Favoriti u rujnu :D

Kozmetički favoriti rujna…mislila sam da ih za ovaj mjesec i neću imati baš pretjerano ali krenulo me :D…neki su proizvodi već recenzirani dok za neke recenzije tek slijede 😉 a ukoliko Vas neke naročito zanimaju ostavite upit pod komentarima 😉 !

 …s lijeva na desno…
Estee Lauder Primer, Sisley matirajući puder u kamenu, Lancome HydraZen tonirana krema, Sisley rumenilo

Estee Lauder Matte Perfecting Primer
Već dugo planiram napraviti recenziju ove presavršene baze za lice ali nikako da dođe na red, uglavnom, fotke su spremne što znaći da recenziju možete očekivati tokom listopada a do tada ukratko – matirajući primer kremaste teksture ali vrlo lagane lijepo zagladi lice te ga pripremi za svaku moguču podlogu ili funkcionira i samostalno. Postojan, matira a da ne isušuje, ne iritira i naprosto bez njega ne mogu :D.
Sisley Phyto-Poudere Compacte nijansa 3 sable
U prijelaznom periodu moje lice luduje od nekontroliranog lučenja sebuma i ovaj puder u kamenu je jedini proizvod koji stvari drži pod kontrolom. Do sada bih uvijek kupovala onu transparentnu nijansu tj broj 1 a kako je ljetos bilo sniženje u Sephori od 40% na Sisley kupila sam ovu nijansu jer je bila samo ona na raspolaganju. Nisam nimalo požalila jer mi je nijansa bila savršena za ljetni period dok je koža bila tamnija a i sada se vrlo dobro prilagodi nijansi tena takao da sve u svemu uštedjela sam a dobila izvrstan puder u kamenu koji matira a ne isušuje te ne čepi pore – savršeno!!
Lancome HydraZen Neurocalm tonirana krema u nijansi 03 dore
Odlična tonirana krema koju koristim svakodnevno a recenziju pročitati klikom na ovaj link.
Sisley Phyto-Blush Eclat u nijansi 3 duo mango
Ovo rumenilo sam otkrila dok sam pisala post o svojoj kozmetici (klikom na link možete pročitati post) i presretna sam zbog toga. Naime, moje kupovine su često impulsivne i jednostavno mi je žao sve odjednom otvarati i koristiti i tako imam kofer u koji spremam neotvorenu kozmetiku i tako sam došla do ovog divnog rumenila :D. Mom veselju nema kraja s ovim rumenilom, divna nijansa…zapravo idealna jesenska nijansa…recenzija slijedi 😉 !

 s lijeva na desno
Lancome sjenila, Art Deco sjenila i olovka za oči Diego Dalla Palma

Ovo su sjenila koja ne ispuštam iz ruke ove rane jeseni….a o olovci da ni ne govorim…:D.
Lancome Ombre Hypnose sjenila u nijansama I102 Pepite Douce i I202 Erika F
Recenziju ovih sjenila možete pročitati klikom na link …ukratko-postojana, pigmentirana i naprosto na očima savršene nijanse 😀 😀 😀 apsolutno isprobajte Eriku F jer u novoj formuli su još istaknutije čestice shimmera neodređene boje…ma koliko ovo smiješno sada zvučalo!
Art Deco sjenila
Recenzija je na ovom linku a ukratko, radi se o mat sjenilima, zapravo jedno sadrži diskretni shimmer, koja koristim za dnevni make up jer su nijanse divne i idealne za jesen, apsolutno ih svakodnevno koristim i mislim da ih tokom čitave jeseni neću ispuštati iz ruke :D.
Diego della Palma olovka za oči u nijansi broj 16
Divna olovka koja niti je bijela, niti je roza a niti je žuta već mix te tri nijanse. Dakle, olovka svijetle pastelne boje koja naprosto osvježi oči u onim maglovitim i sivim jutrima. Idealno se kombinira uz prethodno navedena Art Deco sjenila koja ostavljaju vrlo “nude” trag na očima. Vrlo postojana, ne iritira oči, lako se skida … recenzija slijedi ;).

