Urban Decay “de slick” oil-control make up setting spray

Kategorije: Fiksator, Makeup, Urban Decay

Kako već i sami znate imam masnu kožu i svaka bi se podloga rastopila na ovim nesnošljivim vručinama ali ne i sa ovim odličnim fiksatorom koji je namijenjen upravo kontroli sebuma.

 Ne znam koliko već dugo Urban Decay ima ovaj proizvod u svojoj ponudi jer ja sam ga te prije koja dva mjeseca otkrila i mislim da ga neću tako lako pustiti.

 Na deklaraciji stoji da ostavlja efekat 16h…hm, ne baš…ali svakako produžava matirani izgled. Naime, koristi se na način da se malo lice našprica prije nanošenja podloge i na kraju da se fiksira ujedno kompletan make up. U prosjeku vam trebaju 3-4 špricanja prije podloge i 2-3 na samom kraju i na licu vam ostaje zdravi matirani izgled. Taj efekat traje sigurnih 5-6 sati a onda jednostavno opet našpricate 2-3 puta, malo transparentnog pudera u prahu (ili koji već koristite) i ponovo 2-3 puta našpricate i ponovo ste mirni 5-6 sati. Svaki puta prije upotreba bočicu sa sadržajem treba dobro protresti. Dakle, ja ga koristim čitav 6. i 7. mjesec u trajanju ovih paklenih vručina tako da vjerujem da bi po nekim normalnijim klimatskim uvjetima taj efekat trajao i duže ili ako imate normalnu ili mješovitu kožu zasigurno traje duže.

Proizvod ne isušuje kožu niti malo i vrlo je osvježavajući na licu, isto tako ne ostavlja neki umjetni trag već vrlo ugodan i zdrav ono najbitnije je da ne izaziva iritacije te ne čepi pore. Prvi puta sam ga naručila u ambalaži od 118ml koja sadrži odličnu pumpicu za sprej koja izvanredno rasprši taj sadržaj tako da ga ne trebate puno, dakle, ja sam ga koristila svakodnevno i trajao mi je 2 mjeseca a kao što vidite sada sam naručila XL varijantu 😀 od 177ml za koju očekujem da će trajati 3 mjeseca. Isto tako, kupila sam istu malu plastičnu bočicu sa pumpicom za sprej od 10ml i stavila u nju dio sadržaja tako da mi ga bude lakše nanositi toko dana, tj da mi ne zauzima puno mjesta u torbi.
Naručiti ga možete na stranici BeautyBay.com (klik za link) po cijeni od 29,70$ (180kn) za 117ml ili 35,90$  (220kn) za 177ml.

Da li imate i Vi neki fiksator koji koristite…sugestije su uvijek dobrodošle 😉 ?!

lp

 • ja koristim od elfa mist&set. nije fiksator ali s njim se podloga tako lijepo stopi s kozom da se uopce ne vidi da imam puder 🙂 (Niki)

  • …nisam probala ali sam već čitala negdje recenziju i bila je vrlo pozitivna tako da mi je drago čuti još jednu potvrdu 😉

 • ovo se čini odlično! Hvala za recenziju, jer me baš zanimalo kakav je, od kad sam vidila da si ga kupila. 😉

 • Mmm…Cine se odlicno. One for the shopping bag. 🙂

 • Žeeeeeeeeelim!

 • uh….šta sam sve videla kod tebe na blogu, ima da listam ovde i listam!
  slušala sam o ovom fiksatoru od jedne youtube-erke, i ona ga je baš hvalila, tako da sam se i nadala da ću naići i na tvoju pozitivnu recenziju. jako dobro predstavljeno, dobar je to proizvod verujem!
  nadam se da ću imati prilike da ga probam…
  pratim te, baš mi se svidja blog!
  svrati do mene!
  pozz od Lene 🙂

  • …odličan je sprej i spasio me je ovog ljeta od premasnog sjaja na ovim vručinama i svakom bi ga preporučila od srca 😉 !
   Hvala, hvala…drago mi je da ti se sviđa moj blog, cijenim to i puno mi znaći a i ja tvoj pratim već dosta dugo jer je također odličan blog i i njega bi svakom preporučila da ga malo pogleda ;D !
   Pozdrav!

 • Ide na WL, jel’ 😀

Shop now at FOREO for the IRIS