Lancome haul :D

Lancome je brend koji naprosto obožavam i svaka kupovina proizvoda sa ovim potpisom me veseli 😀 .

Lancome “hydra zen – neurocalm” tonirana krema
*nijansa 03 dore*

Tonirane kreme su idealne za hladnije doba godine, barem u periodu kada Vam koža naprosto blista. Trenutno sam u fazi zdrave i čiste kože i u principu zaista sam zahvalna ponašanjem moje masne do mješovite kože u hladnijem periodu godine. Naime, nema iznenađenja poput povremenih prištića ili nekih sličnih iritacija uzrokovanih prekomjerenim lučenjem sebuma, samo izlučivanje sebuma nije u tolikoj mjeri intenzivno i u principu trebam samo pripaziti na dovoljnu hidrataciju kože iznutra…to može biti problematično. Upravo iz tog razloga tonirane su kreme uvijek dobrodošle u mom neseseru.

Lancome tonirana krema iz Hydra Zen linije je apsolutno fantastična krema. Iznimna hidratacija koja “radi” iznutra prema površini, idealna nijansa, lagana je i lijepo se nanosi te ostavlja kožu nježnom, glatkom i elastičnom, prekrivanje je solidno za jednu toniranu kremu a za veće ili istaknutije nedostatke koristite korektor, brzo upija u kožu  te je u kombinaciji sa serumom sasvim dovoljna za moj tip kože, sadrži SPF 15 što je sasvim dovoljno za zimski period….imam zaista samo riječi hvale za ovu kremu koja je namjenjena svim tipovima kože pa i za osjetljivu. Kod nas je možete naći u svim parfumerijama po cijeni od 355kn (60$) i raspoloživa je u dvije nijanse od čega je po mom mišljenju 2 za neki rozi podton a 3 za neutralni ili žuti. Isto tako, možete je naručiti i sa web shopa feelunique.com (klik za link) po uvelike nižoj cijeni od 45,50$ (275kn) i raspoloživa je u tri nijanse.

Nijansa koju imam ja je 03 i iako izgleda možda pretamno na swatchu zaista se lijepo sljubi s nijansom kože i vrlo je prilagodljiva. Tekstura je poput lagane kreme, skoro kao gel krema, ne treba je puno i lijepo se nanese na lice. Miris postoji ali je ugodan i lagan te po nanošenju ishlapi. Iako je prekrivanje čisto solidno, činjenica da se radi o toniranoj kremi govori Vam da ćete za “ozbiljnije” nedostatke trebati korektor sa srednjim do jakim prekrivanjem i malo pudera u kamenu ili prahu za fiksiranje i spremni ste 😀 .

Iznimno sam zadovoljna svojim izborom i svakako preporučam tonirane kreme ali kako sam naglasila u danima kada Vam lice ne treba jače prekrivanje. Ono što dobivate je hidratacija koja je nužna u hladnim danima a i lice ipak dobije onu svježinu u svom prirodnom tonu a da ne govorim da se ne trebate brinuti o iritacijama, porama i prištićima jer ova krema ih za sobom ne ostavlja.

Oduševljena sam kremom a svakako i zainteresirana sada i za ostatak proizvoda iz Hydra Zen linije.
Preporuka 😉 !!!

Lancome Ombre  Hypnose Mono Eyeshadow

Novo pakiranje nezamjenjivih sjenila brenda Lancome…još elegantnije, još pigmentiranije i još savršenije nijanse…..kod nas se mogu naći zasada samo u Mulleru po cijeni od 213kn (35$) ili i njih možete naručiti sa web shopa feelunique.com (klik za link) po cijeni od 29,75$ (178,50kn) koja je opet jeftinija kao i tonirana krema. Divna crna amabalaža sa ogledalom i upotrebljivim aplikatorom sadrži i 2.5g sjenila.

Što reći o ovim božanstvenim sjenilima….redizajn ambalaže koji je još elegantniji, 24 nove nijanse od kojih su u ponudi 4 različita efekta – mat, biserni, svjetlucavi i prelijevanje nijansi…svilenkasta tekstura bez trusenja i skupljanja na kapcima te vrlo postojana sjenila. Lako se i lijepo nanose, sa lakoćom se blendaju te ostavljaju divan efekt na očima zbog svoje iznimne pigmentacije. Pogodna su i za naosjetljivije oči te nema problema pri skidanju sa očiju.

U tom moru nijansi ja sam se odlučila za dvije – nezamjenjivu I202 Eriku F i I102 Pepite Douce….

I202 ERIKA F
Zaista sam se potrudila uhvatiti sa svojim amaterskim fotografijama tu božanstvenu nijansu no međutim ona je “prirodno” predivna i to se fotografijom ne može dočarati 😀 . Zeleno-sivo-crno-srebrno-tirkizno…sve su to nijanse koje možete naći u tom jednom sjenilu u toj apsolutno iznimnoj nijansi. Sitni shimmer doprinosi tom ispreplitanju nijansi a dobije se elegantan i sofisticiran izgled na očima…apsolutno predivno. Pogledajte i sami malo na fotografijama ili jednostavno isprobajte u parfumeriji jer ćete se i Vi oduševiti….

I102 PEPITE DOUCE
Nijansa koja je idealno izgledala uz prethodnu, bijelo-zlatno-žuto-biserno sa sitnim česticama shimmera….daje predivan izgled očima i svakako se nadopunjava uz čitav niz nijansi. Zaista zahvalana nijansa koju obožavam jednako kao prethodnu a možete ju također ili pogledati na mojim fotografijama ili isprobati a na kraju i kupiti 😉 …

Ponovo se vračam na svoj amaterizam vezan uz fotografiranje…naime, nije to vrhunski fotić a ni ja nisam baš vrhunskog oka za fotografiju i zato oprostite jer voljela bi da su mi swatchevi ispali vjerodostojnije ali ovo je najbolje što je moglo ispasti….

Sve je fotkano bez baze i u kombinaciji unutarnjeg svijetla, vanjskog tj prirodnog svijela, bez i sa blicem…ma svakako…za uvečanje kliknite na pojedinu fotografiju ;D .

Nemam naviku inače kupovati mono sjenila no ove sezonu sam ih nanizala…izgleda da sam došla na svoje 🙂 jer zaista su predivna i kod drugih brendova no ova Lancomova su zaista nešto posebno i ako ste kao i ja ovisnik o paletama preporučila bih Vam barem da se počastite “Erikom F” jer je zaista nešto vrijedno za neseser i svakako ćete se oduševiti i isplatit će Vam se kada ugledate taj efekt na Vašim očima ;D .

Kako Vam se sviđa brend Lancome, ova mono sjenila, tonirana krema – da li ih upotrebljavate??!

lp