Real Techniques kistovi – presavršeni…receniju jednog dijela koji imam možete pročitati na ovom linku a za kistovi koje koristim tek 10-ak dana recenzija tek slijedi tokom mjeseca. Dva kista sa fotografije su mi trenutno nezamjenjiva, desni je za nanošenje pudera u prahu/kamenu a lijevi za nanošenje rumenila…da ne duljim, pročitajte recenziju i isprobajte barem jedan jer oduševit ćete se :D.

Innova Wonder tretman za kosu…također možete pročitati recenziju klikom na link…ali ukratko, nešto savršeno za kosu i mislim da bi svatko trebao ovakvim tretmanom počastiti svoju kosu 😉 .

Estee Lauder “Take It Away” make up remover
Apsolutni pobjednik među svim skidačima šminke koji sam do sada isprobala :D. Divna tekstura koja njeguje kožu, skida i vodootpornu šminku, izuzetno je blag za oči i svakko proizvod koji zaslužuje svoju recenziju.
Murad Blemish Spot Treatment
WOW!!!!! WOW!!! WOW!!! Proizvod namjenjen smirivanju i sušenju prištića…ovaj proizvod to odradi unutar 24H i to na način da počisti taj dio kože kao da se ništa nije dogodilo, apsolutni MUST HAVE!!!! Radi se o vrlo agresivnom ali ujedno i vrlo učinkovitom proizvodu kojeg svakako planiram kupiti u “full size” varijanti jer ne znam kako sam bez ovoga do sada funkcionirala!?!

Givenchy VAX’IN for youth, serum za oči
Također otkriče u mom neseseru bez kojega više ne mogu. Ukoliko pod hitno trebate hidrataciju, uklanjanje nekoliko sitnih linija koje Vas baš muće te ukoliko želite smiriti natečenost Vašeg okoloočnog područja…ne štedite i ne razmišljate puno već jednostavno kupite ovaj serum koji je za mene spas. Više o proizvodu možete pročitati klikom na ovaj link.
Biotherm Skin Ergetic serum
Također otkriče i izvanredan proizvod, rezultati se vide već nakon prvog nanošenja…čudo. Svakako se isplati investirati u ovaj fantastičan proizvod jer nećete požaliti a rezutati će biti fantastični. Recenziju možete pročitati klikom na link.
Biotherm Skin Ergetic dnevna krema
U danima kada kroz ove tmurne oblake uspije probiti malo sunca pa nastane preintenzivna toplina i sparina u zraku…vračamo se na početak ovog posta…moje lice naprosto poludi i nekontrolirano luči višak sebuma…nikako ne želim koristiti matirajuće krema jer zima koja nadolazi će svakako narušiti hidrataciju iznutra stoga koristim ovu gel kremu i prezadovoljna sam. Krema je lagana, hidratantna, umirujuća te u kombinaciji sa prethodno navedenim serumom iz iste linije nezamjenjiva. Svakako preporučam ovu kremu za ovaj prijelazni period godine ukoliko imate normalnu/mješovitu/masnu kožu. Recenzija slijedi!

Essie u nijansi 23 i 40
Naprosto obožavam Essie lakove i od otkriča navedenih ne kupujem nijedan drugi brand…OPI je definitivno pao u zaborav! Toliko postojani lakovi, njegujući a spektar nijansi je nenadmašiv :D. Ove dvije nijanse ne mijenjam, ako na rukama imam nijansu 23 onda na nogama imam 40 i obrnuto…naziv nijanse 23 je ETERNAL OPTIMIST a naziv nijanse 40 je DEMURE VIX…svako ih pogledajte jer pigmentacija je spektakularna a efekt na noktima neodoljiv za ovu jesen.
Look By Bipa rašpica za sjaj noktiju
Izvanredna rašpica za 14kn (2,5$)…daje noktima glatkoću i besprijekoran sjaj a zaista dugo traje, ja ju koristim dvaput tjedno već mjesec dana i još se nije nigdje izlizala ili “otupjela”…odlična, a taj tigrasti uzorak – ma kako mu odoljeti!?

To bi bilo to…jeste li isprobali nešto od navedenog ili tek planirate? Vaši favoriti rujna?

lp