad koristim core set of RT, čekan neke Abbamart i Sedona Lace i to je to za sad..

  • Cijena je paprena ali činjenica je da ću ih ja koristiti sigurno sljedećih godinu dana pa ni ne žalim a još k tome što su zaista sjajni i funkcionalni ih čini još dražim :D.

   Core set je sjajan a i Abbamart ima dobre kistove a i sama čekam sa Sedona Lace neke…meni su javili da još nisu poslali jer imaju gužvu, jesu li tebi štogod poslali?

   lp

  • jesu i meni su javili isto da su u gužvi. isto im dugo treba. a, abbamart sam naručila u ponediljak, jučer javili da su poslali.

 • ovaj za puder u prahu mi je na wishlisti 😀 a uzmi svakako onaj koso rezani,vjeruj,fantastičan je! mislim da više nikad ni jedan drugi neću rabiti osim njega <3

  • Kada sam kupovala ova dva mislila sam uzeti i taj no nije ga bilo a poslje nikako da se natjeram u još jedan trošak no vidim da stalno mislim na taj kist pa se to nema šta dugo premišljati a još nakon ovih pohvala, pa kako odoljeti.

   Ovaj za puder u prahu je sjajan, tako dobro izblenda puder “WOW”…baš sam zadovoljna a i nikada mi nije trebalo manje pudera za korištenje, savršen balans.

   lp

 • Izgledaju predobro! Posebno ovaj za tecni puder 🙂

 • prelijepo izgledaju i vjerujem ti svaku riječ vezano za njihov kvalitet, ali zaista im je cijena paprena…

  • Paprena je ali je i isplativa, znam da će postrajati sigurno godinu bez greške a još samo da mi je taj kosi i okrugli :D!

   lp

 • Predivno izgledaju, i ako opravdavaju tu cijenu, a vjerujem ti da, da, onda vrijede svake lipe!

  • Hvala ti…opravdavaju itekako jer mislim da bi bila preljuta da su skupi a da nisu savršeni :D…ma zaista su odlični i izgled lica ostavljaju bez greške.

   lp

 • eyedetox

  aaa, predobro izgledaju, ja bih ovaj kist za puder u prahu, ove plosnate za tekući puder imam 3 komada ali bez veze stije jer u žurbi uvijek nanosim prstima

  • …ti kao i ja…u žurbi uvijek stavim kist kraj sebe no nekako završim sa prstima 😀 no kada trebam preciznost i detaljno prekrivanje ovo je svakako kist za to. Kist za puder u prahu je krasan i vrijedi ga imati u kolekciji.

   lp

 • Izgledaju stvarno divno… ali ja sam zadovoljna sa Sigminim F82 za tekuće podloge i e.l.f.-ovim ovako ravno rezanim (mislim da se zove powder brush) za praškaste i kamene podloge :))

  • Hvala ;)….imam i ja sigmin f80 i zadovoljna sam i to iznimno a ovaj koso rezani imam od CS-sa i uvelike je gušći pa time se teže i blenda no savršen je nanošenje transparentnih pudera na naćin utapkavanja.

   lp

 • Oh, kako divne, divne četke! 😀
  Za ne verovati je, ali ja nemam ni jednu jedinu od ovih pljosnatih za tečni, sve mislim da kupim, ali koja je hvaljena ta ispadne preskupa (kao ova tvoja :(), a za one povoljne pišu da ostavljaju štrafte.

  • Jesi li isprobala Sigminu…ona je ok makar ostavlja linije ali i to se daje popraviti na način da sa istom samo malo utapkaš taj dio di se vidi … nije ni ona najjeftija ali ipak nije ni toliko skupa…ili možda ako nemaš naviku nanošenja sa ovakvim kistom da zaista isprobaš sa jeftinijojm varijantom da vidiš kako ti uopće leži?

   lp

 • E to ja zovem shopping! Misliš da će trajati jednu godinu? Jednom prilikom sam čitala “…. pravilno ih njegujte i doživjet ćete zajedno starost…”

  • Heh, tko je to rekao svakako je slagao :).
   Valjda će doživjeti i godinu ;D!

   lp

 • Eh da, Coxy – ja sam nedavno kupila u dm Max Factor za tekuči puder i kist je odličan. Najbolji koji imam (Ecotools i Art Deco)

  • Mene kada su zanimali Max Factor kistovi nitko se nigdje nije javljao :)…znaći taj ti je ok, jesi probala još koji možda?

   lp

  • Imam za sjenilo, tanki, plosnati. OK mi je, ali sa sjenilima koja se ne mrve.Sa Erikom f je katastrofa.

  • Ja sam ih malo proučavala no nisam na kraju kupila niti jedan ali zašto ne, kada isprobam svašta i šta valja i šta ne valja zašto ne bi i od max factora!?

   Hvala za info.

   lp

 • Krasni su baš, elegantni. Cijena je vrlo visoka no ti znaš zašto si ih kupila. Sviđaju mi se po opisu, no ja sam trenutno zapela na onima od Illamasque, preporučam da probaš koji ako nisi. Ja imam 3 čini mi se, uskoro će recenzija pa pročitaj 🙂

  • Jedva čekam recenziju 😉 i vjerujem da si zadovolja 😀 kao i ja sa ova dva Diorova :D!

   lp

 • Divni su! 🙂 Imam dovoljno kistova, no da kupujem nove sigurno bih se odlučila za koji Diorov.

  Izgleda da smo ti i ja ovih dana u Dior fazi. 😀

  • Izgleda ;)…no ja sam veliki obožavatelj Diora i mislim da njemu dam uvijek prednost ispred svih…sve mi je vezano za njega fascinantno – od tekstura, nijansi pa do samog dizajna – LOVING DIOR!

   lp

  • I ja. 😀 Točnije, nekada sam kupovala pretežno Dior i sve se više vraćam starim navikama. 😉

  • Dobre su to navike :D!!!

   lp

Shop now at FOREO for the IRIS