John Frieda “luxurious volume” BLOW-DRY LOTION

Kategorije: John Frieda

Ukoliko Vam kosa u ovom prijelaznom periodu luduje kao moja a uz to ionako se konstantno borite sa postizanjem volumena, ravnanjem, feniranjem i sličnim radnjama onda je ovaj sprej apsolutno za Vas.

Otkrila sam ovaj sprej otprilike u travnju ove godine i zadovoljna sam njegovim učinkom. Naime, radi se o losionu u tekučem obliku koji jača Vašu kosu i daje joj volumen već pri prvom nanošenju. Isto tako, ovo je proizvod koji zapravo pomaže pri feniranju, dakle, ne radi se o njegujućem tretmanu već isključivo proizvodu namjenjenom za volumen kao da ste se fenirali kod frizera 😉 .

Plastično pakiranje za sprej pumpicom od 125ml možete kupiti u Mulleru po 60-ak kuna. Kako se svaki dan feniram, nekada peglam…u principu, ovisno o stanju u kojem je kosa i o vremenskim prilikama, npr, kako se približava zimski period puna je vlage i lagano je valovita te svaka vlas ide u svoju stranu, bez volumena, još je i sama po sebi tanka i brzo se masti…uglavnom, shvatili ste, svaki dan ju MORAM fenirati inaće to nije kosa nego slama :D.

Kako su mi svi proizvodi brenda John Freida izvrsni odvažila sam se i na ovu kupovinu i nisam pogriješila. Nakon pranja kosu prosušim ručnikom te pošpricam ovim losionom, raščešljam i sušim fenom…već tada pod prstima osjetite da je kosa jača ili kruča i da ne leti na sve strane…potom slijedi feniranje (što većom okruglom četkom za moju dugu kosu) i tada dolazi volumen…divan volumen kose čija je punoća jasno vidljiva, vlasi kose su ravne, zaglađene, podatne i ne štrše, kosa je jača i u principu dovedena u red.

Apsolutno fantastičan proizvod…ja sam ga dakle kupila u travnju i nisam ga toliko učestalo koristila jer mi je tokom proljeća/ljeta kosa vrlo zahvalna za održavanje no jesen/zima je period horora za nju…dakle, koristila sam ga prema potrebi kada sam htjela postojaniju frizuru no tokom čitavog rujna i evo ovih par dana u listopadu ga koristim jer bez njega sam bespomočna i upravo mi je pri kraju te svakko idem po novo pakiranje.

Ukoliko Vam kosa zadaje probleme slične mojima svakako posegnite za ovim proizvodom jer vrijedi, bit ćete zadovoljne sa podatnošću i volumenom kose.

Sprej mi nije stvorio nikakve iritacije po vlasištu, ne otežava kosu niti ju masti, ne isušuje kosu….malo je intenzivnijeg alkoholnog mirisa ali dok god odrađuje posao ne mjenjam ga usprkos mogučnosti da su sastojci nešto agresivniji.

Kako Vaša kosa reagira na vremenske promjene?

lp

 • Tea

  hmm ovo zuci kao nesto sto bi mi moglo biti korisno! i moja kosa na vlazi postaje slamasta i onko se “nafufa”, neznam kako bi to objasnila,napuni se vlagom,napuse se i one mlade dlacice strse svuda i nije zaglađena kosa nego metlasta 🙁

  • Znam sve jer takva je i moja..slama…nema ljepše riječi valjda za njeno stanje trenutno…meni je sprej super jer s njim dobijem punoću i čvrstoću a to trenutno trebam i primjetila sam da mi pomažu ultra hranjive one teže maske, malo živne od njih…dok mi inaće takoteške maske nikada ne pašu!
   lp

 • Joj….i ja bi ovo. Ja stalno volumiziram svoju kosu, al nikako da postignem dizzying las vegas style heights. LOL

  • Ništa mi ne govori…imam osječaj u zadnje vrijeme “bad hair day=every day”…ovo pomaže i ne odvajam se od ovog!
   lp

 • Hvala na preporuci, odlično zvuči 🙂

 • Mogla bih probati, ali toga nema kod mene u Bjelovaru u Bipi. Moram to sljedeći put u Muelleru ubosti.

  • Nema ni u jednoj Bipi tj barem nema u ove dvije-tri u koje ja znam otići u Zgb…samo Muller…svakako probaj;)!
   lp

 • I ja muku mučim sa volumenom… Kosa mi je tanka i vrlo fina i nakon jednog dana već nema volumena, a nakon dva dana mogu je ponovno prati kolko mi se umasti :/ Doduše, mislim da meni pomaže Pantene Aqua light kolekcija, odlična je! 😀

  • Čula sam puno pozitivnih komentara za Pantene light 😉 ja ostajem pri ovom šta funkcionira ali svakako bi voljela isprobati i te proizvode 😀
   lp

  • probaj, mislim da nećeš požaliti 😉 skoči do mog bloga, napravila sam svoje prve recenzije 😀

  • Bila već…divne recenzije i odlični swatchevi ;)!
   lp

 • Hm, uvek sam u dilemi kod ovakvih proizvoda. S jedne strane, kosa mi je jako tanka i treba joj pomoć da bude jača, ali, s druge strane, kovrdžava je i nikako mi ne treba nešto za ravnanje.

  • Hm…meni je tek lagano valovita ali je ukrotiva uz pomoć ovog losiona tj zaista se lako isfenira u par poteza…vjerovatno se može koristiti i na način prvo ovaj losion a potom neki proizvod za ravnanje kose 😉
   lp

Shop now at FOREO for the IRIS