Estee Lauder Matte Perfecting Primer

Kategorije: Estee Lauder, Makeup

Kako imam mješovitu do masnu kožu bez primera/baze ne funkcioniram, uvelike mi pomaže u postojanosti nanešenog make up-a te u matiranju i zaista sam ih isprobala i previše 😀 jer nije me svaki dojmio ;).
Estee lauder Matte Perfecting Primer me se uvelike dojmio, vjerovatno je ovo najbolji primer koji sam isprobala i svakako je među prva tri sa kojima sam prezadovoljna. 
Odmah ću u početku napomenuti da je kupljen u Americi i da ga se kod nas a ni u nama poznatim web shopovima ne može kupiti, na moju VELIKU žalost jer ovo je nešto predivno. Cijena u Americi iznosi 32$ (192kn) što zaista nije puno za ovako izvrstan proizvod.
Dolazi u “zlatnoj” tubi od 30ml i traje čitavu vječnost jer ovo je prvi primer kojega je zaista dosta samo jedna mala točkica veličine zrna graška. Koristim ga od lipnja a tek sam na pola, to Vam sve govori. 
Tekstura je kremasta ali iznimno lagana, nešto poput neke lagane gel kreme. Kao što vidite bijele je boje kaja nanošenjem na licu postaje transparentna. Brzo upija u kožu i traje satima. Ne čepi pore, ne isušuje, hidratizira iznutra a izvana matira, apsolutno je šminka sa njim postojana 12h pa i više (isprobano)…predivna podloga koja me nije iznevjerila ni po vručinima ni po kiši ni po danu ni ponoći…ovo je vrijedno svake lipice i apsolutno ga treba isprobati jer osobama sa masnom i mješovitom kožom kojima je T-zona apsolutna noćna mora ovaj bi primer riješio sve probleme.
Mišljenja sam da ništa s potpisom “Estee Lauder” ne može biti loše jer meni je svaki njen proizvod briljantan i nikada nisam požalila niti jednu kupovinu. Primer se može naći na ebay-u i to najčešće u varijanti putnog pakiranja od 5ml, ja nisam naručivala ali ako ste voljni isprobati preporučam.
Prezadovoljna sam i ne mogu dovoljno nahvaliti ovaj primer i živim u nadi da će jednom osvanuti i na našim policama.
lp
 • Stvarno mi se čini da je dobar ali je žalosno da ga nema nigdje ni online osim to putno pakiranje sa ebay-a. Nije ni skup, pa ja toliko platim Collistar koji je 15 ml. Kod mene je koža baš masna i bez primer-a puder sklizne s lica za sat, tako da mi nikad nije žao ni jednog novčića koji platim za primer.

 • Ok, nagovorila si me, kupujem čim budem mogla 😀 Dugo tražim neki primer za masnu kožu i svaki put odustanem jer govore da ništa ne valjaju, do sada sam samo vidjela da hvale Illamasqua bazu, ali ona košta oko 225kn, pa nisam znala dali da investiram u to… Ova od Estee Lauder na ebayu od 15ml košta oko 90 kn 😀

  • Probaj i ako bude ispravan seller javi mi molim te link 😉 bit ću ti zahvalana jer neću moći bez ove baze kad ju potrošim ;)!
   Ja sam probala od frendice tu od Illamasqua…ona mi je presula u posidicu od 5ml…meni je taj primer grozan, isušuje, istiće linije i oastavlja neki zategnut efekt…druga baza koja mi je dobra je od Lancoma…imaš ovdje moju recenziju ;)…;
   http://anaviglam.blogspot.com/2012/07/lancome-la-base-pro-perfecting-make-up.html

  • E super, onda bolje da se odlučim za ovu 🙂 Kad naručim i čim stigne, javim i pošaljem link 😉

  • Dogovoreno ;)!
   lp

 • Čini se kao izvrstan proizvod! Mene je očarao EL Double Wear puder!:)

  • O da odličan puder, ja ga često znam kupiti u zimskom periodu jer mi je malo teži ali apsolutno perfektan puder!
   lp

 • Kod nas nema za kupiti ništa dobrog.

  • Upravo tako…a mislim da nema naznaka da će se išta promijeniti po tom pitanju:(.
   lp

 • Zvuči odlično, baš si me rastužila kad sam vidjela da nema kod nas a ni na netu. Imaš kakvu preporuku drugu za nas koji se sjajimo? Ja još nisam našla svoju HG bazu.

Shop now at FOREO for the IRIS